Header

Det vardagliga, Äventyr

Hejsan gänget!

Det var minsann inte igår jag skrev något här. Men ibland har man på tok för mycket liv (eller inte..) för att hinna med att blogga.

Igår var en rolig dag. På Thomas intiativ åkte han, jag, Linda och Pontus iväg på en dags-roadtrip runt om i skåne. Planen var att åka vilse helt enkelt. Så mestadels av tiden var vi på små lantvägar eller i skogarna. Det var väldigt mysigt. Dagen höl på i ca 12 timmar.


Likes

Comments

Det vardagliga

Idag fyller min käre far år och det ska vi fira litegrann med middag någonstans på restaurang ikväll. Men fram tills dess ska jag bara ligga här och inte göra något. Kanske läsa..

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Sååå jag trodde att det skulle bli en slappdag idag, men icke sa Nicke. Hade glömt att jag lovat min syster att följa med henne till malmöfestivalen och kolla på Silvana Imam och Rebecka & Fiona. Minnet är bra men kort.
Det var en väldigt trevlig kväll tycker jag faktiskt. Har aldrig hört en låt av någon av artisterna förut men får säga att jag blev positivt överraskad av Silvanas framträdande. Det visad sig att hon är en väldigt bra live artist. Kan tyvärr inte säga samma sak om de andra två. De såg ut som två Barbiedockor. Enligt mig upplevde jag de som två fjortisar som egentligen inte är duktiga på vad de gör men att de hade rika föräldrar som köpt karriären åt de. De tycker i alla fall om att visa sig och känna sig sexiga. Tyvärr fick de inte alls med publiken förutom i typ en låt. Nä det var inte riktigt min grej.


Nu tänker jag sova. Ska upp och sjunga för pappa relativt tidigt imorgon för papi fyller år nämligen! Jag tänker bara Fuck sminkborttagning just nu - Sara vill sova.


Natti homeboys!

Likes

Comments

Det vardagliga, Allmänt Udda

Om det är något jag älskar så är det att vara uppe efter alla andra har gått och lagt sig. Jag gillar mörkret, det gör mig lugn. Jag tycker även om hur tyst det är. Det bästa är ju när man rör sig ute i den folktomma staden där det ibland är någon annan som kanske känner likadant. Det är en helt speciell stämning när man går runt i den mörka natten.


Någon som håller med mig?

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Godkväll homies!

Ikväll har jag åkt med mina föräldrar ut till farfar och Sivan för att käka middag och mysa. Och vilken middag vi fick serverat! Sivan är ju fantastiskt duktig på att laga mat, så bortskämd blev man ju. Det är ju dock standard hos mor- och farföräldrar.

Hängde även med min bästa barndomsvän Zorro på golvet en stund.

Nu är jag på väg hem och när jag kommer hem så ska jag och min bror ut och gå en liten pokepromenad. Surprise!

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Tjenis!
Jag gör inget intressant idag. Bortsett från att kämpa mig upp och ner för trapporna med tvätt - har träningsverk i benen - så ligger jag och chillar på soffan eller så.
Ikväll ska jag iväg och käka middag hos min farfar och hans fru vilket ska bli mysigt. Annars äre bara en chill dag.

Får lite hjälp med tvätten av min kära Lisa!

Likes

Comments

Okej nu har vi tränat ett helkroppspass på gräsmattan. Ben, rumpa, rygg, mage och armar. Känns riktigt bra! Blev lite träning trots allt.

Nu sitter vi i solen igen och med vars en smoothie. Livet leker!

  • 234 readers

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Jag har varit en runda och kört pokemon med mina syskon. Det var mysigt!
Nu är vi hemkomna och jag och Emilia har lagt oss i trädgården för att sola nu när det är fint väder. Bättre sent än aldrig som man säger. Planen är att vi ska sola ett tag och sen ska vi träna lite utomhus vilket jag är taggad på!

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Godmorgon peeps!

Som en del av min dagliga rutin så kollar jag såklart -förmodligen som alla andra- Facebook och övriga appar vid uppvaknande.
Idag vill Facebook att jag minns vad jag gjorde för tre år sedan. Och i samband med det vilken person jag var.


För tre år sedan bevittnade jag en brand nära mitt hem i Oslo. Men jag var en sån person som fotade det. Varför fotade jag när det brann? Det måste också sägas att jag hade ringt brandkåren först så helt dum i huvudet är jag inte. Men ändå. Det är ju så fruktansvärt löjligt. Och att jag sen la ut bilderna på Facebook... Vilken jävla like-Whore jag var.. Döda mig.

Likes

Comments

Det vardagliga, Semester

Det blev ingen träning idag så jag och min bror drog iväg och körde lite pokemon. Så skönt att det är soligt och någorlunda varmt under min sista semestervecka faktiskt.
Anywho, vi delade upp oss för jag var taggad på att dra hem men det var inte han. Visar sig att när jag kom hem stod min syster, hennes kompis och hennes pappa och väntade på att någon med nycklar kom hem. Det var tyvärr inte jag.. De åkte iväg för att hämta honom där han var och så sitter lilla Sara kvar framför dörren.. Yay..

Likes

Comments