Idag Skulle jag ha spelat cup men pga att bussen blev försenad så fick jag skippa cupen😔 så istället fick jag hänga med nain o kisoe, vi va och sola solarium, jag o nain solade 15 min o kisoe solade 3 min pga att Han Redan är brun... Just nu är vi hos kisoe och chillar. Nain fick nyss reda på att jag visste Hans lössen till Hans blogg, Han trodde att det var kisoe först så kisoe fick all skit haha😂  idag blev det lite kort men imorn kommer en jättelång text o seriösare!

I min nästa inlägg kommer jag skriva om att vara överviktig och hur man går ner i vikt. själv har jag kämpat med min vikt I en lång period, blev mobbad pga det! STAY TUNE! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min åsikt om feminister! Jag tycker att det feminister står för är helt RÄTT, dvs jämställd mellan båda kön. Asså DET tycker jag är helt rätt! Alla ska behandlas lika! Men vissa feminister går för långt, dom trycker ner killar o män, dom står inte för jämställdighet! Dom vill att kvinnor ska vara som diktatorer mot män! Dom hatar män och dom tror att alla män är våldtäktsman och misshandlare! Dom inser inte att det finns bra män som är snälla! Dom inser inte att precis som det finns dåliga män så finns det dåliga kvinnor, det spelar ingen roll om man är man elr kvinna! Det beror på personen. Fast okej jag erkänner att det är mer män än kvinnor som våldtar, men ni förstår vad jag menar! Om inte män fanns skulle inte människor kunna utöka sig, samma sak om inte kvinnor fanns och vi skulle känna oss ensamma, I slutänden behöver vi varandra! Jag själv vill att det ska vara jämställt mellan män och kvinnor och hoppas i framtiden att det blir det!:)

Likes

Comments