Header

Hej på er!
sitter på jobbet just nu och väntar mest på att tiden ska gå, då det inte finns sådär super mycket att göra just nu.

så fort jag har slutat så ska jag och Jakob åka ner till stugan, för att hälsa på min bror och hans tjej som fortfarande är där. ikväll så ska jag och Jakob förmodligen grilla med hans föräldrar. men sen blir det nog bara lugnt för att jag ska upp och jobba imorgon igen.

Kram!

Likes

Comments

Hej!!

En längre tid nu så har jag känt att jag har varit sugen på att börja blogga igen. Så nu tänkte jag börja igen, slutade att blogga typ i början av året på grund av olika anledningar. Mådde inte helt 100 och det har även varit en hel del annat som vi inte behöver gå in på nu.

Nu så har jag iallafall tagit sommarlov, gjorde det i torsdags förra veckan. men jag har redan börjat på mitt sommarjobb. Började där redan innan skolan var slut, för att jag jobbade där redan förra året så det var ju inget nytt direkt. Jag jobbar på herrgårds campingen som ligger ut mot skärgården, och jag ska jobba där nästintill hela sommaren. Skulle ju egentligen vara väldigt skönt att få vara ledig men det blir ju pengar och det är verkligen värt det.

Började med mitt schema igår, tidigare så har jag bara jobbat när jag har kunnat och haft tid. Men imorgon ska jag bara jobba till 14.00 för att jag jag har varit sjuk i helgen och jag är inte frisk än.

Har inte sådär jätte mycket mer att berätta, kommer uppdatera när jag känner för det och har lust liksom!Ha det så bra, kram!

Likes

Comments

hej!
har haft en väldigt kass dag idag, speciellt i skolan och mitt humör är i botten också. Dessutom så ska vi redovisa imorgon, och det är väl kanske inte direkt min favorit men men.

fick lust till att blogg igen så får se hur länge det håller i sig. men hoppas att ni har haft en bättre start på veckan än vad jag har haft!
Likes

Comments

hej på er 

det var ett tagsen nu och det beror på att jag sa att jag kommer att blogga igen när jag har blivit frisk och jag var sjuk i två veckor så nu är jag tillbaka. 

Jag låg sjuk hela höstlovet vilket jag tyckte var väldigt tråkigt för att det var halloween och jag och jakob hade även fem månader som vi tänkte firar osv. Men så blev det inte, jag var sjuk hela förra veckan också jag har inte varit i skolan idag heller för att  igår kväll när jag gick och la mig så hade jag sån himla migrän och det hade inte försvunnit när jag vaknade så jag gick ner på imorse till mamma  och sa att jag inte mådde bra och det så hon på mig på en gång för att jag hade gråtit under natten och morgonen så jag var svullen och nästan svart under ögonen. 

Men nu är det bättre och jag tänkte lägga mig och läsa liten i boken som vi håller på med i skolan, kommer väl ha lite att göra sen när jag kommer tillbaka imorgon men det ska nog lösa sig. Är ganska bra på att ta ikapp när jag har varit sjuk, har kärt mig hur jag ska göra på bästa sätt för att det ska gå snabbast. 

Idag har jag mest vila min kropp och imorgon så är det tänkt att jag ska gå till skolan och jag hoppas verkligen att min kropp vill samarbeta med mig för en gångs skull. Jag har en väldans tendens till att bli väldigt sjuk under hösten och vintern, vet dock inte vad det beror på men förra hösten fick jag ju körtelfeber och nu när jag var till sjukhuset så sa läkarna det som jag har varit sjuk nu hör ihop med körtelfebern och detta måste alltså innebära att jag fortfarande inte är helt frisk från den. Inte ens efter ett helt år. 

Hoppas ni har haft det bra under tiden jag inte skrivit något i alla fall. Jag kanske inte kommer att uppdatera lika mycket som jag gjorde innan jag blev sjuk men jag ska försöka att blogg en gång om dagen i alla fall. 

Likes

Comments

Har varit sjuk sen i fredags och börjar bli lite trött på det här efter som jag hade tänkt att träna ordentligt. Men som vanligt blir ingenting som jag har tänkt mig, och det är inte heller ovanligt för mig att jag ligger sjuk på ett lov liksom men men. Förra året vid den här tiden så fick jag körtel feber så jag får väl vara glad att jag inte har fått det igen. 

