Så himla trött på vädret rn,,, Godmorgon förresten haha. Iallafall så är det fredag idag vilket gör mig lite lyckligare, men asså SVERIGE! Inte ok! Men, men jag ska inte gnälla för att jag ska till det vackra landet Portugal på lördag så att jag slipper allt detta (fyfan va göööött). Tänkte lägga upp en liten packlista och bilder på vad jag kommer ha med mig! Skriv gärna i kommentarerna om ni vill det eller ej.


BMW så vill jag gärna ha respons på mina inlägg så att jag vet vad jag gör bra och dåligt <3 puss

instagram: sagamarie

Byxor: bickbok

Skor: Adidas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo, eftersom att jag är en sånär "wannabe beauty-tjej" så har jag gjort ett tappert försök till att slänga ihop en liten outfit trio! Jag älskar dessa kläderna såååå mycket! (står under bilden vart allt är ifrån)


Kofta - Odd Molly

Jeans - Hollister

Tröja - Gina Tricot

Jeans - Gina Tricot

Blus - Hampton Republic

Kofta - Odd Molly

Jeans - Abercombie

Likes

Comments

Hej allihopa! Som jag har skrivit i "om mig rutan" typ så heter jag Saga och har precis börjat min blogg. Mina kompisar Maj och Elin har också bloggar här på nouw (majstrindlund) (elinrahms) så kolla gärna in dem. Men iallafall så har de inspirerat mig till att skaffa min egen lilla sida. Jag kommer kanske suga på detta men vafan... Vi kan la testa, det verkar fett kul! Jag är iallafall jätte glad att du läser detta, asså tack verkligen, men vi får helt enkels se hur detta går och jag hoppas att du kommer att gilla det och stanna här! Puss, Saga<3

Likes

Comments