Har sätt många i dem här stickade tröjorna och blev väääldigt sugen på att köpa dem själv.

Det sved lite i plånboken (haha lol låter som 20 bast) men det var klart värt det!Ganska nöjd faktist :)

Btw, är det bara jag som har märkt att det har blivit en till plats i chatten? Tänk om det kanske kommer en till chatt-funktion?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snygg men gammal look, haha.

Ikväll ska jag iaf. spela men några i kompisar så det kanske blir några bilder, vi får se ;)

Likes

Comments

Ja, jag vet inte riktigt. Men nu har jag bestämt att detta är en bildblogg, men jag kanske ( om jag så känner för ) kommer skriva inlägg ibland. Om ni undrar varför jag bara lägger upp bilder så är det för att jag kan screenshota dem på min mobil och därefter lägga upp dem på instagram. ( Heter sagabluevalley på instagram )

Så ja, ni vet ni :)​

Likes

Comments

Nu har jag som sagt gjort en ny header och pillat lite med designen här på bloggen, och om jag ska vara ärlig blev jag ganska nöjd :)

Temat fick bli höst, eftersom att det är höst, men, ja, ni fattar. Jag står just nu vid Steves, eller ja, jag stog. Jag bara vips loggades ut (jag minns seriöst inte vad det hette, skriv i kommentarerna) men jag är påväg att logga in nu. Om ni ser mig så KOM FRAM OCH SNACKA för jag är forever alone annars, så please, bara kom fram nuuu.Likes

Comments

Nu har jag tillbringat min tid sen klockan 12 att göra dagliga uppdrag, för jag loggade inte in igår.

Ni kanske undrar varför, jo jag åkte hemifrån kl. 07.20 slutade skolan runt 14.00 ( tidigt jag vet) gick ned på stan med några kompisar för att köpa present, kom hem till min kompis typ 16.10, åkte på ett födelsedags firande kl. 20.00 kom hem 22.30 och då var jag HELT slut. Så mitt schema den dagen blev fullproppad, och det var därför jag inte loggade in. Fast idag ska jag på ett till födelsedags firande kl. 17.00 och jag har ingen aning den här gången när jag kommer hem. Och innan det ska jag hem till en släkting och äta lunch, sååå yes.

Men det är ju helg nu, så jag tänkte lägga in lite mer bilder än vad jag brukar göra :D

juste, jag måste bara tacka er så sjukt mycket för att jag ena stunden inte bloggat påtyp ett halv år, sen på mindre än två dagar fått över 40 läsare! Tackiletacktack, fortsätt att sprida min blogg så kanske ni får en kaka nästa gång vi ses ;)


  
Likes

Comments

Nu är jag som sagt tillbaka! Jag spelar Starstable igen och då tänkte jag börja här på bloggen igen :D

Jag är ändå glad att jag slutade ett tag, det fick mig att samla upp sig, så nu är jag tillbaka och så får vi se hur det går! :)

Just nu är jag vid Steves så om ni har lust så får ni komma och snacka så att jag inte blir så fruktansvärt ensam som jag är.

Ni kanske förväntar er att jag berättar om vad jag har gjort under tiden jag inte spelat. Och svaret på den frågan blir nog att jag har gjort det man gör i vanliga fall, skolan, kompisar, discodans, ( ja, jag har börjat på discodans) familjen och haft bara anmält roligt. Så det är lite av det jag ägnat mig åt på senaste tiden! :D Och om ni skulle vilja så får ni gärna tipsa era vänner, ovänner, halvvänner eller vilka ni nu vill - om min blogg. Det blir typ som en shotout för mig vilket ger mig en liten uppskutning mot där jag slutade :)

Så nu får vi se hur det går, om jag stannar eller inte, sen så får ni såklart kommentera, bai.

Likes

Comments
Likes

Comments

...Nyheter!


Jag kommer ha den här bloggen som en bildblogg ett tag, om jag inte ändrar mig :) Vilket betyder att jag bara kommer lägga upp bilder här och inte skriva något c: 


Likes

Comments

...Att ta en bloggpaus.

Jag skyller på allt stressande, mina känslor och hormoner som tar över mitt liv. Jag har helt enkelt inget bloggsug när jag blir så stressad eller 'känslig' som man kanske säger.

Jag kommer helt enkelt ta en liten paus så att jag inte blir så himla stressad för att jag känner, att jag måste lägga upp något på bloggen. Det här kommer vara något JAG väljer om JAG ska börja blogga igen eller om JAG inte ska det, det är mitt liv och jag väljer, tack och hej på ett tag, jag hoppas vi syns igen!


Likes

Comments