Header

SKO 1 SKO 2

Ett par Gucci sneakers hade väll aldrig suttit fel, tråkigt dock att dem är så himla dyra och lilla jag inte har pengar att lägga 5000 kronor på ett par skor, även om dem är ursnygga. Menmen dem är fina att kolla på.

SKO 3 SKO 4 SKO 5

Adidas är dock inte lika dyra, men visst är dem snygga. Dem originella svartvita har aldrig riktigt fallit mig i smaken men dem här tre är verkligen jättefina enligt mig. Ska köpa någon av dem nu inför våren men kan inte bestämma mig vilka som är finast. Gröna som är en svin cool färg, vita som passar till allt eller rosa som alltid varit min favoritfärg och som även är vårens färg. Vilka tycker ni?

Blir det inte adidas så blir det dessa. Jag älskar detaljerna eller ja blomman, det är ju liksom den som gör hela skon och som kan göra ett litet bling i outfiten. Kanske beställer jag denna också, man kan väll aldrig få nog av sneakers.

Likes

Comments

Och helt plötsligt är vi tillbaka i plugget. Har massor av prov och inlämningar dem kommande veckorna, sedan påsklov och efter det prao, sedan är det typ sommarlov. Veckorna kommer nog inte gå lika snabbt som dem låter men samtidigt är det ju redan typ Mars nästa vecka, hur underbart. Börjar redan känna vårkänslor vilket känns tidigt men kanske är det icke. Ser massor av inlägg på vårkläder och framförallt SNEAKERS, vilket är skorna jag lever i. Har inte varit inne i staden på några veckor nu heller men jag hör att butikerna fylls med vårkläder och även online.

Idag tisdag har varit som alla andra tisdagar, vaknar 5, tränar, 8 timmar skola och sedan träning igen:) vet inte om jag gillar eller hatar det. På kvällen är ju känslan underbar för man har hunnit med såpass mycket men på morgonen funderar man ju på att låtsas vara sjuk menmen nog om det. Imorgon har jag "sovmorgon" eller nja jag måste gå upp 8:00 men det är bättre än 7 och efter skolan ska jag raka vägen mot jobbet, känns underbart faktiskt. Att få lite pengar in på kontot är ju aldrig fel.

Nu är klockan redan kvart i nio och det känns som om detta inlägg är en sida lång, men jag behövde skriva av mig. Ska iallafall försöka skriva lite på en religion uppsatts innan min energi tar slut helt. Godnatt fina du <3

Likes

Comments

Jag är fullkomligt kär i tavlor och hur en enkel bild kan ha ett så stort budskap. Jag nämnde i slutet av 2016 att jag fastnat helt för konst och mönster och jag håller fortfarande kvar starkt i det. Kan sitta hela kvällar och bara kolla på olika sorters tavlor. Eftersom intresset är så stort för mig så vill jag dela med mig utav en av mina favoriter när det gäller fotokonst, Tove Frank. Alla bilder ovan är på hennes tavlor och jag älskar dem allihop. Kanske någon av hennes mäktiga tavlor blir min en dag, men jag tänker iallafall vänta tills hon har släppt hennes nästa kollektion. Vad tycker ni om tavlor? är dem underskattade eller kanske överskattade enligt er?

Likes

Comments

Godmorgon fina du! Min morgon har varit jättelugn även fast jag bara har varit vaken i drygt en timme. Gjorde en kopp te och läste ett magazine som låg på mitt bord när jag kom hem igår, fick massor av inspiration. Idag vill jag damsuga + damma min del av huset, träffa en fin vän över fika, plugga men ändå få en rofylld dag. Puss på er!

Morgonte i sängen <3

Likes

Comments

Hejsan! Nu är jag hemma från Norge, har varit otroligt kul och verkligen en upplevelse! Jag och mina vänner har mötts av den strålande solen skinnandes in genom fönstret och blå himmel varje morgon, hur härligt är inte det! För mig är morgonen den bästa tiden på hela dagen och jag försöker att alltid starta den på det bästa sättet, därför har jag inte kunnat annat än stor le varje morgon när jag sett snön glittra.

Jag var hemma runt 5 idag och välkomnades med en jättemysig middag tillsammans med familjen <3 alltid lika mysigt. Nu är min syster har flyttat hemifrån tar jag vara på varje minut tillsammans med henne och jag hinner knappt säga hejdå innan jag saknar henne lika mycket igen. Antar att det blir så när man skiljs åt efter att ha bott i rummen bredvid varandra i nästan 15 år.

Nu ska jag: Packa upp alla mina väskor och slänga alla kläder i tvätten, bädda min säng med nytvättade lakan & fixa mig inför läggdags.

Bild ifrån höstas med underbara Amanda!

Likes

Comments

Ha en superbra onsdag<3

Likes

Comments

Hejsan! Idag känner jag mig jättepigg och redan igår stod jag på benen. Vet inte vad som hände med min kropp i fredags, det varade ju bara tills lördag kväll men väll där och då var det hemskt, nu är det iallafall över och jag ser framemot 5 dagar i Sjusjøen! Vaknade 5 imorse eftersom tåget mot Oslo avgick redan 06:55, glada var jag och Amanda ändå och vi har haft en jättehärlig morgon. Kramar

Likes

Comments