Heej!
Asså Gud förlåt för jag har glömt att lägga upp inläg! Jag har haft så mycket för mig. I dag var jag & kolla på en tävling på Ap häst! Det var kul o jag träffa några jag känner där. Men i mon ska jag till sockan och sedan ska jag till stan med min mamma tror jag men jag LOVAR att lägga ut ett i mon med!
Kramar
💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj hej det var längesen
Jag har inte kunnat uppdatera för har pluggat till ett prov jag hade idag o jag hoppas det gick bra. Sedan var jag på ett möte igår och i dag var jag me min kille en stund o sedan åkte han hem o plugga. Men i mon ska jag rida o så så hoppas det blir ett inlägg i mon med!😘
Hoppas ni haft bra dag
😘

Likes

Comments

Heej!
Nu så kollar jag på Mello o pratar me Elliot o i dag hat jag vart me Ida o vi har inte gjort något alls typ! Elr vi skulle göra chips o Ida skar upp fingret på osthyvlen så var försiktiga! Men hoppas ni haft en bra dag det har jag iaf!
Kramar
💗

Likes

Comments

Heej!

I dag har jag plugg sovit o gjort chips i micron igen. När klockan var 15:00 så började jag klä på mig o sminka mig när det hade gått 15 min så åt jag spagetti och köttbullar sedan åkte ja till bowling hallen i Borås vi bowlade i ca 2 timmar men under den tiden satt en jätte läskig man bakom oss som titta o typ flörta med oss till slut gick min kompis fram o ba sluta kolla o han bara förlåt förlåt typ! Men efter ett tag gick han. Denna dagen var nog den bästa på länge! För bilder o så är min instagram (sagabroden). Men hoppas ni också haft en suverän dag så görs vi!
Godnatt💗💗

Likes

Comments

Heej!
Jag dygnade i natt så nu sitter jag i sägen o äter frukost o kollar yt. I dag ska jag inte göra så mycket utan bara plugga o så. Men vid 15:20 ska jag åka till stan för att bowla med US det är en förkortning på ungdomssektionen som jag är me i där jag rider. Efter vi bowlat så ska vi äta på Springrolls och det kommer bli gott men jag är ingen storätare. Men ska nog gå upp o fixa mig o så kanske ska träffa nån vän i dag men tror bara jag ska plugga. Men iaf hoppas ni har nått kul att göra i dag
💗
Ha en bra dag nu, kramar
💫💓

Likes

Comments

Chips på 10 min!

1. Du börjar med att skala potatisen och därefter så tar du fram vanligt hushållspapper och tar lite som du kan lägga på potatisarna efter du skärt upp dom. Sen då tar du en osthyvel och skär upp potatisen i chips former! När du har gjort det så tar du fram en tallrik och ett bakhålls papper och sedan viker du bakhålls pappret på mitten o lägger det på tallriken, sen så tar du hushållspapper och tar ut så mycket vätska som möjligt ur potatisen och sedan lägger du potatis chipsen på tallriken men bakhålls papper o häller på helt vanlig mat olja, man väljer själv hur mycket men inte för mycket. Men där efter så häller du på lite salt över alla potatis chipsen så det blir som lätt saltade typ. Därefter så ställer du in dom i micron OBS! Lock på! Ta några minuter i taget, när dom e klara är dom gyllen bruna och krispiga.
Lycka till!💗

Likes

Comments

Heej!
Jag heter saga och är en 13 årig tjej som bor lite utanför Borås! Här kommer jag lägga upp massa olika saker. Men jag har även en blogg som heter Horrsejumping som jag o min bästavän Ida har tillsammans! Men jag kände att jag inte vill bara lägga upp om hästar o så. Men ni får gärna kolla den för använder det fortfarande.
Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll!
💗

Likes

Comments