Kanske är jag för hård mot mig själv. Tar för stora steg. Har för höga förväntningar..
Eller så har jag min äckliga prestations ångest.
Att träna idag gick åt helvetet, gick dit med en bra känsla och var peppad.
Tänkte att nu kör vi all in, svetten ska spruta och hela kroppen ska vara död. Men istället powerwalka jag i 10min, skulle göra mina magövningar men brast ut i tårar efter 10min Satt nog mer på toalett golvet än i själva gymmet.
Kände hur hela mitt psyke brast i miljontals bitar. Hjärtat slog dubbla slag om inte fler. Psyket mitt fick kroppen att ge upp som vanligt. Allt jag är bra på är att ge upp. Vill bara ge upp helt. för det går inte. Så många gånger jag försökt. Det blir aldrig bättre. 
​Känner jag mig så himla värdelös så ska bara ligga i sängen och ta det lugnt nu. Men det är bara å ta nya tag imorgon. Tänkte dra på en springtur imorgon en kvälls gymma... Vet inte riktigt än... Men nu blir det att bygga upp mitt psyke igen tills morgondagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För min egna skull så måste jag. För att vänner är inget jag umgås med. Sömn och jag är inte sams. Godis, chips och läsk föredrar jag. Och dagarna går medan jag bara gnäller istället för att göra något.
Så nu ä det dags! Slut med alkohol och rökningen. Snart slut med onyttigheterna.
En dag i taget, små steg och inte för stora förhoppningar. Tillslut ska det gå.
Imorgon börjar allt, tog sista ciggen idag. Åt sista chipset idag. Nu är det fan nog.
Inte för att gå ner i vikt utan för att bli starkare och bli trygg med mig själv. Kunna älska mig själv.
Jag har alltid gett upp tidigare men nu får jag inte göra det. Jag vill inte ge upp men det är allt jag är bra på känns det som. Men nu kör vi och jag kommer skriva varje dag för min egna skull, för att se någon skillnad om några månader eller något år.

Likes

Comments