Hallå hörrni! Har skaffat youtube-kanal nu så att jag kan få upp lite längre klipp och inte behöver hålla mig till max 60 sek här på nouw.(varför gjorde jag inte det för längesen??) Den här var dock redan klippt via telefon och slängde upp den snabbt då jag ville få upp den idag och appen ville inte det, så nu vet ni! Ni hittar till min yt till vänster där jag även fixat länkar till snap, facebook m.m.

Likes

Comments

Godmorgon! Trots att mitt larm skulle ringa vid 8 vaknade jag pigg och glad kl 7. 7!! Kände att det var lika bra att stiga upp ändå..🙄

Ska strax iväg mot Misty då vi i torsdags lite spontant anmälde oss till en pay and jump haha! Startar två gånger i 70cm. Osäkert om utebanan går att rida fram/hoppa fram på så man fick gå in i ridhuset under höjningar för att rida om man ville så kändes bäst att vara på den säkra sidan och åka i tid då.

Nu ska jag tvätta bort sminket, starta en tvättmaskin och byta om innan jag åker. Dyker upp filmer senare!

Likes

Comments

Godmorgon! Ska precis rulla iväg till jobbet! Trots att det är 13de dagen på rad och jag stigit upp en timme tidigare än vad jag gör på vardagar så tog det inte emot att stiga upp, tror det har och göra med att jag ska till djuren och att jobba med djur är ju roligt!

Ska sova lite när jag kommer hem innan jag åker till Sune. Ikväll ska jag också fira med min barndomsvän som fyllde 20 tidigare i veckan och det blir kul! Vi hörs senare!

Likes

Comments

Sitter just nu i sängen men så fort jag skrivit klart ska jag byta om och åka iväg. Ska hämta ut ett paket och sen vidare till Misty för idag är det hoppträning!

Beställt lite nytt från Cocopanda i måndags som är det jag ska hämta ut. Tidigare idag klickade jag också hem en ny laddare till min kamera. Laddaren jag hade har försvunnit från jordens yta och kameran är död och den behöver jag ju så hade inget annat val.🙈

Dyker upp film från träningen senare ikväll när jag kommit hem igen för nu måste jag börja rulla!

Likes

Comments

Passet på Sune blev barbacka idag igen. Lite mera trav idag och lång och låg, han vill inte riktigt sträcka ut i höger men mot slutet efter 399495 övergångar kändes det helt okej där också.

Imorgon är det hoppträning med Moa och Misty på schemat, och jag kommer jobba extra så hinner inte ut till Sune så han får stå imorgon. Ledig hela helgen så hade tänkt ta mig till ridhuset om det inte bjuds på underbart uterittsväder för då tar jag mig ut den dagen såklart!

Likes

Comments

Instagram@sagaaldeman