Header

Jag vet jag vet, skitdålig kvalitet... Men jag kan lova att denna makeup ser så mycket finare ut i verkligheten.
Brukar aldrig använda mig av rosa ögonskuggor men i dag fick jag lite vårfeeling och ville då göra något som påminde om våren.

Ögonskugga - the balm, vit eyeliner - wet n wild, svart eyeliner - wet n wild, mascara - Max factor

  • Smink

Likes

Comments

Kände att den första makeup jag ska lägga upp här på bloggen ska vara något helt annorlunda från min vanliga sminkrutin. Något som jag aldrig skulle gå utanför huset med, haha.

Resultatet blev denna rosa/turkosa grafiska look. För att vara första gången jag provar på något som detta tycker jag att resultatet ändå blev helt okej. Blev nöjd med färgvalet och hur jag bestämda mig för att inte rama in ögat helt med eyeliner. Dock tycker jag att eyelinern kunde varit skarpare och mer definierad, samt att jag skippat de klumpiga ögonfransarna och använd ett par fejkade istället.

Vad tycker ni? Är det en okej första makeup att lägga upp här?

  • Smink

Likes

Comments

Hej världen, välkommen till min hundrade "nya" blogg.

För er som inte läst mina tidigare bloggar: Hej! Saga heter jag och jag är en tjugoårig tjej från Småland som verkar ha problem med att driva påbörjade bloggar (och allt annat för den delen, höhö).

Anledningen till att jag bestämt mig för att skapa en helt ny blogg (eller Aa, radera alla tidigare inlägg från denna blogg) alldeles plötsligt är att jag vill fokusera mer på att utvecklas inom smink. Har alltid varit väldigt intresserad av makeup men aldrig känt att det är något jag är tillräckligt bra på för få hålla på med. Men nu vill jag verkligen bli bättre och varför då inte skapa en blogg där jag kan dela med mig av mina sminkningar och få respons på dem!

Mina planer för denna blogg är helt enkelt att lägga upp bilder på smink, skriva lite om hudvård och annat skönhets relaterat.
Jag tycker att detta kommer bli så kul! Smink har ju alltid varit en sådan sak som fått mig att må bättre. Minns tillexempel när jag var 16 och min ångest var som värst att jag kunde stå och sminka mig i timmar, just för att det lät mig vara kreativ och fick mig på andra tankar.

En sak som är viktig att komma ihåg är att allt detta är ganska nytt för mig. Jag har ingen dyr kamera att ta bilder med, jag har ingen aning om hur man på något sätt tar bilder på smink och jag är ingen makeup-artist. Så nu till en början får ni nog räkna med awkward bilder med mascara klumpiga fransar. Haha.

Jag hoppas att Ni vill följa med på resan i min utveckling med smink!

Tack för mig!

  • Vardag

Likes

Comments