Hej! Just nu sitter jag på tåget påväg hem till lilla töreboda, efter en hel dag i Stocholm med klassen. Det har varit en jätterolig dag, och jag fick faktiskt med mig lite saker hem. Som jag blev väldigt nöjd över, här kommer några bilder från dagens shopping och riksdagen. Men min mobil han dö så kunde inte ta så mycket kort där

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår efter crossträningen så drog jag och mamma in till Skövde för att hämta upp min ena syster från jobbet, så vi drog hem till mina systrars lägenhet för att laga lite mat och baka lite julgodis, men eftersom min syster linnea inte var hemma så bakade vi inte så mycket sorter för att hon inte skulle missa så mycket, men här är några bilder från igår.

Likes

Comments

tänkte att jag kunde skriva lite om min adventskonsert som var i torsdags. vi var där från halv fem till ungefär halv nio. tycker inte vi borde varit där så tidigt då det kunde bli lite långtråkigt att bara sita still mesta delen av tiden. men som tur är så gillar man ju att sjunga så det var värt ändå.

här kommer några bilder från dagens skolutflykt som var ganska tråkig, och fattar inte vitsen med den då vi drog till Vadsbo, och kollade olika gymnasium man fick bara se klassrummen och veta vad man kunde bli efter man gått där. trodde man typ skulle få se vad eleverna gjorde, men tror i alla fall inte Mariestad är något för mig i alla fall håller mig helt klart för Skövde.

och fick hem mina nya skor idag så sjukt snygga, kommer helt klart leva i dom.

Likes

Comments

igår hade vi studiedag men man kan inte säga att jag hade så mycket ledighet. Först på morgonen vid 08:00 skulle jag ha prov, eftersom jag var sjuk när jag egentligen skulle haft det, men som tur var så hade jag Nathalie med mig.

tror jag var färdig där vid typ halv tio så det tog ett tag att göra. men är ganska stolt över resultatet.

efter det drog jag hem och kolla lite serier och spelade lite. sen var det dags att möta upp Matilda för att vi skulle ta sällskap ner till musikskolan, för att sedan åka buss till Mariestad där vi skulle öva till en adventskonsert vi ska ha imorgon. Det tog ganska lång tid så var hemma vid ungefär åtta så var ganska trött efter det så gjorde inte så mycket mer.

i morse fick jag skjuts till skolan av Matilda som var väldigt skönt, man kan inte säga att det var så roligt väder idag. efter en lång dag i skolan fick jag äntligen dra hem men egentligen skulle jag dragit till Mariestad igen. Men hade inget bra lucia linne så jag drog hem istället. sen efter att mina systrar jobbat färdigt så kom dom hem och vi käka lite god mat och sen drog jag ut på en liten springtur.


Likes

Comments

i fredags hade jag verkligen inget att göra så Adam var snäll och kom över och gjorde mig sällskap. så vi kom på att vi kunde ha en spelkväll, så vi satt och spelade NHL hela kvällen.

efter vi spelat några gånger kom pappa hem med pizza till oss. och självklart slutade kvällen med att Adam van alla omgångarna.

Lördagen spenderade jag mestadels i Skövde då vi var på öppet hus, eftersom det inte är jätte långt kvar tills gymnasiet, så ville gärna vara lite säkrare på vad jag ska välja för något, men står verkligen kvar på att gå el och energiprogrammet. Så skönt att det både är väldigt intressant och lärarna verkar verkligen jätte bra, så tror det blir något att satsa på.

efter att vi varit där så drog vi och handlade, och självklart gick jag och pappa in på mediamarkt för att kollade nya spel och en ny tv då jag gärna skulle vilja köpa en ny.

efter det drog vi hem till mina systrar som hade lagat god mat till oss, och bjöd på lite fika.


Likes

Comments

hej! idag har det varit en så fin dag, har längtat så länge efter att det ska börja snöa. älskar verkligen vintern den är så himla mysig, med all jul stämning, att få lyssna på all julmusik samtidigt som man bakar julgodis. och få börja pynta julgranen, hur mysigt är inte de. man kan verkligen säga att jag fick sån julfeeling att jag var tvungen att ta lite kort.

Likes

Comments

igår drog jag, Adam och Natalie in till Skövde för att se om vi kunde hittade lite fina kläder, eller kanske några roliga julklappar. jag hittade tyvärr inget men där emot fick Adam med sig lite saker hem. efter några timmar shoppande så tröttnade vi och åkte hem. så resten av kvällen satt jag och kollade lite serier och bara tog det lugnt.

Likes

Comments

min fredag var väldigt speciell då jag var tvungen att åka hem från skolan, men som tur är har man världens bästa vänner som kom hem till mig, vi tänkte bada lite jacuzzi och kanske kolla lite film. men det blev inget av de utan vi hade fult upp att prata och dansa. sen fick vi för oss att vi skulle gå till en av Natalies kompisar. som vi stanna ganska länge hos, så kom hem ganska sent men fick sova ut ett tag iallafall! ikväll ska jag nog bara ta det lite lugnt, och kolla lite serier som kan vara ganska skönt det med.

Likes

Comments

just nu ligger jag i sängen med massa läxor, tror det ända jag gjort denna veckan är plugg plugg plugg.... är så himla trött på det nu, men det är bara att bita ihop och försöka.

Likes

Comments