Header

Wihoooo, nytt år! Året avslutades och påbörjades jättebra med en puss av min bästa vän. Som vanligt är jag sämst i världen på att ta bilder i såna här tillfällen vilket suger haha. Men hoppas ni alla får ett super år iallafall!

Likes

Comments

Hahaha asså detta har varit det sjukaste året någonsin. Eller det mest röriga året iallafall, gjort så jävla mycket beslut som förändrat så jäva mycket för mig. Mer än vad som nämns dock haha. Men har lärt mig så galet mycket av det vilket jag är tacksam över. Årets quote skulle väl vara "Något gott kommer ur allt ont". Året började inte sådär as bra. Hoppade av ekonomi, vilket jag är otroligt glad för nu dock men hade mycket dåliga tankar riktades åt mig själv då. Mådde inte bra under den tiden och det var inte en linje för mig helt enkelt. Lärde känna en person runt den tiden som förändrade så mycket för mig på ett otroligt positivt sätt. Har nog aldrig känt mig så trygg och "hemma" med en kompis på det sättet förut. Hon introducerade även mig för en kille som kom att bli min pojkvän. Med dom två spenderade jag då all min tid med vilket självklart ledde till att jag tappade andra personer i mitt liv. Men jag tänker att sånt kanske behövs ibland? Jag märkte verkligen vilka jag behövde och inte, och vilka som behövde mig och inte. Spenderade typ exakt hela sommaren med min pojkvän, vi hade så otroligt kul tillsammans och det var nog den bästa sommaren i hela mitt liv. Haha en jävla dunder sommar kan man väl säga;)

Sen var det dags för skolan igen, skulle alltså börja ettan på handel. Även det gick sådär, eller ja det gick ganska skit-as dåligt haha. Ämnena och så gick bättre än vanligt, så det var inte pga av det. Men jag mådde inte på topp kan man väl säga lite förenklat, började ta medicin mot det vilket gjorde att jag mådde ännu sämre i tre veckor typ. Efter det började jag tappa skolan helt och hade 0% närvaro under en längre period. Så jag gjorde årets bästa beslut och hoppade av gymnasiet. FÖR ALLTID. Kände äntligen inte den där tyngden i bröstet som skriker ut ångest och fick mig att tappa lite av mig själv varje dag. Har fått många olika reaktioner av folk i min närhet ang att jag hoppade av skolan, en del menar att det är kört för mig nu. Att jag aldrig kommer klara mig utan utbildning i detta land och blablabla. Well first of all, FUCK detta landet haha. Självklart är det super grymt på många sätt, men jag känner mig instängd och fast här. Vill se så mycket! Uppleva saker! Känns som livet har så mycket mer att erbjuda, vill känna mig att jag kan klara mig själv och välja än egen väg. Och det är skönt att inte vara 100% säger på vart vägen slutar. Jaja det är ett annat inlägg. Iallafall, ska bli så jävla skönt att bevisa motsatsen för dessa trångsynta människor som lever inom samhällets keffa mallar och inte vågar ta ett steg utanför.

Just nu: Har ett välbetalt jobb som jag trivs med, börjar sakta men säkert må lite bättre, känner mer och mer att jag kan klara mig själv på egen hand, har ett mål som jag ser fram emot något enormt som jag faktiskt känner att jag kan klara av.
Likes

Comments

Ballaste människan på jorden, hade ej tackat nej till hennes tatueringar och garderob. Inte hennes face, röst, hår och kropp heller för den delen. Hade inte tackat nej till att vara henne med andra ord haha. 

Likes

Comments

Instagram@sagaliljjeros