Header

Det är onsdag förmiddag och jag ligger i soffan med min älskade hund i knät. En kopp med svart kaffe står noggrant placerad på soffbordet till vänster, sådär noggrant och exakt att man slipper sträcka sig efter den. Jag älskar att spendera min början på dagen såhär. I sällskapet av min bästa vän och favorit dryck är det inte mycket som kan slå fel.

Jag har velat att börja blogga igen, men har inte riktigt vetat hur och om vad. Det självklara är väll att skriva om vardagen, men då jag mest spenderar den på soffan eller i min säng känns det ganska så långtråkigt. För att kunna vara bloggare verkar det som att du antingen måste vara 1. Snygg och "rik", 2. Ha en "egen" stil, och 3. Vara intresserad av inredning, och då jag saknar alla dessa tre kriterier blir det jävligt svårt att veta vad man ska skriva om. Nu är det ju inte så att jag är skit ful, pank, klädd som en clown och bor i en låda i en gränd, men jag är inte heller "den där tjejen" som fjortonåriga tjejer vill läsa om och ser upp till.
Men jag antar att det enda man kan göra är att vara sig själv och se vad som händer.

Jag är iallafall Saga Ingela Birgitta Johansson. En tjugoårig tjej i en småländsk småstad som försöker att klura ut vem hon är och vad livet egentligen har att ge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Vardag

Likes

Comments