Godkväll!! Gissa vem som precis vakna? Jag har sovit igen, så fort jag kom hem la jag mig på soffan och somna!! Helt sjukt hur mycket jag sover!! Men jag gillar det.. Jag var inte trött alls i skolan så det var faktiskt skönt, aja!! Kanske bevis på att jag alltid är igång och behöver sova!!

Idag skulle vi ju på yoga men det gick inte så jätte bra med det. Skönt enligt mig då jag är världens stelaste människa. Nu ska jag ta mig en duscha då jag inte duschat efter min träning och sen måste jag verkligen verkligen plugga!! Kan ungefär 8 betydelser av 40 så jag behöver plugga!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!! Hur är det med er idag?? Med mig är det prima! Jag har sovit 10h inatt, applåder för mig själv, ;)!! Det har varit så välbehövligt, jag som annars sitter halvt och sover på vissa lektioner!!

Idag är det Onsdag och lill-lördag, ;)!! Inget speciellt som händer! Antagligen ska jag på Yoga ikväll då mina ljumskar skada sig igår, & de är den bästa träningen!!

<3

Likes

Comments

Hej på er!! Gud vad dålig uppdatering, verkligen!! Ursäktar för det. Men denna veckan är det bara plugg som gäller. Har sjukt mycket fram till sportlovet, har inlämningsuppgifter samt massa prov nu framöver så det ligger fokus på det. Därav kommer bloggen i andra hand. Denna veckan har jag två No uppgifter som ska ha gjorts, en om Astronomi och sen att läsa 13 sidor i boken. Till fredag ska jag kunna svara på 40 betydelser inom Antiken + ska skriva en Spanska redovisning. Imorgon onsdag ska jag har klart ett Svenska häfte och utöver det har jag 2 kapitel i matten!!

Nu ska jag släppa allt plugg några timmar för att träna, med mina nya fotbollsskor (!!!)

Likes

Comments

Hej på er, måndagen är överstökad, skönt enligt mig!! Imorse när jag vaknade trodde jag först att det var söndag så det var inte jätte jobbigt men när jag insåg att det var måndag så blev det jobbigare!

Första lektionen var fotboll, det var så kallt om tårna då det var snö och is på planen! Men i helhet så var träningen grym idag, det gick väldigt bra för mig. Så antar att det var därför. ;) Annars har det varit en väldigt lugn dag!!

Så fort jag kom hem la jag mig i soffan och tog en power napp. Förvånad? Neeej,!! Nu ska jag plugga lite och sen ikväll är det Idrottsgalan!!!

Likes

Comments

På dessa fina bilder är det Sune och dem från imorse var på Tintin!!

Jag har varit och kollat fotboll idag, det var DM för 00or! Det gick inte alls bra för Eskils, men så kan det va! Vi drog till MC en runda och åt lite mat då vi alla va väldigt hungriga! Direkt efter vår graciösa måltid gick jag hem till världens finaste Jeanette, hundarna och deras nya lägenhet!! Dock var bara Sune där då Sixten och Tintin var i deras gamla lägenhet. I veckan ska vi hälsa på dem igen för att säga förväll till älskade Tintin! Åhhh det är så jobbigt, han har alltid varit husets hund och när både jag och han var yngre var vi alltid ute i trädgården och racade och lekte i snön!! Sjukt hur mycket en hund kan betyda för en!!

<3

Jag och Tintin <3

Likes

Comments

Godmorgon på er denna söndag!

Jag har fått sova ut, dock sov jag bara till 08.15 men det räckte för mig!! Det är underbart väder ute, solen skiner dock är det 2 minus. Lite halv skönt tycker jag!!

Idag ska jag och mamma åka och hälsa på mammas bästakompis och hennes hundar! Eller som vi säger, våra hundar. Ikväll ska jag hem till pappa där jag antagligen spenderar resten utav veckan!!

<3

Likes

Comments

Godkväll på er! Hur har er dag varit? Min har varit bra, började sjukt tidigt så jag ställde klockan på 06.45 för att hjälpa pappa med att flytta hans företag. 07.40 stod pappa utanför så rullade vi ut mot Åstorp! Vi flyttade som sagt hyllor och packade massor lådor med reservdelar. Inte jätte kul men så får det vara ibland också! Kl. 16 blev jag lämnad på IH för träning, gud vilken rolig träning vi hade idag, verkligen! Vi var 10 personer, första halvtimmen var det seriöst och grymt bra spel medan resten av tiden blev bara flipp och vi hade så kul. Har fortfarande små skratt då och då!!

Vi sitter och kollar Gladiatorerna, kul med tvillingar. Men kanske inte lika roligt att förlora över sitt syskon, eller vad säger ni?! Jag hade hatat det!! ;)

Ha en fortsatt trevlig lördag!!!

<3

Likes

Comments

Godkväll på er. Fredag och första gången på några veckor är vi alla samlade hemma och kollar på fångarna på fortet tillsammans! Vi har ätit thai mat jag åt kyckling med kokossås och annans och ris såklart! Till efterrätt har vi ätit glass med bär! Nu forsätter vi fredags myset med lite godis!

<3

Likes

Comments

Fredagen den 13onde idag! Vet inte hur jag känner för det! Än så länge har det inte hänt något, eller jo bussen var tio minuter försen, men det är den var varannan dag så det är vanligt! Hoppas att inget händer, ;).

Idag slutar jag 15.35, wihooo så kul. Kan inte det vara bland det värsta att sluta sent en fredag? Dagen då man vill komma hem så snabbt som möjligt och ta helg. Ikväll ska vi hela familjen äta middag tillsammans, det händer aldrig!! Antagligen blir det thai och till efterrätt ska jag och mamma baka en kladdkaka!

Idag firar min mamma och min fina bonus pappa 9 år tillsammans!! <33

Likes

Comments

Hur har er dag varit? Min har varit bra, torsdag är ingen favorit dag hos mig när det gäller skolan! Efter blev jag hämtad av pappa så åkte vi ner till stan och fixade min Bank ID som strulat lite på senare tid! Ligger just nu i soffan och var skam på, känns som den blir bättre och bättre för varje avsnitt nu?!

Ikväll har jag träning, annars inget speciellt alls som händer!! Hoppas på att kunna somna tidigt ikväll!!

<3

Likes

Comments

Instagram @anderssonsagaa