Klev upp 20 över 5 imorse, gode trött nu! Har lyckats hålla mig vaken hela dagen och det är tur det för klockan ringer samma tid imorgon. Efter jobbet åt jag frukost och tog det lugnt i ca 1,5 timme kanske innan vi började röra oss mot stallet.

Idag hängde både Johanna och Sanna med. Johanna skulle provrida en häst som hon eventuellt ska bli medryttare på och Sanna var ledig idag och ville göra något så hon kunde lika gärna vara kameraman haha!

Kollade på när Johanna red och efteråt red jag själv. Red på äppelbettet idag igen och han kändes ännu stadigare än igår och framför allt i galoppen som var otroligt trevlig idag! Minskade till en ca 4m volt ett par gånger i båda galopperna, otroligt jobbigt för både mig och Sune men det var bra träning :) Märkte dock att han orkade mer i vänster än i höger varv. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pratade lite med A igår och fick idén att testa äppelbettet på honom idag. Gjorde väl sitt jobb men det blåste när jag red så han hoppade för ganska mycket i början tills jag hittade på något nytt hela tiden för då hann han inte tänka på alla monster i träden. 

Gjorde 5-6 fattningar åt båda hållen. Ett halvt varv på ridbanan i ena galoppen, bytte varv och fatta ny, halvt varv, bytte varv och fatta ny osv. Fick till ett par fina fattningar, men ibland orkade han inte riktigt hålla ihop sig utan ville hellre dra iväg men överlag kändes han riktigt bra i galoppen!


Just nu ligger jag bara på soffan, ikväll ska jag försöka sova så tidigt som möjligt för imorgon är första dagen på nya jobbet!😃

Likes

Comments

Igår hämtade mamma hem denna lilla bebis! Önskar han kunde få flytta hit😍

Han kommer kallas för Sickan då våra tidigare hundar hetat något på S, och det han hoppar mot är spegeln när han upptäckte sig själv🙈

Likes

Comments

Här kommer ett par, ridbilderna kanske kommer upp imorgon! Dem var lite fler så har inte hunnit kolla igenom noga. Han är snygg även fast han ser ut som ett troll i manen haha, den måste jag ta tag i snart, helst nyss..


Likes

Comments

Nyss hemkommen från stallet. Gjorde inget speciellt, lite trav och en fattning åt båda hållen, ca 30-40 minuter.
Sanna följde med och tog systemen med oss så fick lite nya bilder! Ska slänga i mig lite mat sen sätter jag mig framför datorn så dyker dom upp här senare under dagen! 😊

Likes

Comments

Sune kom fram vid 8-tiden i lördags. Promenerade lite med honom och han verkade inte alls sliten efter resan! Packade bara ur bilen och transporten snabbt så man kunde lämna hästarna i lugn och ro.

I söndags fick han ändå stå inne och vila, skrittade honom för hand på ridbanan när jag var där och lika pigg o glad var han då.

Jag är nyss hemkommen från stallet. Idag har han fått gå ut på morgonen men alla kom in till lunch för träning och skulle få gå ut en sväng till senare.
Jag skrittade uppsuttet ca 20 min på banan. Förväntade mig att han skulle vara lite jävligt eftersom han fått stå inne och ny plats osv men gick bra ändå!

Såå skönt att han inte var så sliten efter resan och landat så snabbt!

Likes

Comments

Ligger och myser i soffan med kopp kaffe nr 2. Hade utsläppet imorse till det stall jag först skulle flytta till så gick upp lite före sju. Allt gick bra och kom hem lite före nio. Slängde alla kläder i tvätten och duschade.

Ska kanske ta och städa lite här hemma då min familj kommer sova här inatt hehe! Dom lämnade Haparanda vid 5 imorse och är nu i Umeå så ca 60 mil kvar. Ska lasta av i Sundsvall och promenera lite med honom också, så om allt går som det ska borde dem vara framme här vid 20-21.

Är ganska mysigt att börja lediga dagar tidigt i stallet faktiskt, även om det tar emot lite när klockan ringer så är det inga problem så fort man tagit sig ur sängen! Sen längtar jag så till ikväll!

Likes

Comments

Gårdagen var jag mestadels hemma och städa och tvättade. På kvällen var jag med Sanna som skulle träna för Kicki i Heby och hon skulle köra själv så ville inte åka ensam + att jag fick filma också! Såg bra ut! Kicki verkar väldigt vettig.

Idag ska vi käka frukost tillsammans på Centralstationens vandrarhem, dom har grymmaste frukostbuffén!

Vid 13.30 ska jag på arbetsintervju! Slängde in en snabb ansökan igår och fick ett samtal några minuter senare där vi bokade in intervjun för idag då. Håller tummarna för att det går bra!

Efter den ska jag hämta alla grejer jag lämnat i stallet. Jag minns knappt vad jag har kvar här🙈 vintertäcken vet jag eftersom Sune inte behöver de över sommaren men annars så har jag typ ingen aning vad som finns🤔

Just nu ligger jag i soffan och vaknar, ska snart hoppa in i duschen innan jag går och möter Sanna!

Likes

Comments

Kan äntligen säga att Sune är påväg att bli Uppsalabo igen!
Efter många om och men så hamnar vi i Gottröra i ett litet, mysigt och bra stall. Var och kollade där igår och tror det blir väldigt bra dehär! Mamma och pappa lämnar Haparanda tidigt lördag morgon och är då framme här sent lördag kväll. Väljer att köra ner honom själv för då får jag också transporten med samt att marsvinen också får flytta in i stallet!

Likes

Comments

Instagram @sagaaldeman