Header

Ni får 10% på hela hemsidan med koden SAGA. Dem har kepsar, kläder, underkläder osv, in och kika och glöm inte koden! Klicka HÄÄÄR för att komma till hemsidan. PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Onsdag, mitten på jobbveckan och jag är helt slut. Sover halvdåligt pga stressad och nervös inför operationen nästa vecka. Nu är det bara 4 jobbdagar kvar innan det är dags för sjukskrivning. Men det ska bli skönt att äntligen få det gjort.

Tänkte att jag iaf skulle bjuda på lite bilder från dessa dagar, frukten och jacuzzin är ifrån igår när Frida kom hem till mig. De andra bilderna är ifrån när jag träffade Rebecca, tog en mysig fika på stan och snackade en massa skit. Precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Hej på er, någon som har söndagsångest idag? Jag har faktiskt inte det, även om jag inte är taggad på att gå upp tidigt så känner jag att detta kan bli en bra vecka. Håller i alla fall tummarna för det. Fick vakna upp bredvid Markus imorse, vilket kändes så otroligt bra, saknat det jättemycket under veckan.
Igår rensade jag min garderob, slängt 4 påsar med kläder och säljer även en del plagg på shpock så jag tycker ni ska in och kolla ut i fall att det är något ni kanske vill ha. På kvällen kom i alla fall Markus och Gabbe hit, vi åt tacos och chillade innan vi drog oss in mot stan för att kolla lite bilar. Sedan åkte vi hem och sov....Idag åkte jag, Markus och Adam till Max för en lunch, älskar verkligen deras halloumiburgare, så himla god! Just nu är Markus iväg och spelar fotboll med grabbarna, så jag passa på att åka hem för lite selfies och bloggande. Kommer mera bilder senare ikväll. Men nu ska jag trixa med min Instagram (@sagaenstedt) Hoppas ni får en bra kväll, kram!

Likes

Comments

Hej på er, har inte bloggat på några dagar, pga att jag är helt fast i serien, så fort jag får några minuter över så tittar jag på ett eller flera avsnitt. Den är verkligen så otroligt bra! Dessutom så har det faktiskt inte hänt speciellt mycket under dessa dagar, har jobbat, träffat Markus och kollat serie. Men idag kära läsare, idag är det lördag, en dag man kan göra det man vill och bara ta det lugnt. Om man inte heter Saga, för då ska man rensa garderoben och städa, wohoo.... Ska även åka och handla, också väldigt kul, eller inte. Men borde verkligen ta tag i det jag ska göra, men ville bara berätta att jag lever och önska er alla en underbar lördag!

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@sagaenstedt