Header

Äventyr

Första steg av överraskning blev att vi har åkt till Göteborg och checkat in på hotell. Två rum, ett för grabbarna och ett för oss tjejer. Nu sitter vi och chillar och småpratar innan vi ska vidare. Vad som ska hända sen förblir ett mysterium! Ska bli riktigt trevligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon alla blommor och träd!

Idag tvingade jag mig upp tidigt trots ledigheten för den simpla anledning att jag ska bli firad i efterskott.

Allt som ska hända är en överraskning, så jag vet inte vad som väntar. Tanken var att jag inte heller skulle veta vilken dag, utan plötsligt skulle det hända. Problemet är att jag jobbar vansinnigt mycket och de få dagarna jag har ledigt blir uppbokade flera veckor i förväg. Därför var det svårt för mig att hålla denna helgen öppen. Men allt har löst sig nu.

Jag har spenderat de senaste 45 minuterna på att sminka mig, komma i kläder, packa lite till att sova borta (för det ska vi), fixat lite hår osv. Nu blir det att vänta tills de kommer.


Jag har även - om det inte framgår - färgat lila i håret. Händer mycket utseendemässigt nu.

Även använt mitt nya smink som jag hade tänkt visa, men det får jag ta när jag kommer hem. Har fått ytterligare mer smink. Och en bok som jag har längtat efter!

Kanske ska läsa lite innan de hämtar mig?

Ciao xx

Likes

Comments

Det vardagliga


Jag känner mig så trött idag. Sovit oroligt och inte bra alls.

Känner verkligen inte för att prata med folk alls - inte för att jag är irriterad eller så utan för att jag inte riktigt orkar engagera mig. Fantastiskt att sitta i kundtjänst där jobbet går ut på att svara i telefon och vara trevlig när jag inte alls känner för det..

Jag har lite rast nu, så sitter mest och snurrar runt på stolen och chilledillar. Glömde att ta med mat till jobbet, så är inte riktigt säker på vad jag ska göra på min lunch. Det går bra nu.

Nedan ser ni en totalt orelaterad bild, men den gör mig glad.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godkväll!

Nu är jag hemma i min säng efter att ha jobbat ett tufft skift på donken till klockan 01.

Imorgon är det upp relativt tidigt då jag jobbar på mitt andra jobb imorgon mellan 10 och 16:30, sen hem för att städa. Ni vet; fredag betyder städdag. Jag har även fått paket på posten idag som jag ska visa innehållet av imorgon!

Det blir nu lite nervarvning i form av musik och mys full av pussar med Lisa.


Ska nog ta bort sminket också..

Natti! xx

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!

Så idag ska jag ut på ett studiebesök på en skola med multihandikappade och se hur det är att jobba med sådant. Har alltid brunnit för att hjälpa där det finns behov, och dessa människorna behöver stöd så jag tror att jag kommer tycka detta känns uppfyllande och roligt.

Problemet är att jag sov igenom larmet. E också för den delen, så jag blir ju såklart lite sen. Inte så bra.

Jag sitter på bussen dit nu men en lite ångestklump i magen, men suck it up Sara. Detta gör du inte om igen. Idiot.


Jag behöver snooza i en halvtimme innan jag går upp på morgonen för att jag ska kunna ta mig an dagen. Problemet när jag försovit mig är att jag inte får denna tiden till att vakna på rätt sätt. Jag sörjer tiden till snooze jag inte har fått idag..

Anywho! Nu ska jag fokusera på podcast innan jag ska av bussen.

Toodles.

Likes

Comments

Det vardagliga

Tjenis penis!

Hårfärgningen är klar. Den blev inte så bra. Men den är i alla fall inte lika gräslig som det jag hade precis. Den tidigare blonda delen blev typ grå, men det är ju sånt man får leva med.


Nu är jag hemma hos E. Vi ska ha råmys. Jag har köpt sushi med mig som jag tänker förtära ganska så omgående. Vi ska kolla på paradise hotel och skratta åt löjliga människor och ha en ganska så typisk tjejkväll. Prata om killar och mens, ni vet som tjejer brukar göra.

Likes

Comments

Det vardagliga

Jag ska ha bort det här jävla Ed Sheeran håret nu. Det är första gången jag har känt att min hårfärg är rakt igenom gräslig, så efter jobbet idag blev det en runda igenom stan för att köpa hårfärg. Ska bli spännande att se hur det blir!


Håll tummarna för att det inte blir typ grönt. Eller ser ut om tång eller sådant, vilket det ju finns en risk eftersom mina längder ju är ljust blonda.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!

Jag har nu ett tag känt att jag har saknat att blogga. Så jag är tillbaka ett tag.

Sedan sist har det hänt en hel del. Jag har precis fyllt år, råkat färga översta delen av håret ginger, jobbat galet mycket, varit på tivoli, haft bihåleinflammation och en del annat. Men allt det är ju inte speciellt spännande.


Jag döljer min ginger-del ganska mycket för tillfället.

Jag sitter på kontoret nu ensam och chilledillar. Ska svara på mails i en timme. Detta är enligt mig en av de mysigaste tiderna på jobb då jag är här själv, kan ha musik i öronen och bara ta det lugnt. Så länge jag slänger iväg mails är alles gut.

Det finns något extremt rofyllt med att nästan känna sig ensam i världen. När jag går till jobbet ser jag inte mycket folk heller för det är tidigt. Får samma känsla av en nästan efter-apokalyptisk värld när jag ska hem från jobbet mitt i natten på vardagar. Det kan nästan kännas som att vädret också håller paus. Och som bekant blåser det otroligt mycket i Helsingborg..


Men nu ska Sara stämpla in och jobba lite!

Likes

Comments

Det vardagliga

Idag blev det köra rygg och axlar. Det blev ett riktigt bra pass så jag är nöjd. Skönt att vara igång igen.
Utöver mina pass på gymmet gör jag en liten squatchallenge. Har världens minsta och plattaste rumpa men det ska det bli ändring på!


Efter träningspasset gick jag ju ner i stan och köpte ansiktskräm och lite sånt. Har aldrig varit med om att ha så torr hud i ansiktet som jag haft senaste tiden så har inte behövt kräm till det, men nu har något förändrats. Oh well. Problem is about to be solved. *läses på svengelska*

Nu ska jag ge min katt uppmärksamhet och duscha!

Likes

Comments

Det vardagliga

Igår var en förjävlig dag. Hade glömt att jag skulle jobba på donken så blev sen till jobbet. Och som konsekvens var jag trött och sliten - jag blir det om jag måste stressa iväg till saker och ting som jag inte är riktigt mentalt redo för. Direkt efter det var det ju jobbet på H1. Egentligen skulle jag tränat igår men jag orkade inte helt enkelt. Tror jag har sovit dåligt natten före. Jag orkade inte ens ta mig hem från H1!


Men! Idag har jag laddat om! Somnade tidigt igår, obviously, har gått upp i god tid och är på väg till gymmet nu. Sen när affärerna har öppnat ska jag handla lite småsaker. Blir även några timmars jobb för mig i eftermiddag. Känner mig super laddad idag!

Likes

Comments