​Hejsan hoppsan!! Idag är det Söndag och jag har varit på gymnastik tävlingen som jag nämnde i ett annat inlägg. Men vi fick 10 poängs avdrag för att vi var för  många ute på golvet man fick bara var 13 ute och vi var 16. Så vi skulle ha fått 14 poäng i matta men vi fick fyra istället. Om våra tränare inte hade kollat fel så hade vi vunnit silver i matta men nu kom vi sist på matta istället. Efter tävlingen så var det träning för dom som ville! Så jag gick och det var väldigt roligt för vi var inte så många och så fick vi göra vad vi ville. Det var väldigt kul. Men alla var ganska trötta så det vi var ganska flumiga. Men  det var kul! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan hoppsan! Idag har jag varit på träning. Jag ska ju tävla imorgon så vi tävlings tävlade bu såklart! Men när jag skulle landa min volt så landade jag på armen och den vred sig så jag fick åka in till sjukhuset och röngka. Men allt var bra jag hade bara fått en hård smäll. Så jag kommer kanske inte få tävla på allt. Jag kommer iallafall kuna tävla på trampett! Jag tror jag kommer kunna klara att tävla i alla grenar! jag hoppas det iallafall

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!!! det här är min nya blogg! jag heter Saga och jag är född år 2003. Jag är cirka 1,50 lång.. Jag har blont ganska långt hår..... Nääää skojar med er.. vem vill läsa sånt tråkigt?? inte jag!! Idag är det lördag och jag ska åka och träna snart! jag går på gymnastik fyra gånger i veckan och tränar ungefär 12timmar i veckan. Imorgon är det ju söndag! Och då ska jag tävla!!! I gymnastik då! Det är inte min första tävling men det ska bli väldigt kul för jag har hamnat i en ny grupp nu och alla 03 splittrades och hamnade i olika grupper. Så det är min första tävling tillsammans med den här gruppen det ska bli väldigt roligt faktiskt! Jätte tråkigt inlägg men jag hoppas att ni mår jätte bra och att ni vill fortsätta följa mig på den här bloggen!

Följ mig gärna här

Instagram: sagaborjesson

Periscope: sagaborjesson


Likes

Comments