Hejsan! Jag har bestämt mig att ta en paus här på bloggen:( jag har inte uppdaterat så bra på sista tiden! Men kommer antagligen starta den igen när jag får mer tid över:) men ni får gärna följa mitt privata konto på instagram där jag läger upp flera gånger i veckan:)

Saga_privattt
Eller
Sagafohlin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag hoppa Myrthe:) har valt att inte hoppa henne under sommaren utan att vi bara ska ha roligt i skogen! Men känner att någon gång ibland är nog bra. Tänker inte hoppa henne några höjder men bara så hon liksom håller igång hoppningen:)

Kazella ska nog få ut o klättra i backar, tänkte kolla om Ella vill hänga med :)

Likes

Comments

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering, men jag hann inte riktigt med att blogga när vi var iväg! Iallafall i lördags åkte vi till Falsterbo horse show, hade jätte mysigt. Jag köpte 2 höpåsar (som den på bilden) sen köpte jag en flughuva till kazella, ska ta kort på den imorgon om hon inte tagit sönder den redan😂 sen köpte jag godis till henne, letade även efter bett men jag blev lite osäker på vilken storlek hon behövde så köpte inte det.
Sen bodde vi på hotell, o på söndagen åt vi lite frukost sedan badade vi i poolen.
Vid 12 så åkte vi till emporia där köpte vi mycket kläder o även 4 holister parfymer 👌🏻
Sen när shoppat klart så åt vi sushi😍 vi var hemma vid 4-5 :) hästarna fick smaka godiset o de älskade det, kazella fick även på sin nya huva vilket inte var lika uppskattat enligt henne😂

2 av parfymerna men kommer blid på allt jag köpte imorgon☺️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag ridit ut kazella, vi hoppade över små stockar/pinnar i en "backe". Jätte bra träning tycker jag och hon gillar verkligen det:) kan ta kort på hur backen ser ut någon dag. Myrthe fick vila idag, hon gick väldigt hårt igår! Efter jag ridit så tvättade jag boxarna. Kl 3 var det dags att åka till veterinären med Hilton. Han skulle ta en valp spruta och han skötte sig jätte bra:) imorgon ska jag kanske hoppa kazella lite men vet inte riktigt och Myrthe ska nog med hoppa, länge sedan jag o Myrthe verkligen hopptränade.

Fick bli en liten fin fin bild på kazella :)

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag varit med en kompis, vi red lite också. Hade super mysigt förutom att vi mötte en huggorm på vägen hem! Sedan var vi till runt 7 på kvällen:) och nu har mamma bokat hotel i Malmö, vi ska gå på Falsterbo horse show på lördag sen på söndag ska vi nog till emporia.
(Jag mamma o Ella)

Imorgon blir det studs träning för båda ponnysarna☺️

Ni får jätte gärna skriva om det är nått ni vill jag ska skriva om här på bloggen eller om ni typ har någon fråga. Känner att jag typ bara skriver vad jag gör och hur ridpassen går😂

Likes

Comments

Hejsan idag började jag dagen med att åka till min gammelmormor och efter det åkte jag mamma och lillasyster till hööks, (kommer bild på vad vi köpte imorgon).
När vi varit på hööks åkte vi till Max och åt lite. Sen när vi kom hem så har vi bara tagit det lungt och lät båda hästarna vila för hade ont i huvudet:(
Hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag när jag vaknade gick jag ut för att släppa ut hästarna. Men när jag kom in i stallet och skulle ta på grimmorna så blev de inte jätte glada om man säger så! Och typ alla regn täcke är blöta så ja de fick lite hö att mumsa på medans jag går in och byter om till ridkläder och äter frukost. Så nu ska jag ut i stallet igen! Ska rida både kazella o Myrthe i ridhuset men får se lite hur vädret är. Hade varit mysigt att rida ut lite:)

Hörs senare<3

Likes

Comments

Hejsan! Idag började jag dagen med att rida min lilla systers otroligt fina B-ponny, hon är verkligen JÄTTE rolig att rida. Hon skötte sig exemplariskt. Och är endast 5 år. Sedan red jag dressyr i ridhuset på Myrthe och det gick också jätte bra! Sen lös galopperade jag kazella i paddocken, fick passa på när det var uppehåll;) efter det gick jag in och åt lite lunch sen ut i stallet igen😂 för jag var tvungen att fixa boxarna till alla 3. Nu står de i stallet och äter<3 hörs imorgon :)

Likes

Comments

1. Hur länge har du ridit?

Jag har ridit typ hela mitt liv men har haft egen ponny i 4 år.


2.Går du på någon annan sport ön ridning?

Nej har gått på dans innan jag började rida, men tror inte jag skulle hinna med en till sport:)

3.vad ville du bli när du var liten?

När jag var lite ville jag bli veterinär men just nu har jag ingen aning:)

4.vad var ditt första husdjur?

Det var en liten svart kanin som hette Bella (men var en kille)😂 men hon dog i cancer för några år sedan, eller ja ganska många år sedan.

5.Favorit plagg?

Mina svarta rid byxor med "klibb" och Falsterbo tröja.

6.Sommar elr vinter?

Sommar utan tveka.

7.Höst elr vår?

Våren.

8. Har du haft foder ponny/häst någon gång?

Japp har haft en B-ponny som heter zigge och en B-ponny som hette dixie<3

9 höjd rekord med kazella och Myrthe?

100cm med kazella och 105cm med Myrthe

10 hur högt har du hoppat på p&j?

Har startat 80 med Myrthe men blivit felfri i 70 bara.

11 vad står dina hästar på för strö i boxen?

Vi använder spån men hade viljat testa stall pellets.

12 hur gammal är du? Hur gammal är dina hästar?

Jag är 13 och fyller 14 detta året, kazella fyller 12 i år och Myrthe har fyllt 14 i år.

13.vart har du dina hästar?

Jag har mina hästar hemma i vårt stall.

14 hur höga är dina hästar?

Kazella är 146cm och Myrthe 138cm<3


15 hur höga klasser har dina hästar gått ?

Kazella har hoppat p&j felfri 60 bara men har gått LC dressyr.myrthe har hopp tävlat LC och dressyr LC.

16Vad har du/din familj för husdjur?


1 hund
3 katter
3hästar
1 kanin
1sköldpaddaLikes

Comments

Som ni redan vet så var tanken att jag skulle ta över kazella till hösten. Men idag ändrade vi på det, så nu är hon äntligen MIN! Min syster känner att hon inte hinner och därför så gjorde vi så här! Det känns jätte roligt speciellt när det går så bra för oss just nu. Ja jag är helt kär i henne, detta kommer bli jätte bra känner jag. Hon är den svåraste häst jag ridit men också en av de roligaste!

Kazella är import Danmark född 2006 och är pinto /Welsh. Och vi har haft henne i nästan 4år, men har varit min stora systers mest. Jag har ridit henne några dagar i veckan sedan typ i höstas.

Imorgon ska båda hästisarna ha mys dag och bara chilla i hagen.

Likes

Comments