Likes

Comments

Nu är det ett nytt år, egentligen fortsätter ju bara livet men vi låssas som om det blir en ny start. Igår fixade jag och Anna gymkort och påbörjade våra fitness liv, haha. Känns skönt att vara igång faktiskt, ska alldeles strax byta om och bege mig mot gymet faktiskt. Håller även på och fixar lite med en ny blogg design, som jag hoppas kommer bli bra. Imorgon tänkte jag fixa ett inlägg med lite uppdateringar om vad jag hunnit med kring jul och nyår, hoppas ni mår bra och att ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas att allt är bra med er, jag mår i alla fall super. Idag är det fredag igen, veckorna går verkligen galet snabbt. Tänkte ge er en kort sammanfattning utav veckan och helgen som vart, har jobbat som vanligt, inga konstigheter. Igår efter jobbet så var jag med Markus. Förra helgen så var det grabbkväll på fredagen, bjöd killarna på middag som jag lagat, sedan slöade vi i jacuzzin väldigt länge, vid halv 3-3 var det bara jag hemma och då la jag mig i sängen och sov. Lördagskvällen spenderade jag med Markus, det blev så mycket bättre och även 100åringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Men idag är det som sagt fredag igen, idag har jag stängningen så jag börjar senare och slutar senare. Efter jobbet blir det middag med la familia och lite annat fix innan Markus hämtar mig, vi ska titta på gåsmamman! Hoppas att ni får en riktigt bra fredag, kram!

Likes

Comments

Instagram@sagaenstedt