View tracker

​HEJ HÖRNI!!!

Ville berätta för er att denna blogg kommer ligga nere ett tag, får se om jag kommer tillbaka or not. Istället har jag och Tilda börjat blogga tillsammans på nouw.com/tildaochsafia sååå fortsätt följa mig (oss) där. Kommer bli FETT, NICE, AMAZE och alla bra ord här i världen. Puss 

NOUW.COM/TILDAOCHSAFIA

Likes

Comments

View tracker

Så. Jävla. Viktigt. Förstår faktiskt inte hur man som tjej kan hacka ner på vad en annan tjej gör för val eller vad en annan tjej har på sig. Kom igen vi ska ju backa varandra? Skärp er!!!!

Likes

Comments

View tracker

Jag har kommit in i en svacka igen och är så rädd för att hamna på samma bana som förut. Är även rädd för hur jag ska klara mig och hur allting kommer gå, är livrädd för framtiden. Idag kommer jag stänga av min telefon och gå in i min egen bubbla, vill bara tänka och analysera flera timmar och dela upp allting i olika fack samt rensa. Kanske inte är så bra egentligen, men vad vet jag. Iallafall låter jag bloggen vila ett tag då jag behöver ta hand om mig själv. Kommer tillbaka självklart, men vi får se när. Ta hand om er och försök verkligen komma ihåg att hälsan alltid kommer i första hand.

Likes

Comments

Hörs i Göteborg! Lovar er massvis med bilder.

Likes

Comments

Har prov andra lektionen idag och jag vill sätta mig ner på golvet och tjura som en liten femåring. Ångrar mig så mycket att jag inte pluggade mer, me everytime.
Ska ner på stan efter skolan och köpa fransar och värmespray sen hem och packa och efter det vidare till Tilda.

Likes

Comments

View tracker

I övermorgon åker jag och tjejerna till GÖTELAAABOOOOOORG är så taggad så jag spricker verkligen. Vi har massa roliga saker inplanerat och det ska bli så jävla spännande för har aldrig varit där heller.
​​Vi ska bila ner på fredag och sen bo i en lägenhet mitt i smeten som vi hyrt över helgen genom airbnb till ett sjukt bra pris, det är verkligen hur fräscht som helst. Sen ska vi hitta på massa dumheter och hyss (skoja mamma) hela helgen innan vi åker hemåt på söndag igen.
Är det någon som har något tips på bra restauranger i Göteborg?

Likes

Comments

​Verkligen synd att man inte är snorrik då majoriteten av dessa skönheter ligger på flera tusen kronor.

Likes

Comments

Hej gullungar!!!
How u doin'? Med mig är det bra om man bortser från att jag idag fick reda på att jag har två prov VARJE VECKA fram tills jullovet! + läxor + redovisningar och allt sånt. Och jag lovar er att jag inte ens överdriver. Ni kan få se mitt provschema om ni vill. Skoja men fattar ni hur mycket detta suger, att jag kommer behöva spendera varje ledig stund med att banka in massa fakta i huvudet när jag redan suttit i ett klassrum en hel dag i hopp om att få in det mesta. Äej vad less man blir, framförallt på skolverket som tar 0 hänsyn till oss elever, jaja mer om det en annan gång.
Istället för att sitta här och gnälla ska jag faktiskt sätta igång med att skriva klart mitt PM och sen börja plugga lite till geografiprovet. För tänk när jag står där den 2:a juni med min fina klass och min studentmössa hur fkn STOLT jag kommer vara om jag fick de betygen jag strävat efter. SÅ nu ska jag banne mig fixa det. So long

Likes

Comments

Älskar älskar älskarrrrr Samantha Jones, helt ärligt hon är en kvinna utan dess like. Hon säger så bra saker <3
På tal om nått inte lika bra: mitt PM till gymnasiearbetet. Eller alltså det är väl inte svårt men vet inte ens om jag gör rätt? 🙃 jag i ett nötskal, har liksom redan skrivit en sida och har jag gjort fel pallar jag intääää. Jaja hoppas kan man alltid!!!
Ska faktiskt försöka sova snart då det är något konstigt med min sömn. Förmodligen har jag järnbrist. That sucks så ska köpa nå knark på Apoteket imorgon. Skoja men några järnbrist tabletter typ? Aa javenne. Så hoppas jag att jag inte känner mig som en vandrande zombie om några veckor.

Likes

Comments

1 // 2 // 3

1 // 2 (REA!!!) // 3

Var inne på miintos hemsida en snabbis och kikade lite. Dom har så himla mycket fint, exempelvis det på bilderna ovan. 

Likes

Comments

Instagram@safiashaw