Livet

Igår var det final i Idol, jag jobbade inte men hängde ändå med mina kära kollegor dit. Jag har så himla roligt med dem två. Fantastiskt. Sånt ska man vara tacksam över.

Varma, kloka, duktiga och inspirerande. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet

Den här morgonen, ja. Jag är helt orimligt dålig på att gå upp på morgonen. O-unikt, ja. Det med. Timotej däremot, som jag bor med och sover i samma säng som, hon är inte som resten. Hon gör en kullerbytta upp ur sängen när hennes första alarm ringer. Jämt. Varje dag. Jag behöver lära.

Likes

Comments

Ligger i soffan och tittar på Jordskott. Tips till alla som såg första säsongen men nu känner sig mycket skeptiska till att se den andra säsongen som precis kommit ut: se den. Den är mycket bättre.

I helgen flyttade vi igen. Just nu känns det som att jag typ sover över hos någon vän, men jag trivs. Det gör jag. Men det är väl sällan otrivsamt att sova hos en vän. Det är en väldigt huslig lägenhet och alla som bor här omkring har åtminstone ett barn och jag gillar det. De gör minst fem aktiviteter på helgen och varje kväll prick 18.00 kan jag se genom fönstret att alla äter middag vid borden i samlad trupp. Alla har julstjärnor i fönstret. Det är fint. Familjer. Julstjärnor. Och att vara omringad av dem.

Börjar jag bli gammal? Snälla säg nej. För jag vill inte bli det.

Likes

Comments

Här är jag i toalettspegeln på jobbet, och prick nu sitter jag i en taxi på väg till Idol-studion för jobb med Jojo.

Likes

Comments

På kroppen

Skämtade alltså inte när jag sa att jag har saknat att göra kollage. Det finns så mycket fina kläder här i världen förstår ni, och känslan är också go när jag fyller ut med lite symboler och känner mig som en _art director_

Samtliga från Acne Studios.

Likes

Comments

På kroppen

Älskar att klä i 0 % svart när det är vinter (men alltså gör det ju ibland ändå OBS). Min nyaste favoritfärg är sån här brun-beige-kamel-teddy, tyckte det var en superlam färg förut. Men den klär min mer vuxna stil nu. Haha skoja!!! Okej?
Allt kommer från Acne Studios + Ganni.

Likes

Comments

”Får man fortfarande skämta med kvinnor? Är det okej att ragga på krogen? Kan man överhuvudtaget vara man hösten 2017?

Det är lite rörande att höra män som ägde hela världen fram till oktober i år plötsligt inte kunna spelreglerna, men så här: Är du orolig att du har ett riskbeteende kan en riktlinje vara att inte tvångsmässigt prata om oralsex med de unga praktikanterna på jobbet samt att lämna uppenbart ointresserade kvinnor ifred på krogen”

Geni, Johanna Frändén. Så bra skrivet. Har mejlat ut den här till alla som jobbar på min redaktion som ”tips på måndagsläsning”. Alltså, det är så klart inte ”min” redaktion. Jag jobbar som reporter på vikariat men fick det nu att låta som att jag ägde hela redaktionen. Det gör jag inte. Hur som helst är det nu eran tur att få mitt ”tips på måndagsläsning”.

Likes

Comments

På kroppen

Har saknat att göra kollage. Okej.

1. Mina favoritskor of all times har kommit i en riktig drömfärg.

2. Gillar inte dyra väskor, tycker det är superointressant och framför allt så klär jag bäst i ryggsäck eller magväskor för max 120 kronor. Men så dök den här upp! Så fet. Hade klätt så fint i den här.

Ps. Allt förutom väskan är från Ganni.

Likes

Comments