Header
View tracker

Vardagen

Ingen söndags ångest här utan jag är mer nyfiken på veckan som kommer. Den här veckan ska jag testa något nytt, jag ska jobba på fritids. Det ska bli roligt att testa något nytt och få lite mer erfarenhet men samtidigt vet jag hur jobbiga barn kan vara. Älskar barn i SMÅ mängder, jag är verkligen ingen människa som hatar barn eller sånt. Men jag tycker de kan vara lite jobbiga ibland haha. Men jag ska försöka att hålla er uppdaterade om hur det går för mig på fritids.

Bilden är gammal men pyjamasen på bilden är så fin och jag saknar den väldigt mycket. Den är inte borta eller trasig utan den ligger i tvätten. Om ni skulle vilja ha en likadan så köpte jag den på HM men det var ganska längesedan. På bilden kan man också se min gamla skoldator, den är däremot ingen jag saknar..

PUSS & GODNATT PÅ ER!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardagen

Inga bilder alls från min halloween på hur jag såg ut men när jag tittar på bilden ovanför inser jag att jag lika gärna kunnat gå som mig själv, vilket jag typ gjorde. Men jag spenderade min halloween i Mariestad tillsammans med några kompisar och vi gick ut på PARK. Det är en nattklubb som har öppet eller anordnas en eller två gånger om året. Lite exklusivt sådär. Men det var lyckat och jag hade en toppen halloween.

Det bästa med hela kvällen var att det var i Mariestad, det vill säga att man slipper åka buss i 40 minuter dit och sen hem. Mariestad är ganska dött när det gäller uteliv, vi har i princip ingenting här. Om man då vill gå ut får man göra det i Skövde som ligger 40 minuter bort med buss.

Men nu ska jag smita iväg och köpa clementiner och sedan mysa ner mig i sängen framför Teen Wolf. Där kommer jag också att stanna resten av dagen. Hela familjen är hos farmor och farfar på lunch men jag var mer sugen på att stanna i sängen, förhoppningsvis tar dom med rester utav farmors goda lax!

PUSS OCH NJUT UTAV LEDIGHETEN om ni är lediga!


Likes

Comments

View tracker

Vardagen
MATKOMA DELUXE

Idag slog jag på stort och bjöd in på brunch på Skutvägen, jag slavade hela morgonen i köket och har insett att jag har noll talang i att laga mat. Att steka pannkakor är otroligt svårt, dom gick bara sönder. Men jag tycker slutresultatet blev toppen och är rätt så nöjd med min insatt.

Det blev en liten återträff med gamla klasskompisar från gymnasiet, nu låter det som om vi tog studenten för flera år sedan fast att det egentligen bara är fyra månader. Men vi har inte setts på ett tag och det var mysigt att prata ikapp.

Nu måste jag tyvärr ta tag i disken innan mamma och pappa kommer hem, tänkte ge dom en sak mindre att klaga på haha, PUSS & hej så länge!!

Likes

Comments

Vardagen

Vädret klarnade upp från det tråkiga gråa och vi bestämde oss då för att äta utomhus på altanen, man får passa på medan solen tittar fram. Vem vet; det kanske kommer snö snart, eller inte.

Vi åt i alla fall bakpotatis och till förrätt blev det kronärtskocka. Kronärtskocka är så himla gott. Mamma ska åka bort hela helgen och på Måndag flyger jag till Bali så vi ska bara umgås ikväll, slutar nog med att vi ligger i varsin soffa och kollar på film men det är mysigt. 

HOPPAS NI FÅR EN EN SUPER MYSIG KVÄLL ALLIHOPA!!

Likes

Comments

Instagram@fahlensaga