Tillbaka hemma igen efter en härlig promenad i solen och mötet med studievägledaren. Har nu en timma tills jag börjar på jobba, pannkakor ska värmas och jag ska sätta mig här på altanen med datorn. Planen är att göra lite efterforskningar på utbildningar.

Jag vill ju bli advokat, som det ser ut just nu. Men har inte tillräckligt höga betyg för att komma in på juristlinjen så planen under det kommande året är att läsa några extra kurser. Kurserna blir nog retorik, internationella relationer och rätten & samhället. Dessa är kurser som kan hjälpa mig i framtiden men också verkar intressanta, känner att det måste intressera mig lite med tanke på min nollprocentiga studiemotivation. Jag ska också göra prövningar på några kurser som jag redan gått, för att försöka höja betygen.

Detta är mina tankar just nu men de kan ändras snabbt, ska försöka hitta en plan B om jag inte fixar att komma in på juristlinjen trots alla mina försök på förbättring. Men jag tänker mig själv som en duktig människa som kommer kämpa hela hösten för A i alla ämnen, men sen när vi tar en verklighetstitt inser jag att jag är den lataste människan som finns. Men jag hoppas att inspirationen och motivationen kommer flygandes och träffar mig rätt i huvudet.

Men nu ska jag njuta och förhoppningsvis hittar jag något bra, PUSS så hörs vi senare! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Goodmorning sunshines, jag vaknade av att solen ville tränga sig in under gardinerna och det är fredag så man kan ju inte annat än att vara på jättebra humör. Jag passade på att ha det lite extra mysigt, och försöker bota alla sjukdomar som jag inte har men kanske kan få med lite ingefära och citron. 

Tips till alla: ingefära och citron i varmt vatten och jag lovar att du aldrig kommer vara sjuk. Idag hade jag även grönt te i, för att göra det lite roligare en fredag som denna. 

Dagens planer idag är inte många men de existerar, nu klockan tio ska jag till en studievägledare och prata om mina framtida studier och hur jag ska kunna nå mitt mål. Men det kan vi prata om senare när jag träffat honom. Efter det väntar det lite jobb som bildlärare. Sen kommer den efterlängtade helgen och ikväll blir det hamburgare med familjen och mormor. Tycker som att det låter som en ganska perfekt fredag, och jag hoppas ni också får en underbar fredag och njuuuut utav vädret! 

Likes

Comments

Vem är jag

VÄLKOMMNA, ni som känner mig vet att det här är ett nytt försök av väldigt många tidigare blogg omgångar. Finns inget som säger att det kommer gå åt skogen den här gången också men just nu känns det bara roligt att komma igång igen.

Saga heter jag, nitton år men snart tjugo eller i augusti. Jag bor i en liten stad som heter Mariestad med Vänern som granne. Just nu jobbar jag som vikarie inom skolan och på Arla i Götene. Min vardag ser väldigt olik ut från dag till dag då jag har två jobb som är väldigt olika varandra, på arla är det skift och just nu är det väldigt mycket nattjobb. Negativt är ju att min sömn går åt skogen och jag är trött när jag borde vara pigg och pigg när jag borde vara trött. Men nog om jobb, så roligt är det faktiskt inte.

Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster och hunden Bosse. På fritiden gillar jag att göra allt möjligt, träna är inte speciellt kul men jag gör det ändå, sen umgås jag med härliga vänner och bara gör det jag tycker är roligt och känner för. Jag är en väldigt spontan och velig människa så mina planer ändras hela tiden, men jag tycker det gör det lite extra spännande. Mina kompisar håller dock nog inte med...

Men vad kommer ni då få läsa om på min blogg? det blir allt mellan himmel och jord. Jag ska försöka ge lite tips, outfit bilder (däremot har jag väldigt dålig fantasi så använder typ samma kläder varje vecka hehe) och sen kommer ni bara få följa med mig i min flashiga vardag. Det blir en blandning av smöriga dagar i Bregott fabriken, busiga barn och festligheter.

SÅ JUST DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG, ELLER DET SOM JAG KALLAR MITT LIV!

Likes

Comments

Instagram@fahlensaga