Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Nä if that's not the dream i dont know what is!!!
​Trots inspo är min lördag är inte alls sån dock. Skriver rapport och dricker rödvin i mjukis och glasögon.
​Halleluljah heja livet.


Likes

Comments


Att dricka kaffe och läsa en bok klockan 12.48 en lördag är vad man drömmer om när man vanligtvis jobbar helger eller går ut och klubbar till sent kvällen innan så att man måste ligga i soffan och göra ingenting dagen efter. Läsa en bok. Dricka kaffe. En lördag. Mitt på dagen. Den här boken köpte jag för snart två veckor sen och har sedan dess tänkt varje morgon att i kväll är kvällen som jag ska börja läsa min nya bok. Men så är jag på praktiken hela dagen och sedan pluggar tills sent då mina ögon inte längre orkar vara vakna och somnar. Utan att börja läsa min nya bok.

Men nu sitter jag här. Mitt på en lördag och läser min nya bok.


Likes

Comments


Jag drömmer drömmar om dig. Jag vill ha dig på min fot.

(De två mössorna är redan mina, och den lilla söta ryggsäcken *nöjd* *skryter* *hävdar mig*).

Länk till mössa, ryggsäck och sko.


Likes

Comments


Finaste Timpan och Marcus från i helgen i min spegel och utanför klubb i garage på Liljeholmen.

Likes

Comments


Aaaahh kompisar!!! Hej!!! Jag gör mitt examensarbete och min praktik samtidigt just nu. När jag väl unnar mig lite ledighet så sover jag eller klubbar till 05. Bra prioriteringar på mig. Men jag kommer snart. Jag lovar.

Ps. titta på min jacka!!! sicken dröm va!

  • Livet

Likes

Comments


I helgen har jag jobbat och SOVIGT (och tittat på Idol och hängt med mamma och ätit god mat). Sömn. Jag älskar sömn.

Likes

Comments


Fick denna skickad till mig av Sandra som hon har tagit med sin kamera. Lil posing bitch. I fel kamera. Med denna vill jag hälsa trevlig fredag!!! Och helg!! Puss!!!!!


Likes

Comments


Godmorgon. Dricker smoothie ur märklig glasgrej med sugrör som jag köpte bara för att den var billig. Sex stycken för 29 kronor. Ni vet när man ba köper något för att det är billigt och sen tänker att varför i hela friden köpte jag det här. Så nu dricker jag ur den här mest för att den måste komma till användning.

I går var jag på Bieber och blir uppriktigt sagt provocerad av att mina sociala medier drunknar av Bieber-hyllningar. Det var enligt mig inte en bra konsert. Den första halvan får 1/5 rådjur. Den andra halvan får 2/5 rådjur. I den andra halvan sjöng jag till och med med lite och ropade woo någon gång. Men alltså. Nej. Ville liksom inte klämma ur mig det till mina vänner i går för jag ville inte vara en stämningsdödare. Men nu säger jag det. Så. Sen är jag inte alls ett fan av Justin så jag kanske inte är the one to talk. Aja. Skönt att jag fick prata ut <3.


Likes

Comments