Varför jag inte bloggat? Ja, jag vet inte, men när jag startade den här bloggen så verkade det jättekul att blogga, men jag insåg snabbt att jag hade annat som var mer viktigt. Missförstå mig inte, det ÄR jättekul att blogga, men det finns annat som jag hellre lägger tid på. T.ex skolan, (även fast det knappt är någon skola nu haha) friendos, osv osv. Dessutom tycker jag att jag inte har så mycket att blogga om, liksom, jag är 13, haha :P


Så jag kommer antagligen inte blogga, om jag inte kommer på något jättesmart eller om jag bara vill skriva av mig.

(tb till London för ett tag sen)

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att kolla på gg och packa.

Eller ja, jag har inte riktigt packat, men jag har bestämt vad jag ska packa!


Ja, såhär långt har jag kommit ahah ;) Jag ska ju nämligen till london här i veckan & vara där i några dagar. Ska bli väldigt kul, har inte åkt flygplan på riktigt länge, inte vart så mycket utomlands alls faktist. Ska bli väldigt skönt att komma ifrån Sverige ett tag iallafall.

Likes

Comments

Idag har jag startat upp dagen med en fika på stan med le kompis på Espresso House. Jag tog den nya frappen med smak av blåbärspaj och vitchoklad, men ärligt talat så var den inte så jättegod hahahh. Sedan gick vi till donken och köpte med oss för att jag sedan skulle åka vidare på födelsedagsfirande. Jag var helt proppmätt när jag kom fram eftersom jag precis hade tryckt i mig mcdonalds, men lite fika kunde jag få i mig iallafall! ;)


Likes

Comments