Verkliga livet

Godmorgon på er! Fredag och jag är ledig, skönt! 

Kl. 12.00 går bussarna och rullar ner mot Vänersborg, tror det tar ca 3h ditt. Ikväll har vi match, kl.20.45? Haha, då är jag ju trött och vill sova ;). Vi ska bo på Hotel, det ska bli mysigt! Detta är som sagt inte med mitt ordinarie utan det är med äldre!

Tyvärr har jag inte hunnit förbereda några inlägg då jag har haft fullt upp med skolan och vänner!

 Om tid finns över tittar jag in! 
PUSSSS 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Verkliga livet

Senaste från Instagram @ andrssonsagaa 

Hur har er dag varit? Min har verkligen varit bra! Skolan tar sin tid och den är tråkig men jag kämpar mig igenom dagarna!

Efter skolan bestämde vi oss för att dra hem till E så vi 7 drog hem till henne och herregud vad roligt vi hade. Har inte haft så roligt på ja några veckor, vet inte hur många attacker vi alla fick! Underbart<3

Jag och mamma tog oss ut i den mörka läskiga skogen i 1h, trodde jag skulle kissa på mig mesta dels av tiden. Trots att man vet att de inte finns någon så inbillar man sig så jäkla mycket. Mina drömmar på senaste dagarna har också handlat om skogar och clowner så där finns alltid tankar!! 

Här hunnit med en del plugg, allt vi har denna veckan har vi egentligen till fredag men eftersom jag är ledig så får jag ta det till torsdag istället! 

Likes

Comments

Verkliga livet

Godkväll på er fina ni! Dagen har varit bra idag. Träningen imorse gick otroligt bra i slutet framförallt! Dagen i     skolan var lugn och skön. Kvälls träningen gick även bra.

Ligger nu framför tv:n där Liverpool och Manchester spelar, hoppas på vinst för Liverpool!

Det blir en lugn vecka när det gäller skolan! Går till Torsdag så jag är ledig på fredag, ska till Vänersborg och lira cup med äldre. Väldigt skönt och hoppas dessa dagarna går snabbt. Dock kommer det inte bli mycket till vila under helgen, kommer vara full gång. Tur jag går två dagar nästa vecka och sen lov på det!!

Likes

Comments

Mode & Stil

Underbar mössa! Letat efter under en lång tid men har inte velat beställa då jag inte vetat om den passar mig! Hittade idag på NK, provade idag och det blev en svart!

Likes

Comments

Verkliga livet

Skjorta-Zara//Byxor-??//Skor-Urban Project//Skärp-Gucci//Sjal-Gucci/Kappa-H&M// Väska-Stella Mccartney

​Det har varit en mysig dag i Göteborg! Anledningen att killarna inte var med var för att dem spelade match. 

Vi hade ont om tid då NK öppnade 12 och matchen började 14 så det var thigt med tiden. Vi fick med 3 jackor hem till killarna samt köpte jag en Moncler mössa! Blir nog ännu en trip till Götet under Höstlovet för mer shopping och när vi har bättre med tid! 

Det gick även bra för killarna, dem vann med 2-0! 

Nu ska jag ställa mig och göra en kladdkaka och fira mamma det sista!! 

Likes

Comments

Verkliga livet

Grattis till världens bästa människa! 

Min mamma, min bästavän! Hon som alltid ställer upp, stöttar mig och finns för mig! Du är den mest galna människan som finns och får alltid en på glatt humör. Relationen vi har till varandra är obeskrivlig, tacksam för det! 
Älskar dig enormt mammsi! 

Likes

Comments

Verkliga livet

Sitter i bilen på väg till Göteborg! Först blir det Kungsbackas outlet innan vi åker vidare till Göteborg Centrum! Hoppas på en god brunch, mycket shopping och fin lir av killarna ooocchh såklart att mamma får en underbar dag!

Likes

Comments

Verkliga livet

Jag var jättesugen på thai ikväll så det fick det bli!! Dock blev det jätte fel då den jag skulle ha var det helt plötsligt gluten i?? Så jag tog pappas och där var potatis i den istället för anans i den, så det blev inte riktigt hundra!! Gott ändå!

Likes

Comments

Jag kan säga att jag avskyr verkligen clowner. Sen jag har varit i USA under HALLOWEEN förra året och blivit jagad av clowner med motorsåg har jag haft extrem fobi för clowner.

Detta som blir större och större varje dag blir också farligare och farligare. Vem vet om det är på riktigt eller på låtsas? Helt allvarligt är det ens roligt? Mitt från ingen stans möter man två clowner som säger " spring annars dödar vi dig!!"

Vissa lärare i skolan har varit fruktansvärt rädda, alla har låst dörrarna och kollat sig omkring extra noga. Tänk så händer något skolan, det är många som oroar sig för det.

Själv är jag mer rädd över att dem lyckas ta sig in i mitt hem, vilket inte kommer hända. 

Oavsett om det är på skämt eller inte så är det läskigt!!

Likes

Comments