View tracker

Hej alla glada solstrålar har precis kommit in på min dator i gen som varit ner stängd sen jag började packa saker då jag håller på att flytta och nu äntligen så har den kommit tillbaka från de döda 😁.

och kommer alt efter som nu ladda upp bilder från föra året som gått och kanske skriva lite om minnet från den bilden då jag verkligen behöver rensa ut saker (bilder på datorn) så ni får va bereda på att läsa och se en massa skit hahah så nu kör jag !..

1.Den första bilden är denna underbara blomma tyckte den såg så hilllans ensam där den stod i vårat land,där vi planterade potatis helt ensam och bara va fin typ .

2.den andre bilden är på en av våra hundar hemma på landet som heter flisan hon sat och såg så bekymrad ut så valde att ta kort på henne(jag tyckte hon såg så söt ut haha😍)

3. den tredje bilden är från förra sommaren då jag va ute och gick för att sen anlända hem och dem hade plötsligt satt ut dessa blommor på våran mjölkpall dem va fina även fast denna bild visar en bild av en enda fin blomma och dem andra börja vissna typ .😂

4/5dessa bilder tog jag när jag va ute och gick solen sken och va bara tvungen att ta ett kort på vår 2a hund hon ser så oskyldig ut alltid.

​detta va alla bilder för denna gång finns 100000 till men måste välja ut några först så tack för denna gång typ kramizzar!

Likes

Comments

var och fikade med syrran runt 4a i dag och det var roligt att få umgås lite och äta god macka tack för sällskapet underbara systern min. 😍😘🤣🤗

Likes

Comments

Jag tackar så hemskt mkt för alla julklappar jag fick!
Jag har haft en underbar julafton med lek och spring med familjens barn och klä granen i alla regnbågens färger,så stolt över hela dagen i går. Hoppas ni alla här ute hadde en lika bra Jul med vänner familj mm en stor jul kram från mig 🎅.

Likes

Comments

View tracker

ja vind i seglet kan man lungt börja denna roliga dag med.❤💪👈

I dag har vi pyntat som tokar så Hela huset ser ut som en stor julgran,det är så mysigt eftersom att vi bor  ute på landet så här blir det mörkt (kolsvart )(becksvart) Ja ni fattar,så är jätte tråkigt att behöva gå till bussen i mörkret med Inga lampor,den ända gången vi får lite ljus är nu över Jul och nyår härligt och fint helt klart härligare än svart..👻😉

Och i dag är den första dagen på långtid som jag tränade min kropp,älskar att träna men har haft svårt med motivation men äntligen har jag hittat mitt center önska mig lycka till fördet önskar jag er med allt ni ska göra och uppnå kramizz från mig 😘😍

Likes

Comments

Först äta sen blir det att gå till mötet och se hur allt har gått med Teatern mm:)

Likes

Comments

Ja nu blir det att ta hand om Hästarna med syrran och hennes kille sen blir det att åka på möte om teatern hoppas det kommer gå bra för är taggad att åka på turné och träna teater i gen :)

Likes

Comments

Går dagen slutade bra efter mkt sömn och lite mat så har jag och min syrras kille äntligen återställt oss (Tror vi)
Inget ont inge mer.
Så i dag ska jag testa äta en riktig portion mat och dricka mjölk så får vi se säger magen Nej är det så men håller mina fingrar och tummarna för att det ska gå bra 😒🤔..

Likes

Comments

Ja nu ser vi på denna fantastiska film helt klart värt att se när man mår skit kram på er alla!😍

Likes

Comments

Twitter
Safirhablog