Mina tankar

Jag drömde om mitt x inatt. Att vi sågs och umgicks som förr. Bara pratade och skrattade ihop. Du höll om mig, sa att du älskar mig och jag kände mig lycklig. När jag vaknade kände jag mig tom. Drömmen var så långt ifrån verkligheten, för du bryr dig inte längre om mig och du har inte älskat mig på evigheter. Men fan vad jag önskar att du gjort det.

Likes

Comments

Quotes, Mina tankar


There was a time when men were kind
When their voices were soft
And their words inviting
There was a time when love was blind
And the world was a song
And the song was exciting

There was a time

Then it all went wrong

I dreamed a dream in times gone by
When hope was high and life worth living
I dreamed, that love would never die
I dreamed that God would be forgiving
Then I was young and unafraid
And dreams were made and used and wasted
There was no ransom to be paid
No song unsung, no wine untasted


But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hope apart
As they turn your dream to shame
He slept a summer by my side
He filled my days with endless wonder
He took my childhood in his stride
But he was gone when autumn came
And still I dream he'll come to me
That we will live the years together
But there are dreams that cannot be
And there are storms we cannot weather
I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seemed
Now life has killed the dream
I dreamed

Likes

Comments

Mina tankar

Inatt saknar jag dig. Vill säga förlåt för hur jag var och vill höra dig säga förlåt för vad du gjorde. Önskar det fanns ett sätt för oss att gå tillbaka och göra allt rätt. För jag tror att du och jag hade kunnat bli något riktigt bra.

Likes

Comments

Mina tankar

Ligger i mörkret och tänker. Känner mig ensam, ledsen och tom. Någonting är fel på mig, alla säger det. Det är fel på mig för att jag är ledsen. Jag försöker förstå varför jag är ledsen. Varför är jag ledsen hela tiden? Är det fel? Kan jag hjälpa det? Finns det något sätt för mig att bli glad? Bara sluta tänka på allt som gör mig ledsen? Bara sluta känna allt som gör mig ledsen? Kan jag det? Är det MITT fel? Jag vet inte hur jag ska göra. Jag lotsas redan vara glad. Jag döljer det redan för vänner och familj. Men ibland är det så svårt, jag vill prata om det ibland. Jag vill att någon stöttar mig ibland. Är det fel? Jag antar att det är det. För allt jag gör är fel.

Läser hela tiden om hur alla tycker illa om människor som är ledsna. Hur tråkigt och hemskt det är. Att de människor som försöker söka stöd i andra människor bara söker uppmärksamhet. Att de inbillar sig och att det bara är att ”rycka upp sig”. Jag förstår att man inte vågar söka professionell hjälp när man konstant får höra överallt hur fel det är på den som är ledsen, hur man bara vill ha uppmärksamhet och bekräftelse. På ett negativt sätt. När de personerna som försöker nå ut till någon och bara vill ha någon att prata med men blir bara nertryckta och avfärdade. Det har hänt många och det har hänt mig. Och det gör mig så jävla ledsen.

Likes

Comments