Har inte haft någon lust att blogga eller någon inspiration, så därför har jag inte har jag inte bloggat någonting och jag kommer nog inte heller göra det förens jag är frisk och har någonting att skriva om. 

Likes

Comments

Idag så har jag städat hela förmiddagen och nu ska jag städa mitt rum tänkte jag. Men jag känner att jag inte helt frisk än så jag ska städa mitt rum sen ta en dusch och lägga mig i sängen och kolla på film eller serie. 

Jakob kommer väl hit ganska sent ikväll också i och med att han håller på med sin bil fortfarande. Det ska han göra på söndag också , men jag jag ska nog ta det väldigt lugnt hela helgen i och med att jag inte är frisk. Till veckan har jag inte jätte mycket planerat vi får se vad jag och Jakob hittar på vi har ännu ingenting bestämt. 

Skriver mer sen! 

 

Balen i 9:an. 

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är sjuk, det började igår när jag stod i duschen då började jag må så himla illa och jag var jätte yr. Men jag la mig lite i soffan och vilade lite. Då lugnade sig illamåendet lite i alla fall men jag har haft ont i magen också sen igår. Men det börjar bli lite bättre i alla fall. 

Nu ligger jag i sängen och ska snart gå ner och ta en dusch och fräscha till mig lite. Lite senare sen ska jag och pappa köra lite, och vi ska även åka och säga hej till Jakob för att han ska vara i verkstaden och hålla på med sin bil hela helgen. 

Jag fick även hem mitt löshår idag så jag har satt i det, och det blev super bra är verkligen jätte nöjd. Tänkte att jag ska lägga upp bild sen efter att jag har duschat. 

Annars så ska jag inte göra så mycket mer ikväll, bara ta det lugnt eftersom jag inte är helt frisk liksom. Men ni får ha en toppen fredag! ❤

Likes

Comments

När jag var mindre så visste jag inte var jag ville göra eller vad jag ville hålla på med. Jag testade massa olika sporter karate, innebandy fotboll och handboll men jag fastnade aldrig riktigt för något av dom här sporterna. Men när vi hade sportlov 2006 så testade jag på att rida islandshäst på ridskolan i Kristinehamn där dom hade islandshästar och jag hade innan detta länge tjatat på mamma om att jag ville börjar rida. 

Jag ville på rida på den stora ridskolan där alla andra tjejer red, där dom hade ett stort stall och ett stor fint ridhus också. Men jag är min mamma evigt tacksam över att jag åkte iväg på det där endags lägret på Karaby islandshästar. För att jag var väldigt skeptiskt mot det från första början och ville egentligen inte åka dit men jag åkte tid och det var början på en väldigt lång resa. 

Det dröjde inte länge förens jag ville börja rida där på ridskolan och det gjorde jag där en jag började på våren. Och jag var över lycklig över att fått börja rida där. Jag red endast där i något innan ridskolan gick i konkurs. men jag fortsatte att rida och utvecklas för att en av lektionshästarna blev var på gården och jag ficka ha honom som sköthäst. 

Men det vara inte heller jätte länge för att jag var tvungen att sluta rida den hästen, men jag fick aldrig riktigt ett klart svar varför. Men jag hade i alla fall ett litet uppe håll då. Efter ett tag så hörde en kompis av sig som fortfarande  red där att det fanns en häst som jag kunde få börja rida och jag var verkligen helt över lycklig. Så det fick bli "min första egna häst", jag red henne i ungefär 1 år innan hon blev såld. Men jag har nog aldrig lärt mig så mycket på sån kort tid av att ha egen häst.

Men samtidigt som jag red den här hästen så fick jag samtidigt två till att ta hand om. För att hon som ägde dom här två hästarna hade problem med ryggen och dom här två slutade med att jag hade han om i ca 2 år. 

Men just nu så har jag ingen häst att rida för tillfället, men jag är verkligen så himla sugen på att börja igen men i helgen och till veckan så ska jag nog med en kompis och rida vilket ska bli väldigt  trevligt.Likes

Comments
Likes

Comments