Header

Hallå alla fina!
Igår var det tisdag men inte vilken tisdag som helst ... efter "Digitalt skapande" med Åsa så provade vi student-mössor!!
Det känns långt kvar men samtidigt är det en väldigt nära om vi tänker hur länge vi gått på gymnasiet!
Hur som helst ska det bli jätteroligt det sista året, tycker klassen har kommit ännu närmre varandra vilket är väldigt roligt.
Det finns så många olika mössor, svårt att bestämma sig!

​​Bye bye


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla våra tusentals läsare!

Nu i våran formklass har vi precis gjort färdigt våra masker, det har tagit några veckor och nu är vi äntligen färdiga! Nu ska vi bara fotografera dom i fotostudion och sen lägger vi ut dom här på bloggen. Nu är vårt nya projekt att gipsa våra händer och sedan gjuta dom till skulpturer, jättekul och spännande!

Sista lektionen idag var en gruppdiskussion, men det var bara en grupps om kunde göra det eftersom läraren skulle lyssna. Därför gick vi till stan medans Isa var kvar på skolan och hade diskussionen om klockans historia. Felicia tittade på ett par skor men hon köpte inga, sedan åkte Anni och Elin hem och då var det bara jag och Felicia kvar. Vi gick runt lite och jag köpte lösögonfransar och Felicia en halsduk och skjorta. Efter det åkte jag upp till grand för att åka hem med mamma.

//Sandra

Likes

Comments

Nu är sommarlovet slut och vi har redan gått i skolan en månad, tiden går fort när man har roligt. Vi går äntligen i trean och det säjs ju att det är det roligaste året, så det får vi hoppas på. Det är mycket vi har framför oss nu, alla studentfester, pubrundan, balen och mycket mera! Kan knappt bärga mig, men samtidigt vill jag inte lämna skolan för jag älskar mina klasskompisar för mycket. Vi har redan börjat med lite projekt så som masker, hemsidor, sketchup och gymnasiearbetet. Hela klassen har olika och bra idéer som projektarbete och jag längtar tills man får se slutproduktionen i vår!

I onsdags hade vi spexfoto och gissa vad vi var utklädda till......? Penslar! Så hela klassen fixade sig i håret och ansiktet, alla hade svarta kläder, håret uppåt och lite färg i ansiktet. Och sen var det tre stycken som var konstnärer med staffli vid sidan. Jag tycker det var en riktigt bra ide och jag hoppas verkligen att fotot blev bra!

Likes

Comments

Hej!

Nu är det redan en vecka sedan festivalen slutade och vi saknar den redan!
På onsdagen började det med att vi köade från kl 11 i drygt en timme, vi satte upp tälten i Sherwoodskogen mellan Rebell och Eriksmålaglas (mitt emot camp baba som för övrigt spelade hela natten)
Det började på bästa sätt med mannen myten legenden, Markolio! en av dem bästa artisterna.
Sandra och Anni gick och utforskade området, hittade många sköna människor. Eftersom vårt camp bestod av två små tält så hängde vi bland andras camp vilket var roligt. När vi var rastlösa gick vi ofta igenom "Chillen" där folk bara hängde!

Bland de bästa banden var Markolio, Marshmello, Sub focus, Mapei, Sigala och Vigiland!
Det var många olika matvagnar och mycket skräp överallt!
En annan rolig sak var att vi gick i någon organisation som målade glitter prickar runt ögonen, Så snyyyggt! Så dit gick vi varje dag. Vi målade även med neonfärg som lyste i mörkert!

Sista dagen blev det till en början en rolig tjejkväll! men slutade med att felle fick huvudverk och somnade ganska tidigt. Vi saknade flisan som tyvärr jobbade. Men för övrigt bästa första festivalen och vi kommer att gå nästa år igen förhoppningsvis hela SAFIE!

Nu taggar vi Karl-Oskar dagarna som är om mindre en en vecka!!!

Puss & karm skumbanan Sandra & Anni 

Likes

Comments

Idag är det söndag och imorgon en ny vecka. Men det är inte vilken vecka som helst, utan det är den veckan då Emmabodafestivalen inträffar! Vi är alla jättetaggade på det, men tyvärr ska Isa inte med, så henne kommer vi sakna en massa <3 Vi hoppas vi får vädret på vår sida, sol alltså och inte regn! Kan ju vara skönt att slippa plaskblöta kläder och i värsta fall blöta tält. Men om det skulle hända så kan vi alltid sova hemma hos Anni som tur var. Men tänk er sommar på en festival! Sena kvällar och nätter, ingen tid att passa så man kan sova när man vill, se både när solen går upp och ner! Äta vad och när man vill. Människor från hela landet att prata med, trevliga och roliga människor med olika dialekter! Och sen musiken, musik att kunna sjunga och dansa till hur man vill!

Jaaa, vi hoppas det kommer bli jätteroligt!!!

Likes

Comments

Hej!
Igår så var det lördag och grillkväll i Kårestad. Vi spelade massa kort (favoriten var bang bang ;))

vi grillade och senare på kvällen spelade vi brännboll!

​Genom att se på bilderna kan man nästan tro att det var bara Anni och Sandra där, men självklart Elin och Felicia också. Tyvärr inte Isa<3

Likes

Comments

tjena hallå hej tänkte just på dig! lilla blogg det var länge sendan,
( undra om någon äns läser, haha skit samma, tack ifall du gör det)

Tänkte visa några av våra senaste äventyr

//A

Likes

Comments

Nu tänkte vi berätta lite om Berlin, även fast det var väldigt länge sen vi var där. Hela bussresan ner till Tyskland var supermysig, alla var glada och jättetaggade. Hotellet som vi bodde på var helt okej, Felicia, Elin och Sandar fick vara i samma rum med Ola. Anni och Isa delade rum tillsammans med Kajsa och Evelina. Vi gjorde en utflykt varje dag, vi åkte till ett arbetsläger Sachenhausen strax utanför Berlin, tittade på streetart och åkte en guidad busstur. självklart shoppade vi också en hel del!

Här kommer i alla fall lite bilder!

Likes

Comments

Hej och hå!

Tänkte uppdatera er om våra liv! Vi har blivit aktiva på We heart it, där vi har börjat att lägga ut våra egna bilder 💘

Om ni vill se vår Inspo bilder så får ni gärna följa oss där:

@SandraRunbert http://weheartit.com/SandraRunbert

@isaheartsome http://weheartit.com/isaheartsome

@ElinRunbert http://weheartit.com/ElinRunbert/hearts

@felicia_palvarez http://weheartit.com/felicia_palvarez

@anni_p_1 http://weheartit.com/anni_p_1

Likes

Comments

Nu har det gått ca 3 veckor på det nya året och det känns toppen än så länge. Vi avslutade 2015 tillsammans och startade det nya året tillsammans. Anni, Isa och Robin träffades hemma hos Felicia och lite senare ungefär klockan 7 kom Elin och jag. Senare under kvällen kom några stycken till, vi var inte så många, men hade det ändå det mysigt. Vi hade tänkt att sticka till en annan fest på Hovshaga, men vi beslöt oss för att stanna hemma hos Felicia under hela kvällen. Så raketerna sköt vi ute på gatan och några till och med rätt ut ur fönstret.

//Sandra

2016

Likes

Comments