Header

Hej hej hej!

13/5
Pubrundan började kl 18 med att ES, HA, HT, IN, SA åt på hamburgare Grace.
Efter det gick vi till Sports, där klassen satt och snackade.
Efter en timme gick vi till Stars and stipes där vi körde lite dricklekar!
Till sist gick vi till karma, det var dock inte så roligt där enligt mig.

Vi aslutade på Grace där var studenter från Kungsmad, Tekninkum, Ingelstad och skanska...
Det var verkligen jätteroligt att hänga med alla. Bästa var mitten golvet!
önskar att det var fler pubrundor!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena! Hur är läget? Med oss är det bra, idag är det första skoldagen på 2017. 2016 var ett fantastiskt bra år med mycket skojiga saker. Men detta året ska bli så mycket bättre, vi tar ju studenten och förhoppningsvis en rolig resa senare i höst. Nu taggar vi året och vi hoppas även bli bättre på att blogga!

Likes

Comments

Idag är det söndag vilket innebär skola imorgon, denna veckan har vi haft höstlov vilket vi alla har behövt och vi alla har haft våra egna saker att hålla på med. Men i onsdags hade vi alla tid att träffas så då åkte vi hem till Anni i Emmaboda och hade en mysig kväll. Vi kom hem till henne vid ungefär 6 tiden och då satte vi igång att laga mat, tacos stod på schemat och det blev supergott. Sen satt vi för mesta delen av kvällen och bara satt och pratade, allt mellan himmel och jord! Tanken var att vi hela kvällen skulle se på en massa skräckfilmer men det blev bara en vi såg på en och det blev Mama och den var riktigt bra. Jag var nog den enda som faktiskt såg hela filmen medan dom andra somnade titt som tätt. På morgonkvisten såg vi på Suicide Squad och den var helt okej, efter filmen så åt vi frukost som enligt mig är den bästa måltiden på dagen och som alltid är lika gott. Och sen vid ungefär halv fyra tiden begav vi oss till tåget och åkte hemåt.

// S

Likes

Comments

Igår firade vi vår Isa som nyss har fyllt 18! Isa bjöd bara sina tjejkompisar och det var ungefär 20 stycken som kom. Isa hade också fixat lite plockmat, så som paj, sallad, frukt och så hade Elin och jag bakat cupcakes som också bjöds. Allt var jättegott och Ning gjorde drinkar som var jättegoda och fräscha. Vi kom lite tidigare till Isa och resten kom vid ungefär 7 tiden. Vi satt mesta delen ner och bara pratade och spelade olika drickspel, jätteroligt att bara vara tjejer och ha kul! Kvällen var jätteroligt med mycket skratt och sedan vid ungefär 11 så stack alla som ville och kunde till Grace. Elin, Anni och Felicia körde Isa och mig till Grace och sedan åkte de hem. Vi var ungefär 9 stycken som åkte till Grace och även där hade vi det jätteroligt. Härliga människor med mycket dans och prat. Känns som om det var länge sen nu när vi alla fem var på en och samma fest, saknat det väldigt mycket så det behövde vi verkligen!

Ha det så bra!

//S

Isas 18 årsfest

Likes

Comments

Hallå alla fina!
Igår var det tisdag men inte vilken tisdag som helst ... efter "Digitalt skapande" med Åsa så provade vi student-mössor!!
Det känns långt kvar men samtidigt är det en väldigt nära om vi tänker hur länge vi gått på gymnasiet!
Hur som helst ska det bli jätteroligt det sista året, tycker klassen har kommit ännu närmre varandra vilket är väldigt roligt.
Det finns så många olika mössor, svårt att bestämma sig!

​​Bye bye


Likes

Comments

Hejsan alla våra tusentals läsare!

Nu i våran formklass har vi precis gjort färdigt våra masker, det har tagit några veckor och nu är vi äntligen färdiga! Nu ska vi bara fotografera dom i fotostudion och sen lägger vi ut dom här på bloggen. Nu är vårt nya projekt att gipsa våra händer och sedan gjuta dom till skulpturer, jättekul och spännande!

