Header

I fredags åkte jag, mamma och Sarah till min mammas kusin som äger en "köttgård" tillsammans med sin man. Sarah bor på en mjölkgård hemma i Nya Zealand så hon kände sig nog ganska hemma där. Men jag som vegan är inte så nöjd med det haha, men de har det så bra köttkor kan ha det enligt mig så det är ju skönt. Jag var iallafall tvungen att fota de söta små kossorna, även försöka gosa med dem men det gick väl sådär...

Highlandkorna ser ut som jättenallar, jag vill bara gosa in mig i pälsen men tråkigt nog är de lite rädda så det blir inget med det. Här kommer bilderna iallafall ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ända sen jag fick en kamera har jag varit beroende av att fota månen. Även fast den ser hyfsat likadan ut ungefär hela tiden så tar jag ändå fram kameran och fotar den så fort den syns.

Så här har ni mina favoritbilder på månen som jag tagit under åren! 

Likes

Comments

Jag har grafisk design atm i skolan och det är så kul! Igår satt jag med en läxa vi fått i ungefär 6 timmar, men resultatet blir bra. Vet dock inte ifall jag borde ändra bakgrunden eller typsnitt osv... Ni får gärna hjälpa mig och säga om det ser dumt ut haha

Förlåt för att jag inte gjort ett inlägg på länge btw. Har inte riktigt haft något att prata om, mitt liv är inte så kul liksom. Men Linus har fått körkort och vi kanske ska åka någonstans idag så vi får se om jag skriver något då :)

Likes

Comments

Vi har gått på fotopromenader runt om i Göteborg idag och igår för att försöka få några bilder till fotouppgiften. Det har varit svinkallt och att fota i detta vädret är verkligen inte roligt, så det har inte varit så länge vi har fotat.

Det var jättesvårt att få till bra bilder som nådde kriterierna på uppgiften, men här är det jag fick ihop som var hyfsat bra!

1/125, 2.0, ISO 100

1/160, 2.0, ISO 100

1/2500, 1.4, ISO 100

Likes

Comments

Idag började vi med foto i skolan ♥︎

Har längtat så otroligt mycket till detta. Innan har vi haft grafisk design och interaktiv media, efter foto kommer vi ha film. Den första uppgiften vi har fått är att ta två bilder som ska se ut som vykort typ. Tänkte göra vykort för min "fina" lilla hem"stad". Ska nog gå ut och fota lite imorgon ifall det inte har hunnit bli för mörkt. 

Jag älskar verkligen när det är mörkt när jag ska gå till skolan på morgonen. Så otroligt mysigt att jag bara blir glad. De flesta är ju inte alls taggade på att vakna etc när det är mörkt men jag älskar det verkligen. Nu blev jag sugen på något varmt att dricka så jag ska gå och fixa det. Ha de bra så länge!

Det mysiga med hösten ♥︎

Övre bilden: 1/100, 3.2, ISO 800


Nedre bilden: 2"5, 11, ISO 100, blixt

Likes

Comments