Hej igen Finisar!
Idag har jag både gjort fransar och träffat Emelie på en sen lunch!

Jag bytte fransstylist idag, pågrund av att jag tyckt på senaste tiden att jag inte passar i volymfransar då jag sedan innan har små ögon, vilket volymfransar då framhäver. Jag upplever att mina ögon blir "gömda/täckta" av volymfransarna vad jag har känt av. Mammsan tycker det ser ut som en markis ":)"

Så förra veckan bokade jag en tid hos Christin som finns på "Skin by Whilney"! Denna gången provade jag alltså på att ha singelfransar (igen). Såklart känns det ovant, då dem är väldigt naturliga. Men för övrigt är jag supernöjd med fransarna! Om jag inte minns fel så har jag längderna 8-12mm! Kommer absolut bli ett återbesök hos Christin!

Vid klockan 4 mötte jag upp Emelie! Vi åt sushi och pratade om livet! Sedan köpte vi lite "mys" och åkte och satte oss på en bänk vid vår gamla skola och började planera en sjukt rolig plan som förhoppningsvis kommer bli av framöver om allt gör som det ska! Hihi, håll ut!

Nu ska jag åka hem till mormor och morfar och äta nybakade bullar. GOOTTIIIISS!!

Köpte ett shampo till fransarna för 149kr! Haha tro det eller ej men det är mycket välbehövligt! Hosthost pappa..

PUSS Å HEJ!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hiiii<33

Idag tog jag mig upp ur soffan, ut ur huset. För fösta gången på 9 dagar kom jag äntligen ut!
Mamma bjöd med mig på en jätte mysig lunch tur ut till särö (Blomstermåla) med mormor och morfar! Riktig kvalitetstid hihi!
Vi alla åt oxfranssyska med tryffelsås, grillade sparris och potatis! Första riktiga måltiden på 10 dagar, riktigt uppskattat!

Nu sitter jag i bilen påväg till wakaku med ordentlig Matkoma!

Likes

Comments

Hej igen hjärtisar!!

Jag ligger fortfarande kvar i min bekväma soffa och väntar på att jag ska må bättre! Med mitt gamla iskaffe i handen såklart!
Jag har vart hemma i snart 8 dagar, och jag känner stressen komma över hur efter jag är i skolan.. Praktiken har dessutom börjat och jag har inte dykt upp en enda dag..

Förutom all film jag tittat på idag så har jag faktiskt sökt ett nytt jobb! På ett hunddagis nära mig! Håller tummarna för snabbt och "bra" svar!! Vore Dröm att få jobb på just ett hunddagis då det är något jag verkligen hade velat jobba som någon gång i livet

PUSS, S

Likes

Comments

I med att jag precis startat om min blogg, tänkte jag starta lite enkelt med "10 frågor" som förhoppningsvis ska ge er som inte "känner" mig, en bättre inblick om vem jag faktiskt är!

Hur gammal är du?

Jag är 17 år.

Nämn 3 saker om dig som man kanske inte vet?

-Jag är inte så förtjust i pizza

- Jag gillar inte läsk

- Jag äter med gaffeln i höger hand

Hur går du helst klädd?

Jag är inte bekväm med att gå i extremt "flickaktiga" kläder (om man får kalla det så), trots att det ofta händer..

Vilka är dina största svagheter?

Att koncentrera mig på något när jag väl behöver det.

Hur får man dig på "kroken"?

HUMOR KRÄVS!!

Vad vill du bli när du blir äldre?

Jag vill ta studenten som frisör, men vill senare tid läsare vidare som sjuksköterska

Vad gör du på dagarna?

På dagarna går jag i skolan, annars är jag mycket med mina vänner (dem dagarna jag ej jobbar)

Favoritdjur

Hundar, alla dagar i veckan.

Dröm at the moment?

Att få/köpa en hund. Men det kommer troligen inte hända på åratal... Så just nu hade jag faktiskt velat vinna på triss så att jag hade kunnat göra något fantastiskt åt min familj, så som en resa eller liknande! (Inte för att det heller skulle hända?? haha)

Favoritmat?

Sushi eller Köttbullar och makaronerMåse erkänna att jag är smått kameraskygg, men här har jag skramlat fram 3 bilder då man förhoppningsvis ser på ett ungefär hur jag ser ut haha!

Likes

Comments

Hej finisaaaaarr!​​​
Jag tänkte göra en nystart med min blogg (ännu en gång), och skriva om mitt exotiska, exklusiva och spännande liv! Eller inte :p!
Nejmen, jag tänkte faktiskt dra igång igen med att skriva om mina händelserika dagar (dem få som uppstår) för att kunna se tillbaks på dem senare i tiden!

De senaste som hänt är inte så mycket, jag går mitt andra år på Kitas frisör gymnasium, vilket är kul! Som de flesta kanske inte vet om så har det vart mycket strul/drama m.m. I vår klass. Vilket inte är så konstigt (tyvärr) då vi bara vart tjejer i klassen. Och sorgligt nog klickar inte alla med alla. Menmen, i år har vi blivit sammansatta med en hes-klass (humanistisk, ekonomi och samhäll) villet är både kul och underlättande! Samt har ett fåtal tjejer i klassen slutat. Så än så länge är det hyfsat Lungt i klassen nu, vilket är superskönt!

Förra veckan opererades jag, då jag haft mycket problem med min hals. Jag har haft så kallade halsbölder, halsfluss osv. Vilket har orsakat mycket problem med min andning m.m. Men efter 143 dagar av smärta och lidande var det äntligen min tur att opereras. Så denna veckan har varit väldigt lugn då jag är sjukskriven i 10 dagar. Jag har med andra ord legat nerbäddad i soffan med en kopp kall kaffe sedan i onsdags då jag fick återvända hem ifrån sjukhuset.


Likes

Comments