SAKER JAG VILL GÖRA ELLER FÖRBÄTTRA UNDER 2017

1. Skaffa mig ett jobb där jag inte behöver jobba skift: jag har under senaste tiden insett hur dåligt jag mår utav att jobba skift. Klockan är just nu två på natten och jag kan inte sova. Detta eftersom jag jobbade natt veckan som var. Min kropp klarar inte av omställningarna och jag känner mig som ett lik 24/7. Sen hade det varit härligt att vara fastanställd och inte bara vikarie.

2. Resa till Hawaii: mitt roligaste och kanske viktigaste mål. Mitt drömresemål just nu och sedan några år tillbaka är Hawaii och jag känner verkligen att jag måste besöka denna drömlika ö.

3. Bli mer ekonomisk: under året som varit har jag levt som att pengar inte tar slut. Har handlat så mycket onödiga saker som kändes livsviktigt i just det ögonblicket. Under året som kommer ska jag lägga upp en budget för varje månad och försöka leva efter den. För som jag har levt nu det senaste, det funkar inte - SKÄRPNING SAGA!

4. Springa tjejmilen: det här målet har jag och min kompis Amanda satt tillsammans. Vi har nämligen anmält oss till tjejmilen som går utav stapeln i september. För mig är det ett stort mål då jag hatar att springa och har sämre kondition än en 90 -årig man.

5. Besöka en eller flera huvudstäder i Europa: Paris, London, Berlin eller varför inte Köpenhamn.

6. Äta vegetariskt en dag i veckan: jag äter inte mycket kött eftersom både mamma och min lillasyster är vegetarianer men jag skulle ändå kunna minska mitt köttintag. Plus att det blir lite roligare om jag är vegetarian en gång i veckan, då kan jag hitta på nya och roliga recept. Eller så blir det så att jag kommer leva på morötter.

7. Gå en självförsvarskurs.

8. Lära mig att stå på huvudet.

9. Tatuera mig; IGEN!

10. Säga JA till allt under en hel vecka: kommer inte berätta när jag kommer ta den här veckan, jag har också funderat på att dela upp veckan. Istället för sjudagar i rad kommer jag ta sju dagar utspritt under året. Men vi får se hur upplägget blir, håller er uppdaterade. Det vill säga att jag berättar när jag är klar.

11. Testa en ny sport: är väldigt sugen på att testa tennis, verkar så roligt.

12. Besöka en festival: jag kanske kör en favorit i repris och går på Summerburst igen, men jag skulle också vilja besöka Way out west eller Bråvalla. Tälta och köra festival feeling till toppen!

13.Gå en fotokurs: skulle vilja lära mig alla inställningar på kameran och att ta extra fina bilder.

14. Gå på spa minst tre gånger under året: kommer bli mysigt.

15. Göra något som skrämmer dig: vet inte riktigt vad det blir ännu men jag är sugen på att hoppa ut genom ett flygplan.

16. Köra snabba bilar på bana.

Jag ska fortsätta vara samma glada och positiva person och bara njuta och ha ROLIGT!


Likes

Comments

Vardagen
MATKOMA DELUXE

Idag slog jag på stort och bjöd in på brunch på Skutvägen, jag slavade hela morgonen i köket och har insett att jag har noll talang i att laga mat. Att steka pannkakor är otroligt svårt, dom gick bara sönder. Men jag tycker slutresultatet blev toppen och är rätt så nöjd med min insatt.

Det blev en liten återträff med gamla klasskompisar från gymnasiet, nu låter det som om vi tog studenten för flera år sedan fast att det egentligen bara är fyra månader. Men vi har inte setts på ett tag och det var mysigt att prata ikapp.

Nu måste jag tyvärr ta tag i disken innan mamma och pappa kommer hem, tänkte ge dom en sak mindre att klaga på haha, PUSS & hej så länge!!

Likes

Comments

Vardagen

Vädret klarnade upp från det tråkiga gråa och vi bestämde oss då för att äta utomhus på altanen, man får passa på medan solen tittar fram. Vem vet; det kanske kommer snö snart, eller inte.

Vi åt i alla fall bakpotatis och till förrätt blev det kronärtskocka. Kronärtskocka är så himla gott. Mamma ska åka bort hela helgen och på Måndag flyger jag till Bali så vi ska bara umgås ikväll, slutar nog med att vi ligger i varsin soffa och kollar på film men det är mysigt. 

HOPPAS NI FÅR EN EN SUPER MYSIG KVÄLL ALLIHOPA!!

Likes

Comments

Instagram@fahlensaga