Header
View tracker

.... TÄNKTE jag skriva sen så insåg jag att det var tisdag. I går alltså. Den var fin och jag ska berätta varför för er. Jag vaknade upp med Lara (det bästa jag vet är att vakna bredvid nån, eller att somna bredvid nån eller att bara sova med nån i min säng), och åt den senaste frukosten på café. Vi skiljdes åt och jag träffade Emilia som är i stan och hälsar på. Efter mycket kramar åkte vi till Nordiska museet (museum är verkligen inte det bästa jag vet, blir så uttråkad, men gillar ju att hitta på NÅGOT). Sen drack vi kaffe och bubbel och sen åkte vi skridskor i Kungsträdgården. Shit finns det något jag är sämre på än det. Skridskor alltså.

Aja. Fin dag va?


Likes

Comments

Nu ska jag slänga på mig min guldiga kjol som jag ska glänsa i hela natten och kasta mig i väg till Nytorget 6 för examensmiddag. Sen examensfest på Kåken. Kom om ni vågar. Skoja. Kom gärna och var en stjärna med oss.


Likes

Comments

Ok. Ska till skolan för sista gången i dag. Alltså. Så fett. Men så klart också så ångestladdat. Det förstår ni väl. Jag kommer att vara upp över himlen den här helgen. Men på måndag kommer jag ha ångest. Det får man inte glömma bort.

<3

Puss och kram.


Likes

Comments

Är så tacksam över dessa människor. De är ofta dumma i huvudet. Det är nog min favorit-egenskap hos människor.

Ligger i min säng och lyssnar på Britney. Ska strax gå till Partyland och köpa konfetti och ballonger. Partyland är min bästa butik. Om jag var rik hade jag handlat där varje vecka.


Likes

Comments

Grejer från Ganni, Idag Sjöstedt, Acne & Stella McCartney.

Vaknade upp helt pirrig i morse. Som att i dag var dagen då vi tar examen. Men det är på fredag. Vilket förvisso är typ i dag. Jag ser fram emot det - behövde jag ens säga det lol.

Vi har examensmiddag + fest men ingen ceremoni som jag vet att många andra har. Men allas plan är att vara mycket finklädda ändå. Eller man är väl finklädd på ceremoni? aja. Who cares. Jag tänkte att jag har relativt bra kläder hemma redan men sen träffade jag Sabina och, så klart, hetsade vi upp varann. Typiskt oss. Vi ska på inspo-runda senare i dag. Typiskt mig är ju att jag vill va kryddig, se ut som en prinsessa. Jag hade ju gärna haft den där vita tyllkjolen från Ida Sjöstedt, som att jag skulle gifta mig. Gifta mig med mig själv. Grattis till examen nu gifter jag mig med mig själv.


Likes

Comments

View tracker


Jag måste säga det. Håll för öronen om ni vill. Men jag gillar kyla. Jag tycker att det är mysigt och jag har fina vinterjackor (och vinterskor). Som denna jacka från Acne som är mammas gamla. Den har hängt med ett tag men tycker nästan den blir finare och finare för varje år.

Likes

Comments

Min familj <3.

Likes

Comments


Sitter precis här just nu och "pluggar". Alltså det går så långsamt *:)*. Kram.


Likes

Comments