Header

Det vardagliga

Idag blev det köra rygg och axlar. Det blev ett riktigt bra pass så jag är nöjd. Skönt att vara igång igen.
Utöver mina pass på gymmet gör jag en liten squatchallenge. Har världens minsta och plattaste rumpa men det ska det bli ändring på!


Efter träningspasset gick jag ju ner i stan och köpte ansiktskräm och lite sånt. Har aldrig varit med om att ha så torr hud i ansiktet som jag haft senaste tiden så har inte behövt kräm till det, men nu har något förändrats. Oh well. Problem is about to be solved. *läses på svengelska*

Nu ska jag ge min katt uppmärksamhet och duscha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det vardagliga

Igår var en förjävlig dag. Hade glömt att jag skulle jobba på donken så blev sen till jobbet. Och som konsekvens var jag trött och sliten - jag blir det om jag måste stressa iväg till saker och ting som jag inte är riktigt mentalt redo för. Direkt efter det var det ju jobbet på H1. Egentligen skulle jag tränat igår men jag orkade inte helt enkelt. Tror jag har sovit dåligt natten före. Jag orkade inte ens ta mig hem från H1!


Men! Idag har jag laddat om! Somnade tidigt igår, obviously, har gått upp i god tid och är på väg till gymmet nu. Sen när affärerna har öppnat ska jag handla lite småsaker. Blir även några timmars jobb för mig i eftermiddag. Känner mig super laddad idag!

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!
Tänkte berätta lite om igår nu när jag ändå är typ utslängd från mitt rum för att vi har en städerska här nu.

Igår var taco-kväll. Efter jag slutar klockan 18 så blev jag hämtad av Nathalie. Vi körde och handlade godis och chips till tacos. Hon hade preppat en hel del av maten innan jag kom, men vi gjorde klart resterande jag kom. Det var galet mysigt. Fruktansvärt mycket god mat och skitsnack. Härlig stämning. Vi satt och åt gott, drack gott vin och planerade inför helgen. Vi ska nämligen till Köpenhamn och se matoma på lördag. Det kommer bli grymt kul!


Så all in all en underbar kväll. Jag lever för dagar som den!

Likes

Comments

Det vardagliga, Mondagsspa

Jag var fett ledsen igår över att jag inte hann med spamåndag. Det är ju numera min favoritdag i veckan. Därför lyxade jag till det lite innan jag tänkte försöka somna med att köpa ett nytt läppstift.

Idag däremot kör jag dubbelt med masker. Har ätit så mycket skit förra veckan och det syns verkligen på min hud, så nu ska jag ge det en hästkur av masker. Tycker också det börjar bli dags för att köpa fler om jag ska kunna göra detta varje måndag. Även en ny ansiktscreme hade varit bra.Jag inser att det kan se ut som att denna t-shirten är den jag alltid har på, vilket stämmer. Men jag lovar: den tvättas ofta. Helt otroligt att trycket är kvar på den.

Likes

Comments

Det vardagliga

Hej hej hallå!
Helgen var hektisk och nu är det dags för ny vecka. Blir flänga runt lite idag då jag jobbar på både donken och H1. Har väldigt kort tid från jag slutar på donken och börjar på H1 så får helt enkelt skynda mig haha.

Jag längtar efter ikväll för då blir det spamåndag för min del. 3e veckan som jag håller i det nu.


För de som är observanta står det inte Sara på min namnskylt idag. Det beror på att min katt har snott den. Det värsta är att det är tredje hon har snott. Börjar låta som en dålig ursäkt.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godkväll.

Jag var ute på en promenad precis. Jag har en anledning - don't worry är inte sjuk i huvudet som motionerar i onödan. Jag ville nämligen ha chips. Visade sig att närmsta affären var stängd, så fick gå vidare till nästa som ligger en bit bort. Har varit ute i nästan 50 minuter nämligen. Tur Pokémon Go finns. Mindre tur att det snöar rejält..Så nu har jag mina chips och även lite cola, så jag är fruktansvärt nöjd. Nu blir det gosa ner mig under täcket och kolla någon film innan jag ska sova. Imorgon är en fullspäckad dag, så viktigt att jag är nöjd och utvilad.

Toodles!

Likes

Comments

Det vardagliga

Idag har varit en sådan dag där inget speciellt har hänt. Enda jag har gjort fram tills 16-snåret var att slänga in några tvättar och ligga och glo tv och spela Sims. Den ultimata dagen enligt mig faktiskt. Vid 16 ringde Thomas och tvingade mig att följa med honom på Väla. Jag är en hård förhandlare så därför fick han bjuda mig på mat. Och som straff fick han även vänta på att jag sminkade mig. Konstigt att han ibland inte tror på att jag är tjej egentligen.


Nu är jag hemma och ska återvända till att spela Sims igen.

Toodles!

Likes

Comments

Det vardagliga

YES!

Idag kom den! Där var ju ett paket som väntade på mig i brevlådan när jag kom hem från jobb. Fick förresten gå hem tidigare eftersom jag knappt har någon röst kvar. Ganska viktigt när mitt jobb är 90% att tala telefon. Wihu...

Anywho! Nu har jag fått mitt läppstift!


Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!

Vaknade upp utan ström i huset så min morgonrutin har rubbats totalt. Kunde inte kolla på mina serier för att vakna till...

Idag jobbar jag på H1. Tyvärr är det så att jag är väldigt hes så jag får ju helt enkelt se hur det går. På detta jobb är jag ju totalt beroende av min röst då det är kundtjänst. Låter förjävlig haha.. så det är en sådan dag idag!


Såhär ofräsch ser jag ut idag. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Berättelser, Det vardagliga

Ni som följer mig vet att jag väntar på att få ett paket på posten med ett läppstift och idag kom ett paket. Jag har längtat i en hel vecka! Visar sig då att det inte var läppstiftet utan något annat som jag helt hade glömt bort. Så storytime!

För några veckor sedan var jag ju ute och festade och så och får väll erkänna att jag inte var spiknykter. Någon gång under kvällen deltog jag i en tävling på facebook som lades upp av The Sims officiella fb-sida. Man skulle dela med sig av sitt roligaste sims-relaterade minne. Det gjorde jag då och vann. Haha. Fick ett meddelande från någon som jobbar med sidan och vid det tillfället hade jag glömt att jag deltagit. Men det var kul att vinna!Som ni ser ovan vann jag för detta minnet. Enligt mig är det inte så konstigt, för damn jag är rolig. Även när jag var typ 10. Samtidigt som jag blev besviken över att mitt läppstift inte kommit var detta faktiskt en sjukt rolig grej. Speciellt med tanke på att onyktra Sara vann en tävling åt mig.


Nu ska Sara kolla något avsnitt och sedan nana!

Toodles xx

Likes

Comments