Ikväll åt vi en fantastisk middag längs Laganas beach på restaurangen Balsamico!

Lite högre priser än de tidigare ställena, men det var det verkligen värt! Den utsikten, servicen & goda maten hade jag betalat mycket för.

Vi beställde en Laxrisotto, svamprisotto & vegetarisk pasta. Och vad jag vet var alla mer än nöjda! Även våra drinkar var fantastiska.

Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Livet är ju så bra just nu va

Efter att ha vaknat av väckarklockan (lite för tidigt) så släpade vi oss ner till frukosten och började vakna till. Dagen har enbart bestått av massa sol & bad, lära känna staden (eller gatan snarare). Växlat mellan pool & hav, ätit lunch med havet som vår utsikt och snackat på lite frukt.


Nu tar vi det lite lugnt på balkongen, sen är det dags för en middag vid solnedgången.

Låter väl inte helt fel?

Likes

Comments

Efter att ha virrat runt på flygplatsen och tagit standarden på Joe & the juice är vi äntligen redo att flyga!

Ses när vi är framme!

Likes

Comments

Godmorgon!

Nuuu är det äntligen dags för första ordentliga blogginlägget.

Anledningen till att jag har stressat ihop en blogg är faktiskt ganska enkel, jag vill dokumentera mitt sista år i gymnasiet med allt vad det innebär. Alla jag känner säger att det är det bästa året i deras liv, så självklart vill jag lägga lite extra ansträngning i att minnas det.

I studentåret får också denna resa som jag ska göra räknas med, då jag kan tänka mig att den också är rolig att komma ihåg ;)
Imorgon åker jag nämligen med två av mina tjejkompisar till den grekiska ön Zakynthos! Planen är att sola, bada & festa i princip, vilket jag tror kommer bli skitkul!

Ha det bra, så hörs vi ;)

Likes

Comments