I fredags fyllde min pingla Pernilla år så det givetvis blev det festligheter. Vi startade med tacos och sedan gick vi över till sangria & hotshots (livsfarligt goda).

Vi avslutade kvällen på Park Lane och Mc Donalds. Givet.
Igår jobbade jag efter att ha käkat brunch hos Pernilla & Max, och idag ska jag även jobba heldag!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka!!!

Igår åt jag den här otroligt goda frukosten tillsammans med Natalie hemma hos mig. Hur gott?
Vi hade hembakade ciabatta med goda pålägg. Vi hade fil och hemmagjord müsli med jordgubbar.
OCH vi hade bacon samt äggröra.

Idag gick jag upp kl. 8:00 för att åka och gymma med Pernilla min lilla pingla. Efter en timmes benpass åkte jag raskt hem och duschade och fixade mig innan jag mötte Moa i stan för en lunch på Le Pain Francais.

Nu är jag på jobbet och ska sluka lite kaffe för att vakna till.

Likes

Comments

Dagens middag: hel kyckling i ugn med morötter & lök. Till detta åt vi potatis och gräddsås. Himmelskt.

Det har varit så skönt att vara ledig idag. Har gjort en massa ärenden och sedan hängt med mamma hela kvällen. Vi har promenerat, lagat mat, gjort hemmagjord granola och kollat på spa vi ska åka till. Bästa mamma <3

Likes

Comments

Efter att ha spenderat hela dagen med de underbara tjejerna Moa, Josefine, Lina och Caroline så gick jag vidare till Mañana och spenderade kvällen där med underbara Ellen & Amanda. En helt underbar dag och kväll med andra ord!

Likes

Comments

Åt god lunch med tjejerna idag på Tintin i Linné, vi spenderade några timmar med att shoppa, äta mat och snacka skit. Bättre än så blir det inte.

Likes

Comments

Firade mig i förväg med dessa fina igår! Detta med kräftskiva och massa goda drinkar.
Kunde inte önskat mig en bättre kväll <3

Likes

Comments

Tog ett arbetspass åt en kollega idag, hade dock en paus på ca 4 h mellan två bokningar. Jag åkte därför in till stan för att träffa Pernilla för en lunch i solen. Vi båda är suckers för en riktigt god hamburgare med bacon, så det var inget svårt val. <3

Likes

Comments

Börjar med att dra upp persiennerna och öppna fönstret (frisk luft på morgonen är bäst). Sedan sätter jag på musik i lurarna och läser igenom bloggar och går igenom instagram osv. Detta kan jag göra läääänge om jag har tiden haha!

Likes

Comments

Har jobbat flera dagar i rad nu, heeeela dagarna. Igår var jag äntligen ledig så i fredags träffade jag upp Moa, Nellie, Martina & Lina och så hängde vi en stund på Le Pain. Mot ett blev vi sugna på att dansa så vi gick vidare till excet! En rolig kväll <3

Igår hängde jag med Sebbe som nyss kommit hem efter att ha varit borta och jobbat en vecka. Det blev mys deluxe med serier, tacos och gottis.

Likes

Comments