Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En ny vecka har startat och den börjar riktigt bra. Hade stängning idag på jobbet och efter det så åkte jag hem till pappa och kramades med honom då vi fick det bästa beskedet på evigheter, ingen cancer i kroppen, alla prover såg bra ut! Så nu hoppas vi på att nästa år och året efter det ger lika bra resultat, sedan är det 5 år som friskförklarad <3 Så ni kanske förstår varför min vecka börjat riktigt bra?

Efter det så åkte jag med Markus, hans pappa och bror till hans farmor och farfar, vi åt mat och firade hans farmor som fyllde år i fredags. Sedan har vi bara tagit det lugnt och nu ligger vi i sängen och tittar på Sofias änglar. Jag har även lite nedräkning till spanien, på fredag kl 6.40 lyfter planet mot varmare breddgrader, ska bli så himla skönt.

två bilder ifrån gårdagens fotografering.

Likes

Comments

Oj, trodde inte att det gått såhär lång tid sedan jag bloggade sist. Har nog ingen anledning egentligen till att det blivit såhär, med tanke på att det handlar om prioriteringar. Så jag har helt enkelt prioriterat annat under denna vecka då jag inte bloggat. Har hunnit med lite olika saker iaf, först och främst så har jag jobbat, jag har umgåtts med Markus och han mamma, hämtat ut paket, umgåtts med vänner, firat kompisar och min pappa osv. Så lite grejer har jag ändå gjort.

Idag jag har vart inne i stan för en höst- fotografering utomhus, det var så himla roligt, så fint med alla färger i bakgrunden. Så det ska bli riktigt roligt att få se alla bilder sen. Resten utav kvällen kommer spenderas hemma med Markus, film och godis, bara ta det lugnt. Så himla skönt att bara få varva ner innan måndagen anländer, och i veckan, händer det något extra roligt, som jag kommer skriva om i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Contains affiliate links

ÄNTLIGEN! Nu har Richmond and Finch lanserat en ny kollektion som heter "Freedom".

"Historien bakom Freedom Series är något vi alla kan känna igen oss i. Vi har alla våra klumpiga stunder, vare sig det handlar om att snubbla runt på en utekväll, rusa för att hinna med tåget eller ful-dansa på sin favoritfestival. Vi alla har varit med om hjärtattacken som uppstår när ens mobil åker i marken, samt det fruktansvärda ögonblicket när du måste vända upp din telefon. Life Happens, men våra nya skal ger dig friheten att leva ditt fartfyllda liv utan någon oro för din telefon."

Den här kollektionen är skal som inte bara är High Fashion utan även High Funktion. Skalen har en silikon kant som går ut framför telefonen så att inte glaset ska slå i marken. Hur skönt är det inte att slippa alla hjärtattacker?

Mellan den 10-17 oktober så kan ni använda koden FRDM20 för att få 20% på hela hemsidan.


Inlägget är i samarbete med Richmond and Finch.

Likes

Comments

Hej och godkväll på er! Nu är en ny och regnig vecka igång, men eftersom att jag hade en så himla bra gårdag, så tänkte jag att vi struntar i dagen och blickar tillbaka till gårdagen.
Vi började med att åka till Stockholm vid 8 på morgonen, men först hämtade vi upp Alex och Molly eftersom att dem också skulle följa med. Kl10 var vi framme i Stockholm, jag och Molly gick direkt till studion och killarna strosade omkring på äventyr. Först blev jag sminkad och fick håret fixat, sedan fick vi trippa in i studion, byta kläder och bara njuta utav att få stå framför kameran. När vi var klara i studion gick jag och molly till Espresso house för en fika paus innan vi mötte upp killarna. Vi strosade omkring innan vi satte oss och åt lite kina food, supergott! Sedan blev det ett stopp i Enköping för lite godis shopping, sen fick vi åka hem och lägga oss i sängen till vi skulle sova. Förstår ni vilken bra dag jag hade, helt underbar!

Likes

Comments

Instagram@sagaenstedt