Ikväll var vi och fira min halvbror i Helsingborg. Verkligen jätte mysigt. Vi pt jätte god mat på sillen och makrillen tror jag det hette. Glömde fota förrätten för var så jäkla hungrig när den kom in. Hade lite svårt för efterrätten men tror det är för att de var mörkchokelad vilket jag inte gillar i vanliga fall heller. Men kvällen var jätte mysig det enda som saknades var min lilla pojke som inte kunde följa med tyvärr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ursäkta för vådligt suddiga bilder. Vet fan inte vad som händer med mobilkameran för den var as bra innan och hoppa in i duschen innan jag kom på att kameran existera. Haha. Men lekte lite med sminket idag. Suger verkligen på att lägga ögonskugga så det är verkligen något jag ska börja öva på. Men den blev ändå helt okej. Man ser dock den inte så bra.

Likes

Comments

Älskar att ha en ansiktsmask på kvällen/eftermiddagen när man pluggar. Tycker det är så skönt. Man känner sig så ren efter åt. Detta är en av mina favoriter. Den är skön på huden och luktar jätte gott

Likes

Comments

​Detta är helt klart en favorit av mina läppstift. En nude som passar mig perfekt. Den passar till mycket, både kläder och ögonsmikningar. Den väldigt krämig men torkar snabbt. Namnet på denna skönhet är Velvet Teddy. Jag har faktiskt ingen läppenna till den. Ska köpa det fast i annat märke en Mac. Ska bara orka ta tag i livet och göra det, haha. 

Likes

Comments

​Denna bronserna från too faced är såååå fin. Har dock nästan aldrig använt. Har ingen aning om varför för den lägger sig väldigt jämt och fint. Men ska helt klart börja använda den mer. Älskar också att den är matt. Tycker matta färger är så fint. 

Likes

Comments

Dessa borstar är de jag använder varje gång jag sminkar mig. Jätte bra med syntetiskt hår istället för djurhår. Alla är jätte mjuka. Har några till av detta märket - real techinques men de är mer till ögonskugga och eyeliner vilket jag nästan aldrig har i med jag hade svettas bort det direkt tack vare min skola. De är lagom i prisklass och helt klart värda pengarna.

Likes

Comments