Hejsan hoppsan !
Har precis varit på Salas Kattutstälning så himmlans roligt,Var där med syrran och vi båda två smälte när vi såg katterna 😍😍

Detta gör jag gärna om i gen någon gång sen vill jag gärna gå på hund reptil mm utställningar lr mässor 😍.😬

Likes

Comments

Ja nu har teater turnén börjat förra helgen var vi i Söderköping och Norrköping så himmlans roligt vi hadde mkt skratt prat och flummigheter samtidigt som hela gruppen va Allvarsamma och fokuserade på allt.😁

Här får ni ett smakprov på vår musikal Teater Tillbaka till Gud 🤗❤️

Likes

Comments

Jag säger redan nu förlåt till min kära pojkvän haha kunde inte hålla mig va så sugen på sushi sen hur lång tid till bax så säger förlåt👐✌️🙏..
Haha nej så illa är det inte kommer äta ute med han med När han fyller och då ska jag bjuda på mat och grejer så det blir lite speciellt hihi men kommer inte skriva ut vad jag har itankarna att ge honom (i fall han läser detta hihi😈)
Då det är roligare med en överraskning 😜.

Likes

Comments

Ja i kväll sponsrades Apollo ceed av ArcaneAngels Production!
Det var fult hus i dag så himla roligt kanske inte så mkt folk men så roligt och full fart va det i dag och så roligt, det var härliga människor att hänga med prata med dansa med haha fluma runt och en massa skratt och en massa mot gångar men vi gav inte upp höll på från 7 tills nu så något måste vi juh ha gjort bra för alla gästerna va väldigt glada tyckte föreställningen va bra detta får vi göra om.

Likes

Comments

Nu kör vi i kväll i Folketshus Sala !
Denna rock kväll kommer bli awsume det känner jag på mig mycket music och ficka kommer det bli just nu är klockan snart 2 så nu blir det förberedelser inför evenemanget så här det bra nu ska jag stryka Jackan åh dra.😉♥️

Likes

Comments

Ja nu har det gått över en v att försöka få foten att bli bra.. Visserligen så har den blivit bättre men ändå länge är den fortfarande svullen borde kanske söka i gen för den men docktorn sa att det kan ta veckor Inan allt är bra ska bara att bita i hop.😎

Likes

Comments

Nej som jag skrev i rubriken saker går inte som planerat.. I Tisdagsklubben kväll ,för precis en vecka sedan så gjorde jag illa min fot det dunkade och Hasse party på insidan av den och gjorde ont tänkte ja men det kanske går över tills på onsdag (dagen efter ) då jag hade byggt upp för mig SJ att det skulle gå över tills onsdagen då kunde jag slappna av så på tisdags kvällen sover jag som en björn och vakna upp på Onsdagen inget känns konstigt..Vickar på foten jag gjorde illa dagen före inget gör ont inget känns! (Lyckan som uppstår)
Säter mig upp och tänker ställa mig upp Vad är detta för konstig känsla är det första som drycker upp,och myrornas krig börjar sakta kännas i benet ner till min fot ,hmm märkligt tänkte jag för mig själv och börjar resa på mig..AJ som F-N Helvetes port av smärta bryter ut i foten!
Min första tanke va åh nej det känns värre i dag och vi har Premiär på vår teater på Fredag FanFanFan!
Jag vet att jag måste gå upp och göra mig i ordning,då jag skulle bort..
Så reser mig upp i gen smärtan slår till igen , jag ger mig inte utan hoppar på ett ben ut i huset hoppar och hoppar tills jag kommer till trappen i huset.(Egentligen är det inte mkt till trappen bara tre steg men då kändes det som 40!)
Så jag ser mig om kring är någon annan vaken hemma? vänder mig om ser att kliva är 8vänder mig tillbaka och tänker vart är alla jag hör inga snarkningar ingenting...Hmm konstigt tänkte jag ,ska måste upp för "trappen" så tar ett steg (AJ det gjorde ont) Tar ett till (SJ änuondare ) tredje och sista (SJ känner mig som en gammalmänniska som har ont överallt)
Tänker tur att trappen inte är längre pustar ut och hoppar vidare, ingen syns till hmm okey har så jävla ont så ringer till sjukhuset och svaret man får av en telefonsvarare är "vi har en samtalstid kl 15:55 vill du ja den tiden tryck 1" tänker aja måste väll ta den tiden lägger på och hoppar vidare till köket då jag börjar bli hungrig .. Jag tog något att äta och satte mig ner ett tag sen ser jag min lotsas mamma och alla i familjen tänkte för mig själv "ja det Assar nu att komma när dramat är typ över haha" ..
Men men Åkte in senare på Onsdagen tiillstan änkte det vad konstigt att Dockor n inte ringer någon gång.. Sen ringer min lotsas mamma och talar om att jag ska gå på dropp in som är för övrigt mellan 08:00-16:00 kl var då 15:15 och det skulle typ ta en timme dit tänkte aha vad bra att man visste detta då skulle jag gått direkt dit men nej fick vänta tills torsdagen ..
så Torsdagen kom och jag gick och sökte för foten demgjordegjorde ingenting dem bara kollade på foten och sa att det va en stor stuckning på den lindade den och gav mig Alvedon sen fick jag gå hem tänkte för mig själv jaha okey så dem kunde se att svullnaden va av det aja får lita på dem..
och nu sitter jag här en vecka efter allt och foten verket svar ja men den är inte uppsvullen så mkt längre så något måste hända läkt jayy!😏

Likes

Comments

Twitter
Safirhablog