Hejsan! Idag tänkte jag skriva om hur det är att vara vegetarian. Jag har varit vegetarian i ca 2 år (kanske 3 kommer inte ihåg...) Jag tycker inte att det är jätte jobbigt att vara vegetarian. I början var det lite jobbigt, alla trodde att man inte skulle klara det så jag är stolt över mig själv. Att vara vegetarian är en väldigt häftig upplevelse. Om ni någon gång funderat på att bli vegetarian så tycker jag att ni borde testa. Min favvo sak att äta som vegetarian är AVOKADO! Det är så sjukt gott på macka m olja, salt och peppar. Ibland skär jag upp avokado och kokar ris sen blandar jag ihop det och toppar med soja. Att vara vegetarian känns unikt på något sätt, man känner att man gör skillnad på något konstigt sätt. Jag tänkte inte lägga upp mer ikväll men detta får bli det sista inlägget för idag! Sov så gott, godnatt!<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!❤ detta är min katt och 10 faktan om honom!

1. Han heter Simba
2. Han älskar att riva sönder saker.
3. Han är väldigt mysig men gillar inte att gosa så mycket.
4. Han älskar torrfoder men inte whiskas och annat kattgodis.
5. Han är väldigt snäll.
6. Han är en innekatt som är ute på promenader då och då.
7. Han älskar att leka med min hund Wilma.
8. Han rivs elr bitts inte.
9. Han är ca 2 år.
10. HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA KATT!😻

Likes

Comments

Hej, hoppas att allt är bra med er! Jag har byggt naglar en gång innan och de blev faktiskt väldigt fina! Jag upplevde inte att det förstörde mina naglar på något sätt men alla ar ju olika nageltyper. Jag gjorde ljusrosa med så vita fjärilar samt kristaller. Jag hade tur iaf. Det gjorde inte ont men ibland kändes det lite när hon filade. Jag byggde utanför Malmö där jag bor. Nu är det måndag och imorgon är det dags för nationella proven imorgon... Jag tror ändå att det kommer gå bra. Jag känner mig ganska säker. Jag tänkte skriva lite om mig själv: Jag har dansat i fem år och älskar det. Jag gillar smink och skönhet väldigt mycket! mina favorit märken är The Balm, Elf och Too faced. Jag älskar att kolla på serier! jag har några favoriter, mina favvo serier är The vampire diars, skam, Jane the virgin och gossip girl. Jag har sett klart gossip girl och skam men kollar om de hela tiden.

Likes

Comments

Heej! Just nu sitter jag hemma och tänker på nationella proven.. vi ska börja med de skriftliga i svenska på tisdag.. så sjukt jobbigt. Det känns som att det kommer att ta så sjukt lång tid, har så mycket ångest:( Men det går säkert bra. Vi ska ta med oss en macka och en dricka och jag blir bara stressad av tanken. Det som gör mig ännu mer stressad är matten. för jag suger på matte. Jag skulle vilja skriva ett helt inlägg där jag förklarar hur lätt det blir och att det är inget att oroa sig för men så är inte riktigt saken. Nu ska jag kanske sätta mig och kolla skam. Jag har redan sett klart alla säsonger men jag ser om dem hihi, min favorit säsong är 2:an. jag älskar bara William och Noora #noorhelm. Jag älskar skam och man lär sig faktiskt en hel del. Är suuper taggad på säsong 4!! Alla som säger att skam inte kommer att visas i Sverige så vet man ju aldrig. Det går en del rykten om att SVT kommer att "köpa" skam annars. Annars kan man alltid bara ändra land i mobilen och kolla på NRK ist. Ha en super bra kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments