Header

Som rubriken lyder så blev jag idag utskälld på stan. Men gick därifrån med ett leende, då det var en läsare som kom fram och skällde ut mig för att jag inte bloggat på en vecka.. (ber 1000 gånger om ursäkt för det). Vi båda skrattade efter att hon sagt åt mig att börja blogga igen, tog en bild ihop skrev även min 3 autograf, hybris? Roligt att bli bedd av en "random" läsare att man ska fortsätta skriva. Det är ändå ni läsare som får mig att vilja fortsätta.

Så, varför har jag inte bloggat? Jag har spenderat otroligt mycket tid med mina vänner och min kärlek. Det har verkligen varit behövligt kan jag säga, ibland behöver man stänga av annat och bara ägna sin tid till de i sin närhet.

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag hos molly, men innan det så var jag hos mamma och åt påsklunch med familjen och lite släkt på mammas sida. Jag var även dit igår för att fira min lillasyster som fyllde 16, woop!

Så, fredag idag, sommardäcken är på och nu faller snön, härligt.... strax ska jag och molly i alla fall bege oss till axel en stund, senare ska vi träffa alex. Så vi får se vadå som händer. Men jag hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Som ni ser på både rubriken och på bilden så ligger jag i sängen. Nyduschad och med nybakade ben har jag krupit ner i sängen och gjort mig redo för natten. Sovit så dåligt nu under en tid och vet verkligen inte vad det beror på, väldigt irriterande då det gör att jag är allmänt trött på dagarna också. Så nu ser jag fram emot lite långledigt så jag förhoppningsvis kan få vila ut mig lite, så jag ska försöka att se till att inte boka in saker allt för tidigt denna helg, så man slipper ställa tidiga larm. Imorgon väntar ett larm kl5 på mig.... känns väldigt segt, men skönt att sluta tidigare så man kan göra något på eftermiddagen. Ska förmodligen fixa mina naglar och umgås med Frida, ska bli super mysigt då jag saknar henne. Men nu måste jag försöka sova så att jag orkar upp, god natt älskade läsare.

Likes

Comments

Här under kan ni se en av många skönhetsprodukter som jag säljer. Denna använder jag mig själv utav och älskar den verkligen, är väldigt nöjd med det resultat som jag hittills nåt. Alla som använder produkten får olika resultat olika snabbt, för vissa tar det nån vecka medan det tar nån månad för andra. Ni kan beställa bland annat denna produkt HÄR eller genom att maila mig enstedtbusiness@hotmail.com

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så är vi nu inne på en kort jobbvecka. Är helt slut trots att det precis vart helg, & jag märkte även nyss att jag inte gett er någon form av update om vardagen. Så jag tänkte att ni skulle få en lite sammanfattning.


I fredags så var jag ut på publik med ett helt gäng, supertrevligt och Gud va roligt vi hade. Efter det så drog jag till Markus, så himla mysigt att bara få krypa ner och få hålla om honom efter en utekväll.

Lördagen spenderade jag mestadels med Molly, vi åkte till Erikslund där vi fyndade en del saker. Sedan mötte vi upp två kompisar och åkte till chop chop och åt mat där tillsammans, väldigt trevligt och mättande, haha. Efter det drog vi till Molly och sen till mig för att fixa oss lite innan vi vi åkte och träffa lite kompisar. Sedan var jag med Markus och Adam, vi åkte bil en stund in på natten innan vi åkte hem och sov.

Igår så åkte jag och tatuera mig, har för mig att jag skrivit att jag bokat in något som jag hållit hemligt, detta var alltså det. Är så himla nöjd! Kvällen spenderade jag såklart med min kärlek, bästa avslutet på en vecka.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@sagaenstedt