Lyckades ta fel på tiden med en timme och insåg halvvägs till skolan att jag skulle behöva sitta i i skolan 1,5 timme innan min lektion. Fick därför bli en fika på Starbucks tillsammans med mamma som ändå skulle in till stan. Mysig start på dagen, även om jag har kunnat sova en timme längre.

Likes

Comments

Drygt en vecka har gått sedan skolan satte igång igen och jag känner mig redan helt utmattad ( snälla säg att det inte bara är jag?! ) Långa dagar blandat med stress och och brist på sömn är inte en bra kombination. Men det är bara en termin kvar och det finns ingen tid för att ta det lugnt nu. Försöker hålla kvar motivationen genom att tänka på studenten som närmar sig. Det har ändå gått så otroligt fort. Det känns inte alls som det snart är tre år sedan jag började gymnasiet, snarare som tre månader. Särskilt de senaste månaderna har gått extra snabbt och trots att jag är hur skoltrött som helst så känner jag ändå inte att jag vill att det ska ta slut. Kommer definitivt att sakna Kulturama.

Likes

Comments

Är tillbaka i kalla Sverige efter en fantastisk långhelg i Frankrike. Lite skönt är det att vara hemma igen men jag skulle inte ha något emot att åka tillbaka och njuta några dagar till av "The happiest place on earth". Jag kan verkligen förstå varför det kallas för det. Allt var verkligen underbart. När vi kom fram till Frankrikes flygplats gick vi på Disney bussen som tog oss direkt till hotellet som ligger inne på området så egentligen känns det inte ens som att vi har varit i Frankrike alls, utan bara på Disney. Det kändes bokstavligen som att åka till en annan värld där jag kunde glömma all stress o alla problem för ett litet tag. Rekommenderar verkligen alla att åka dit. Men nu är jag tillbaka i verkligheten så jag tänkte dela med mig lite av alla bilder jag tog under resan.


Disney bussen

Hotellet vi bodde på

Bästa Goofy

Alice i underlandet

Character breakfast ( Ett cafe där de serverar frukost medan disney karaktärer kommer fram till borden )

Musse pizza från "Bella Notte"

Likes

Comments

Var idag ute och fotade och filmade tillsammans med Ida. Hon hade en fotouppgift i skolan och bad mig vara "model" på bilderna, och sen hjälpte jag henne att filma till hennes nästa Youtube video.
Eftersom vintern och kylan kom väldigt sent i år så har jag inte alls haft tid att köpa vinterkläder och det kan jag säga kändes idag. Vi var bara ute i cirka en halvtimme men när vi skulle börja dra oss hemåt hade jag varken känsel i fötterna, benen eller fingrarna, och det tog två timmar inne i värmen innan min kropp hade fått tillbaka värmen. Så känner att jag är rätt trött på kylan nu haha.

Likes

Comments

Kollade igenom bilder från i somras och känner mest; snälla ta mig tillbaka 😍

Likes

Comments

Hade tänkt att göra ett julinlägg men riktigt så blev det inte. Tänkte lägga upp bilder från julafton, men fick en ny mobil och då var pappa snabb med att lämna in min gamla mobil på lagning där även alla bilder var. Så det blev inget inlägg. Hoppas i alla fall att ni alla hade en bra och mysig jul och att ni spenderade den med era nära och kära!

Likes

Comments

Ännu en lördag full av dans! Idag har jag och några fler från Kindahls Dansskola uppträtt i tennishallen i Solna. De hade någon typ av julavslutning och ville därmed ha lite underhållning så vi blev tillfrågade om vi ville vara med och dansa och det ville vi såklart.
Det är rätt så kul hur många platser man får vara på tack vara dansen, inte bara att vi åker runt om i landet varje helg för att tävla utan också på såna här saker som tennishallar och evenemang. Jättekul är det! Och att dessutom få göra det med sina vänner är ju det bästa!

Likes

Comments