Header
View tracker


I helgen så ville en kille prata politik med mig, varpå jag svarar att det vill inte jag. Jag vill vara på en fest och dansa och inte bry mig om annat än hur mycket dryck det finns i mitt glas, inte prata politik. Inte för att jag egentligen inte gärna diskuterar politik. Men inte i situationer som den här. Med en jättefull person. Men jo. Vi skulle prata politik. Så var det med det. Som väntat hade vi helt olika åsikter - vilket så klart var hela anledningen till att han ville prata politik med mig och ingen annan.

*Notera att jag i denna diskussion höll en låg och avvaktande profil*. Det hela slutar med att han med världens ondaste ögon tittar på mig och säger: jag är över dig. Jag frågar vad han precis sa och han upprepar sig. Det var så jävla obehagligt. Att någon liksom säger det bara sådär. Men världens ondaste ögon. Jag vill hoppas på att han var så pass full att han inte minns det i dag. Vill hoppas att ingen människa i min närhet är sådär ond.


Aja. Kul med helg igen. Hoppas att jag kan få dansa och inte bry mig om annat än hur mycket det finns i mitt glas. Jag är så trött på att det ska diskuteras så mycket med mig. Har jag ens nämnt det någon gång? hur ofta det händer? det är som att alla tror att allt jag gör är för att provoceras? Idk. alltså ring mig när du är nykter så kan vi jättegärna diskutera. Punkt. Slut. Inte för att jag tror att någon av dessa läser mig blogg men. ÄNDÅ.

Peppande inlägg *:-)* ajaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


God morgon. Bra grej som får mig att gå upp 45 minuter tidigare på morgonen samt gör att jag slipper stressa ihjäl mig: julkalendern. Vill liksom se den när den sänds på TV så att man får se när de efteråt öppnar en lucka i kalendern. He he.

Likes

Comments


Här kommer i vanlig ordning ett mäster-kollage av mig. Det ni kan tänka varje gång ni ser ett sånt här är: Nu är Saga himla uttråkad.

Blir helt varm i kroppen när jag tänker på att typ ha på sig tyllkjolen, tofflorna och jackan på kontoret. He he. Inte alls passande men så mysigt. He he.


Likes

Comments


För snart en vecka sen var vi på Silvana. My babygirl som typ är allas babygirl nu. Har ni också svårt för när någon person ni gillat ett tag helt plötsligt blir allas älskling. Jag vill ba jaha men jag var först!!! fast än det inte spelar någon som helst roll. För man vill ju egentligen att alla ska älska den för att den är värd det. Aja.

Men. Har en biljett till Silvana nu på lördag, 3 december, på Nobelberget till salu. Halla at me om ni vill ha den.


Likes

Comments


Me and my babys i helgen när jag hade kul och var glad och glänste. Vi glänste.

Allt går så snabbt nu. Det är helg hela tiden och den är slut hela tiden. Det är juletid utan julkänsla fast än Marcus kom hem till mig med allt juligt en människa kan tänka sig.

Jag vill ha långsamma helger och en julkänsla. Ge mog det.Likes

Comments


Hål + nät + leo. Trash. Så som jag vill ha det.

Likes

Comments


Moonboots. Jag älskar Moonboots. Inte haft det sen jag var liten. Hade dock velat ha ett par med ett lägre skaft. Aja. Så mys.


Likes

Comments


Jag är så himla glad och energifylld i dag - trots att jag dansade till 03 i natt (okej då är kanske pyttelite trött). Men vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig. Vilken fantastiskt rolig praktik jag har och vilka proffsiga människor som arbetar här. Wow.

I går var det ju då Fotbollsgalan, följt av efterfest. Jag brukar alltså inte dansa till 03 på måndagsnätter annars. Inte en enda bild lyckades jag bränna av. Förutom en på mig själv men den passar sig inte.Likes

Comments