Hej på er!

Nu så är ju Gothenburg Horse Show och EuroHorse igång! Showen började i tisdags och mässan öppnade i torsdag! Jag har varit på showen onsdag och torsdag, och mässan torsdag och fredag och ska dit på söndag!

Jag håller på med ett litet hemligt projekt kan man säga där jag ska bl.a. Ska intervjua min förebild! Så, vad passar inte bättre att intervjua sin förebild när hon ändå har en monter på EuroHorse! Min förebild är 26 åriga Johanna Lassnack som driver Ryttarinspiration, bloggen www.johannalassnack.se, gör roliga youtube klipp om hästvärlden, är flygvärdinna mm!
Så igår fredag så påbörjade jag uppdraget och intervjuade henne med dem frågorna som jag hann skriva under dagen och samtidigt som vi spelade in så att jag kan ha det som material sen när jag kommer till den slutliga delen! 

För att vara helt ärlig var jag så sjukt jäkla nervös innan intervjun, går verkligen inte att beskriva med ord hur nervös jag var haha! Tänkte vafan har jag gett mig in på? När jag väll satt där bredvid henne så började det släppa lite, men var fortfarande väldigt nervös! När jag blir så himla nervös som jag var igår så blir jag så himla röd på halsen, som stora röda fläckar! Får även det på armarna/axlarna och på benen och det börjar klia haha! Det händer inte ofta att det blir så, utan bara när jag blir riktigt nervös/stressad som jag var i detta fallet! Men när vi hade pratat ett tag släppte min nervositet och jag kunde slappna av! Efter intervjun så satt vi och pratade i typ 40 min om hur mycket hon har inspirerat mig osv och det var verkligen super roligt att göra!

Johanna är verkligen en sjukt trevlig person med mycket energi! Är verkligen så sjukt tacksam att jag fått intervjua henne! För hon har inspirerat mig så sjukt mycket genom tiderna och verkligen fått mig att skratta när jag mått skit!

Sen senare under kvällen så kom jag på några fler frågor, men tyvärr så va hon inte i sin monter då! Så då skrev jag till henne och frågade om vi kunde ta det på söndag istället och det fungerade bra som tur det! Så imorgon söndag så ska jag intervjua Johanna del 2 så att jag får mer material att arbeta med sen när sen slutliga delen kommer!

I onsdags så träffade jag även familjen Reinhold son har en grym youtube kanal som jag kollar på typ dagligen! Så det var också fruktansvärt roligt att få göra!

Kan verkligen inte med ord beskriva vilken fantastisk människa Johanna är! Hon är så go' o gla' och är så peppande och inspirerande! Som skriver innan så har hon inspirerat mig så fruktansvärt mycket inom hästsporten när jag bara känt att jag velat ge upp och även när jag inte har mått bra alls!
Tack för att du är du Johanna <3

När jag är färdig med skrivandet av denna uppgiften så kommer sen troligtvis komma ut här på bloggen om det finns intresse av att läsa den texten?

  • 9 readers

Likes

Comments