Header
View tracker

Godmorgon på er! Hoppas att allt är bra med er, jag mår i alla fall super. Idag är det fredag igen, veckorna går verkligen galet snabbt. Tänkte ge er en kort sammanfattning utav veckan och helgen som vart, har jobbat som vanligt, inga konstigheter. Igår efter jobbet så var jag med Markus. Förra helgen så var det grabbkväll på fredagen, bjöd killarna på middag som jag lagat, sedan slöade vi i jacuzzin väldigt länge, vid halv 3-3 var det bara jag hemma och då la jag mig i sängen och sov. Lördagskvällen spenderade jag med Markus, det blev så mycket bättre och även 100åringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Men idag är det som sagt fredag igen, idag har jag stängningen så jag börjar senare och slutar senare. Efter jobbet blir det middag med la familia och lite annat fix innan Markus hämtar mig, vi ska titta på gåsmamman! Hoppas att ni får en riktigt bra fredag, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er! Idag hade vi stängningsdag på dagiset, så vi har planerat lite saker som kommer att ske samt skrivit en plan över vad vi arbetar med i verksamheten och vad vi vill lära barnen osv. Mellan 13 och 17 så fick vi gå en HLR föreläsning, där vi gick igenom hur man gör när barn tex är medvetslösa eller har suttit i halsen. Väldigt intressant och givande! Han som höll i föreläsningen hade med sig små dockor som är till för HLR, så vi fick testa att göra allt som vi pratade om, konstgjord andning, ryggslag, även lägga varandra i sidoläge osv. Men trots att dagen blev extremt lång, så är jag väldigt nöjd med den. Hoppas att ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Trots att jag trivs med mitt jobb så är det verkligen skönt med helg. Planen igår var egentligen publik, men slutade med att jag låg hemma i soffan och tittade på film med pappa (& internetshoppade lite). Nu är jag påväg mot stan, ska till Ruths och dricka champagne och mingla lite. Kvällen kommer bjuda på så mycket bättre med Markus, kommer bli superkul! Hoppas att ni alla får en bra fortsatt dag, kram

Likes

Comments

sagaenstedt@sagaenstedt