Hej på er!

Eftersom jag är ny på det här med bloggande och ni vet inte riktigt vem jag är som person, så tänkte jag dela med mig av det som är för mig det bästa och viktigaste i mitt liv, min tennis. Som rubriken lyder så är tennisen en del av min person. Det finns ingen annan plats jag känner mig mer hemma på än tennisbanan. Jag har då spelat tennis sedan jag var 6,5 år gammal ungefär och ända sedan dess har jag bara älskat att stå på en tennisbana. Det var någon gång när jag var 9-10 år jag började tävla lite smått i regionen och sedan dess så har jag bara tävlat mer och mer. Nu så tävlar jag i hela Sverige och även några få tävlingar utomlands, men mitt mål är att kunna tävla på en sådan nivå där jag BARA spelar ITF-tävlingar som är då internationella tävlingar.

Tennisen är ju en individuell sport så de mål jag sätter, sätter jag för mig själv och det är bara jag som kan påverka om de blir uppfyllda eller inte. Det tycker jag är det bästa med tennisen, att man får sätta mål och sätta lite press på sig själv för då får man mer vinnarglöd i sig och vill VINNA.

Det var lite om mig och min tennis, men det kommer säkert mera. Hoppas ni har det bra så hörs vi!!

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!


Detta är jag, Saga. En 15-årig tjej från Uddevalla som enligt mig, är en skit stad. Jaja, men det är inte långt kvar tills jag tar mina grejer och flyttar här ifrån för gott (förhoppningsvis). Jag ska nämligen flytta till Helsingborg och gå på ett tennisgymnasium. Så det ska bli riktigt skoj och spännande.

På denna blogg så kommer ni få ta en del av min vardag som består av mycket tennis och annan träning. Dessutom så är jag värsta film-nörden så gillar att recensera filmer.

Ni får ha det bra så hoppas jag att ni kommer gilla denna blogg!

KRAM

Likes

Comments