Hej på er härliga människor !
Nu sitter jag och dricker en kopp te på Sala stationen det är ett mysigt litet café som är nära och bra till den lockalen gruppen ska träna teater i.
Jag hoppas innerligt att det kommer flyta på i dag och att jag får möjlighet att träna på min nya roll, känner mig trygg i mina andra lite finputsning bara så är dem klara typ och nu saknas bara 1 roll jag fick den i går så den är helt ny för mig .. önska mig lycka till ,ja hoppas innerligt att ni får en Awsume dag och kramizzar från mig 😘😍❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Man brukar säga att höst deppen är värst men vet i te riktigt om jag kan instämma på det allt är kaos ändå så får försöka ta mig upp mot ytan trots alla odds... I morgon är det teater träning och sen blir det rensning av älgkött (det är gott men äckligt att rensa)
Sen blir det att träna morgon och kväll lite halvt som halvt styrke komb med kondition typ så får se hur dagen blir denna dagen avslutar jag iallafall med popcorn och dricka läsk till under world så hej så länge.😁❤️

Likes

Comments

Jag och syrran har varit ute och gått av oss lite energi i dag har vi nog går över 1 mil haha ja skönt kan man tycka men kalt nu mot kvällen tur man har en tjock jacka..
Hösten är jätte fin med sina alla färger och nyanser och jätte mysiga kvällar när staden lyses upp av alla dess lampor men det är tyvärr den årstiden då det blir kallare och kallare...Och snart är den för bi och man måste gå i genom snön hem, tur att man har lite att se i framemot.
Som nu på fredag får jag reda på vad jag ska få för jobb och sen blir det att träna lite så exalterad Wii 😜✌🏻️..
Hoppas ni alla där ute i höst mörkret har det bra och har haft en awzume dag ❤️❤️

Likes

Comments

Ja vad händer i dag?
Det har juh redan går halva dagen men nu ska jag ut och ta en massa bilder redigera lite bilder från förr och sen ska jag planera lite inför kommande dagar månader mm så jag får i hopp dagarna med träning av teater och vanlig träning och jobb (äntligen jobb✌🏻️🙏🏼😁)
Har väntat på detta i år typ haha och nu på Freda skriver jag under arbetskontrakt så får hoppas dem har mkt jobb nu hehe..
Hoppas ni alla här ute har en awzume dag och fortsätter ha det kramizzar på er ❤️❤️

Likes

Comments

Ja när man är lite sjuk är det bästa att äta och typ det ända att äta är för min del nyponsoppa,tur att det är gott😍🙈❤️

Det blir nog snart att få ut med dessa två av våra 3 hundar i skogen så dem får sin 2a morgon promenad typ annars blir dem som duraseller haha.

Likes

Comments

God natt hälsar jag och killen vi ska sova.
Ska upp ganska tidigt i morgon så att man kan ringa efter referenser hade helt glömt bort Att jag kanske borde tagit någon anan än dem jag gjorde (OBS) så får ringa runt till olika jobb ,skolor osv allt jag håller på med typ så dem får nya.🙈😐😊
Hoppas det kommer gå bra annars
skjuter jag mig (😁🔫)
Yup för vill verkligen ha detta jobb håll tummarna för mig.

Likes

Comments

Hej alla glada och kanske inte så glada människor ❤️
Nu ska sminket på sen blir det att gå med syrran och en syrra från en anan mamma typ och begrava några fiskar bl.a. Som tyvärr dött (R.I.P🐟🐠💔)

Likes

Comments

Twitter
Safirhablog