Bilder på mat... igen. Förlåt att jag inte vloggat eller bloggat på länge. Har nämligen varit på ett instruktörsläger där man inte får ha telefon dator mm. Men nu är jag tillbaka! Jag hade tänkt att göra en "haul" för många verkar vilja de. Jag undrar då om jag ska göra en kollektiv haul då ja visar allt ja köpt under sommaren eller om ja bara ska göra en London Haul. Skriv gärna i kommentarsfältet va ni tycker! Puss<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Mexikansk resturang i fredags

Moules frites i torsdags

Camden matmarknad i lördags

Ritz Afternoon Tea

Likes

Comments

Igår på fashion skolan skulle vi gå runt på stan och ta foto på folk vi fick inspiration av. Så här är några bilder jag tog. Det är även bilder från olika Vogue tidningar genom tiderna.

Likes

Comments

På Balenciaga utställning

Shake shack burger idag

Nobu igår

Likes

Comments

Hej hörni!! Nu är jag i London och jag och Anna hade tänkt att göra en Q&A på youtube. Så ställ massa frågor så svarar vi på dom i en video!
Puss!

Likes

Comments

Hej!! Förlåt att ja inte bloggat på länge!! Måste typ sätta timer så jag kommer ihåg, haha. Just nu sitter på planet från Köpenhamn till London!! Wihoo!! Har precis varit i Halmstad och hälsar på släkten. Vi har ätit massa gott och haft det så himla kul!! Nu taggar vi upp inför London!
Puss!

Likes

Comments

Hoppas ni gillar mina första vlogg!! Är inte jätteduktig på att redigera och det kändes helt sjukt ovant, men det var väldigt roligt. Puss<33

Likes

Comments

Fick en fråga om jag kunde göra ett inlägg om tips på lite dyrare skor och lite mer prisvärda. Så här har jag letat lite;) hoppas ni gillar de!

Zara slippers, Mr & Mrs, Miu Miu

Vans, Gucci

Uterque, Jimmy Choo

Maje, Valentino

Sandro, Valentino

Uterque, Dolce & Gabbana

Likes

Comments

Nu kommer äntligen ett inlägg om gymnasiet. Herregud orkar inte ens tänka på gymnasiet haha. Men jag har iaf valt att börja YBC (Young business creatives) som är en skola som ligger i Sickla, som är ca 15 minuter från mig med bil, vilket är riktigt skönt. Min bror som nyss gick ut gick på YBC och var nöjd, så det känns bra. Jag ska gå ekonomi ekonomi linjen som hade 252 som intagningspoäng om jag inte minns fel. Så jag visste att jag skulle komma in där då jag har ganska mycket över. Jag hoppas verkligen jag kommer att trivas där, men man vet ju aldrig. Hoppas jag svarade på de mesta, om ni undrar över något mer är de bara att fråga i kommentarsfältet.
Puss!

Likes

Comments

Instagram@sagasenginbjers