Idag har min klass och min ens parallellklass varit och orienterat och varit ute på sjön och forskat lite. Det var en okej dag :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej där ute! Idag kände jag för att baka en äppelpaj till min mamma,pappa,bror och djuren som fick smaka lite 😝pajen blev super god med lit vaniljsås på också naturligt vis. Äpplena var vår som vi plockade i trädet här hemma och det är faktiskt mycket godare än med affärs äpplen. Recept :                          http://www.tasteline.com/recept/appelkaka-2/                                                                              

Likes

Comments

Min frukos för idag. Det blev äggblandning o vego snitzel

Likes

Comments

På utflykt med mamma. Idag var jag och mamma på utflykt i Hjärsås där mamma var och luktade på allergivänliga hästar som hette baskirihästar. Sen när vi åkte hem så körde vi inom LIDEL så jag sklle få mitt gotte.

Likes

Comments

SKÅNE! Som  ni  säkert  inte  vet  så  var  jag  i  Skåne  förra  helgen  och  hade  det  jätte  mysigt  hos  min  morbror och  hans  fru. Dom  bor  vid  en  stor  sjöööö....omg 😱det  finns  inte  bara  en  sjö  utan  det  finns  också  bastu  och  strand  där. Det  var  jag,mamma,mormor  och  min  moster  som  hade  tjejdag  i  Skåne.  Först  så  åkte  vi  och  handlade  mat  och  fika  till  stranden  och  kvällen  sen  åkte  vi  till  stranden  och  badade  och  hade  det  mysigt  sen  åkte  vi och  fiskade  krabbor. Senare  på  kvällen  så  köpte  vi  pizza  mmuummmsss  +  kvällsdopp .

Likes

Comments

1 ) Jag heter Saga Lindberg.

2) Jag bor i Mörrum.

3 ) Jag ÄLSKAR att vara i stallet med Yante och islandshästen : )

4 ) Tycker om att fota men är inte så himla bra på det.

5 ) Gillar att shoppa hästsaker och även saker till mig.

6 ) Gillar att kolla på serier.

7 ) Jag fyller år 11 juli.Här har ni några små fakta om mig eller det blev typ saker som jag gillar hehhh. Bara en sak........Förventa er inte så jätte bra bilder för jag är ty nybörjare. Byee....

Likes

Comments