Sista lektionen idag var en gruppdiskussion, men det var bara en grupps om kunde göra det eftersom läraren skulle lyssna. Därför gick vi till stan medans Isa var kvar på skolan och hade diskussionen om klockans historia. Felicia tittade på ett par skor men hon köpte inga, sedan åkte Anni och Elin hem och då var det bara jag och Felicia kvar. Vi gick runt lite och jag köpte lösögonfransar och Felicia en halsduk och skjorta. Efter det åkte jag upp till grand för att åka hem med mamma.

//Sandra

Likes

Comments

Nu är sommarlovet slut och vi har redan gått i skolan en månad, tiden går fort när man har roligt. Vi går äntligen i trean och det säjs ju att det är det roligaste året, så det får vi hoppas på. Det är mycket vi har framför oss nu, alla studentfester, pubrundan, balen och mycket mera! Kan knappt bärga mig, men samtidigt vill jag inte lämna skolan för jag älskar mina klasskompisar för mycket. Vi har redan börjat med lite projekt så som masker, hemsidor, sketchup och gymnasiearbetet. Hela klassen har olika och bra idéer som projektarbete och jag längtar tills man får se slutproduktionen i vår!

I onsdags hade vi spexfoto och gissa vad vi var utklädda till......? Penslar! Så hela klassen fixade sig i håret och ansiktet, alla hade svarta kläder, håret uppåt och lite färg i ansiktet. Och sen var det tre stycken som var konstnärer med staffli vid sidan. Jag tycker det var en riktigt bra ide och jag hoppas verkligen att fotot blev bra!

Likes

Comments

Hej!

Nu är det redan en vecka sedan festivalen slutade och vi saknar den redan!
På onsdagen började det med att vi köade från kl 11 i drygt en timme, vi satte upp tälten i Sherwoodskogen mellan Rebell och Eriksmålaglas (mitt emot camp baba som för övrigt spelade hela natten)
Det började på bästa sätt med mannen myten legenden, Markolio! en av dem bästa artisterna.
Sandra och Anni gick och utforskade området, hittade många sköna människor. Eftersom vårt camp bestod av två små tält så hängde vi bland andras camp vilket var roligt. När vi var rastlösa gick vi ofta igenom "Chillen" där folk bara hängde!

Bland de bästa banden var Markolio, Marshmello, Sub focus, Mapei, Sigala och Vigiland!
Det var många olika matvagnar och mycket skräp överallt!
En annan rolig sak var att vi gick i någon organisation som målade glitter prickar runt ögonen, Så snyyyggt! Så dit gick vi varje dag. Vi målade även med neonfärg som lyste i mörkert!

Sista dagen blev det till en början en rolig tjejkväll! men slutade med att felle fick huvudverk och somnade ganska tidigt. Vi saknade flisan som tyvärr jobbade. Men för övrigt bästa första festivalen och vi kommer att gå nästa år igen förhoppningsvis hela SAFIE!

Nu taggar vi Karl-Oskar dagarna som är om mindre en en vecka!!!

Puss & karm skumbanan Sandra & Anni 

Likes

Comments

Idag är det söndag och imorgon en ny vecka. Men det är inte vilken vecka som helst, utan det är den veckan då Emmabodafestivalen inträffar! Vi är alla jättetaggade på det, men tyvärr ska Isa inte med, så henne kommer vi sakna en massa <3 Vi hoppas vi får vädret på vår sida, sol alltså och inte regn! Kan ju vara skönt att slippa plaskblöta kläder och i värsta fall blöta tält. Men om det skulle hända så kan vi alltid sova hemma hos Anni som tur var. Men tänk er sommar på en festival! Sena kvällar och nätter, ingen tid att passa så man kan sova när man vill, se både när solen går upp och ner! Äta vad och när man vill. Människor från hela landet att prata med, trevliga och roliga människor med olika dialekter! Och sen musiken, musik att kunna sjunga och dansa till hur man vill!

Jaaa, vi hoppas det kommer bli jätteroligt!!!

Likes

Comments