Oki! jag och lil baby M har släppt ett till avsnitt. Detta är mer skrattvänligt och himla askul. Snackar väl mest om hur en drömkille ser ut och är samt om vilka yrken som är sexiga vs osexiga.

Kan mina vänner kanske ta tag i att lyssna nu!! !! !! !! Så trist med vänner som inte backar ens karriär. ;-). blink.


Likes

Comments

Måndag! ny vecka, nya tag, nya möjligheter. Skoja. Jag har sovit ut och är ganska lycklig på grund av det. Emilia bor hos mig i några dagar och det gör mig också lycklig.

I dag ska jag klippa film. Skönt. Stimulerande. Det som stressar mig mest med att inte längre plugga samt inte jobba med något relaterat till min utbildning är att jag inte lär mig något. Vill lära mig något. Jämt.

P.s. har haft en väldigt rolig helg. Men det har jag ju typ jämt. Jag är inte dålig på det. Att göra helger roliga alltså.Likes

Comments

Angående vädret så känner en ju: Morr. Men sen är jag ju glad för solen. Så klart. Vemodigt detta.

Stör mig på alla som säger att "jag som tänkte att våren var här" innan kylan kom tillbaka. Nej. Du kan inte ha tänkt så för vi alla vet att det inte blir vår i februari. Sen hörde jag på nyheterna att de sagt att det är vår någonstans i landet och det kan en tydligen inte ta tillbaka.

Tvivlar starkt på att det är vår där dock. Hejdå.


Likes

Comments

"Eftersom jag, som kvinna, synts i tv i ett par minuter och haft en åsikt är det tydligen rimligt att jag ska våldtas till döds."


Jag blir så trött och less. Eller jag är så trött och less. Ständigt. Är vi inte det?
Mitt hjärta slår så hårt för alla er icke-män. Sluta aldrig våga. Var aldrig tyst.
En dag kanske det inte ser ut såhär. Vågar vi tro på det? Vi väl måste tro på det.
Vad ska vi annars tro på.


Likes

Comments