Header

Hej på er! Dagen i sin storhet har bestått av att jobba, öppnade idag, är helt slut.....När jag kom hem redigerade jag massa bilder från söndagens crossåkning. Har även ätit mat hos mamma och nu kom jag precis ut ifrån duschen. Ska plugga lite nu innan jag ska kolla på Bonde söker fru. Ett program som jag och mina tre kollegor tittar på, blir roliga diskussioner på jobbet, haha. Imorgon hopps jag på att få skriva ut en bra nyhet, men den kan även bli dålig.... så nu håller vi alla tummar och tår på att det blir en bra nyhet!

Likes

Comments

Hej på er! Ber verkligen 1000 gånger om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen som vart under en tid. Den stora anledningen är helt enkelt att jag inte haft något att skriva om, hur kul är en vardaglig uppdatering när det enda som skrivs är samma sak "idag har jag jobbet", men nu känner jag att jag vill ta nya tag. Ska försöka blanda med en massa olika inlägg, men ha inte för stora förväntningar haha. Men det är i alla fall en ny vecka, i fredags åt jag frukost med Mathilda på McDonalds då jag var ledig (kommer berätta anledningen i senare inlägg). På kvällen firade vi pappa med tacos och lite mys, efter det åkte jag till Frida. Vi åt en massa frukt och snackade, vilket vi även gjorde på lördags kvällen, men då var även Jerker med. Söndagen bestod såklart utav crossåkning, spenderade många timmar ute på åkern med mina favorit killar. La mig ganska tidigt på kvällen då jag jobbade idag, imorgon ska jag öppna så nu ska jag förbereda lite saker och sedan sova. Godnatt på er och sov så gott!

Likes

Comments

Godkväll! Himlen var verkligen så otroligt fin ikväll när jag satt på bussen påväg till stan, var såklart tvungen att ta kort då.... dagen har precis som de andra dagarna bestått utav jobb, handlade sedan ingredienser till cheesecaken som jag bakat, har fredagsfikat på jobbet imorgon, så då fick bakkunskaperna tas fram. Har nyligen duschat och nu ska jag sova. Imorgon är det äntligen fredag igen! Hoppas ni får sova gott, godnatt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft en otroligt bra helg! Fredagen och lördagen spenderade jag i stan, åt mat hos Molly. Sedan tog vi en drink ute, träffade folk och åkte iväg på lite spontant. Lördagen tog vi det lugnt på dagen och på kvällen så var vi iväg på lite festligheter eller vad man ska kalla det, mycket oklart.... Dagen har spenderats med mina favoriter, en dag fylld med crossåkning, skratt, prat och pizza. En perfekt helg med andra ord, men imorgon väntar jobb, så jag ska förbereda inför det. Godnatt och sov så gott!

Likes

Comments

Hej på er! Har inte blivit någon uppdatering sen i fredags pga att i helgen så ville jag spendera varje minut jag kunde med Viktoria då vi som sagt inte träffas speciellt ofta (detta är 2 gången i år och 3 gången på 3år). Vi gick upp till hoppbackarna och såg ut över Falun på kvällen, vi gick tillsammans med några andra. Vi spenderade några timmar i stan och träffade även en vän till viktoria där. En natt sov även henens kusin Sara med oss, riktigt mysigt! Haft en otroligt bra helg verkligen. Igår och idag har jobb stått på schemat, och imorgon är det stängningsdag, vilket betyder en dag då barnen får vara hemma då vi personal har planering osv. Men nu ska jag plocka lite på rummet.....

Likes

Comments

sagaenstedt @sagaenstedt