Hej! jag såg precis att nelly har sin final sale och att dem har 20% extra rabatt på allting! Så jag tänkte länka några utav mina favvo plagg, och allt är under 300! Ni hittar länkarna direkt till kläderna under bilderna.





     DRESS HOODIE - HERE                                SLIT DRESS - HERE                                 GREY DRESS - HERE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! hoppas ni har haft en bra dag.

Idag har jag städat hela lägenheten, har dammsugit och skurat allt så att allt är rent och fräscht! är sån skön känsla när allting är fixat. När min pojkvän kom hem ifrån jobbet så gick vi och handlade och lagade hamburgare, har ni förresten smakat max hamburgerbröd som man kan köpa i affären? om ni inte har gjort det så tipsar jag om det, hur gott som helst! tycker att det blir mycket godare med det brödet än "vanligt" hamburgerbröd dem brukar ha i affären. Nu så ligger jag och sängen och tänkte sätta på någon serie och kolla på. Jag tog tyvärr inga bilder idag så ni får en bild på våran söta hund istället! Hoppas ni får en bra kväll. puss


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! nu ska jag göra ett sista försök att blogga igen. Så om ni tycker att jag är intressant så får ni gärna komma med tips om vad jag kan blogga om. Har alltid tyckt det vart roligt att blogga, men alltid slutat för att det känns som att jag inte har något intressant att skriva om, men det ska vi försöka göra ändring på. Hoppas någon kan tycka det är roligt att läsa om mitt liv iallafall haha. Man vet ju aldrig om man inte försöker.

Men vi avslutar det så så hörs vi senare.

Puss


Likes

Comments