View tracker

Var idag ute och fotade och filmade tillsammans med Ida. Hon hade en fotouppgift i skolan och bad mig vara "model" på bilderna, och sen hjälpte jag henne att filma till hennes nästa Youtube video.
Eftersom vintern och kylan kom väldigt sent i år så har jag inte alls haft tid att köpa vinterkläder och det kan jag säga kändes idag. Vi var bara ute i cirka en halvtimme men när vi skulle börja dra oss hemåt hade jag varken känsel i fötterna, benen eller fingrarna, och det tog två timmar inne i värmen innan min kropp hade fått tillbaka värmen. Så känner att jag är rätt trött på kylan nu haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kollade igenom bilder från i somras och känner mest; snälla ta mig tillbaka 😍

Likes

Comments

View tracker

Hade tänkt att göra ett julinlägg men riktigt så blev det inte. Tänkte lägga upp bilder från julafton, men fick en ny mobil och då var pappa snabb med att lämna in min gamla mobil på lagning där även alla bilder var. Så det blev inget inlägg. Hoppas i alla fall att ni alla hade en bra och mysig jul och att ni spenderade den med era nära och kära!

Likes

Comments

Ännu en lördag full av dans! Idag har jag och några fler från Kindahls Dansskola uppträtt i tennishallen i Solna. De hade någon typ av julavslutning och ville därmed ha lite underhållning så vi blev tillfrågade om vi ville vara med och dansa och det ville vi såklart.
Det är rätt så kul hur många platser man får vara på tack vara dansen, inte bara att vi åker runt om i landet varje helg för att tävla utan också på såna här saker som tennishallar och evenemang. Jättekul är det! Och att dessutom få göra det med sina vänner är ju det bästa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som rubriken avslöjar, har lyckats få tag på biljetter till Justin Biebers konsert när han kommer hit i september, eller tre biljetter rättare sagt. Fick först tag på en ståplats när AMEX hade försläpp. Sen hade även tele2 försläpp och då fick jag tag på Golden Circle istället vilket är bättre platser. Dock hade jag helst velat ha PIT biljetter som är de bästa platserna, så därför försökte jag även i morse få tag på det istället när det officiella biljett släppet började. Lyckades tyvärr inte men bara några sekunder efter att biljetterna tagit helt slut släpptes biljetter till en extra konsert dagen efter, så då var det bara att logga in igen och försöka på nytt. Lyckades få tag på PIT biljetter till både mig och Sofie så i september får vi äntligen se honom! Yey! Ni som känner mig kan nog förstå hur glad jag är.

Det var i stort sett hela min morgon/förmiddag. Under eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp Finja. Vi fikade på Espresso House och tog sen en sväng på stan. Jättemysigt!Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen!

Nu har det gått tre hela månader sen jag sist uppdaterade här. Vad beror det på? Skola, träningar, tävlingar... You name it! Men nu är det äntligen dags för jullov och jag kände att det var dags att återuppta bloggandet igen.

Under den tiden som jag inte har uppdaterat har mitt liv, som vanligt, till störst del handlat om dansen. Det har varit tävlingar nästan varje helg, uppvisningar lite här och var och förstås en hel del träningar. På grund av ett rätt så stressigt schema med skola och långa resvägar så har jag under den här terminen lagt discon åt sidan och fokuserat på Hip Hopen.
Nästa termin blir det ännu mer Hip Hop. Jag och några vänner håller på att starta en grupp som vi kommer att tävla med, och dessutom kommer det för första gången hållas ett nordisk Mästerskap i hip hop som jag och Finja kommer vara med på. Det kommer bli grymt!

Som det ser ut nu så kommer det alltså bli minst lika mycket dans nästa termin, vilket jag ser fram emot. Dessutom ska vi i dans och musikal 2an på Kulturama Gymnasium sätta ihop vår egna föreställning med nummer som vi själva har skapat nästa termin. Kommer skriva mer om det senare när det börjar närma sig.

Det är lite av vad som är på gång i mitt liv just nu och det får bli allt för den här gången.

Kram på er!

Likes

Comments

För ungefär en månad sen skojade jag och Finja om hur kul det skulle vara om vi skulle tävla i hip hop par. Fyra veckor senare står vi nu här med varsin silvermedalj runt halsen efter att ha tagit hem en andra plats på vår första hip hop tävling i par. This is what we live for!

Likes

Comments