Header

Det vardagliga

Hej hej hallå!
Helgen var hektisk och nu är det dags för ny vecka. Blir flänga runt lite idag då jag jobbar på både donken och H1. Har väldigt kort tid från jag slutar på donken och börjar på H1 så får helt enkelt skynda mig haha.

Jag längtar efter ikväll för då blir det spamåndag för min del. 3e veckan som jag håller i det nu.


För de som är observanta står det inte Sara på min namnskylt idag. Det beror på att min katt har snott den. Det värsta är att det är tredje hon har snott. Börjar låta som en dålig ursäkt.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godkväll.

Jag var ute på en promenad precis. Jag har en anledning - don't worry är inte sjuk i huvudet som motionerar i onödan. Jag ville nämligen ha chips. Visade sig att närmsta affären var stängd, så fick gå vidare till nästa som ligger en bit bort. Har varit ute i nästan 50 minuter nämligen. Tur Pokémon Go finns. Mindre tur att det snöar rejält..Så nu har jag mina chips och även lite cola, så jag är fruktansvärt nöjd. Nu blir det gosa ner mig under täcket och kolla någon film innan jag ska sova. Imorgon är en fullspäckad dag, så viktigt att jag är nöjd och utvilad.

Toodles!

Likes

Comments

Det vardagliga

Idag har varit en sådan dag där inget speciellt har hänt. Enda jag har gjort fram tills 16-snåret var att slänga in några tvättar och ligga och glo tv och spela Sims. Den ultimata dagen enligt mig faktiskt. Vid 16 ringde Thomas och tvingade mig att följa med honom på Väla. Jag är en hård förhandlare så därför fick han bjuda mig på mat. Och som straff fick han även vänta på att jag sminkade mig. Konstigt att han ibland inte tror på att jag är tjej egentligen.


Nu är jag hemma och ska återvända till att spela Sims igen.

Toodles!

Likes

Comments

Det vardagliga

YES!

Idag kom den! Där var ju ett paket som väntade på mig i brevlådan när jag kom hem från jobb. Fick förresten gå hem tidigare eftersom jag knappt har någon röst kvar. Ganska viktigt när mitt jobb är 90% att tala telefon. Wihu...

Anywho! Nu har jag fått mitt läppstift!


Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon!

Vaknade upp utan ström i huset så min morgonrutin har rubbats totalt. Kunde inte kolla på mina serier för att vakna till...

Idag jobbar jag på H1. Tyvärr är det så att jag är väldigt hes så jag får ju helt enkelt se hur det går. På detta jobb är jag ju totalt beroende av min röst då det är kundtjänst. Låter förjävlig haha.. så det är en sådan dag idag!


Såhär ofräsch ser jag ut idag. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Berättelser, Det vardagliga

Ni som följer mig vet att jag väntar på att få ett paket på posten med ett läppstift och idag kom ett paket. Jag har längtat i en hel vecka! Visar sig då att det inte var läppstiftet utan något annat som jag helt hade glömt bort. Så storytime!

För några veckor sedan var jag ju ute och festade och så och får väll erkänna att jag inte var spiknykter. Någon gång under kvällen deltog jag i en tävling på facebook som lades upp av The Sims officiella fb-sida. Man skulle dela med sig av sitt roligaste sims-relaterade minne. Det gjorde jag då och vann. Haha. Fick ett meddelande från någon som jobbar med sidan och vid det tillfället hade jag glömt att jag deltagit. Men det var kul att vinna!Som ni ser ovan vann jag för detta minnet. Enligt mig är det inte så konstigt, för damn jag är rolig. Även när jag var typ 10. Samtidigt som jag blev besviken över att mitt läppstift inte kommit var detta faktiskt en sjukt rolig grej. Speciellt med tanke på att onyktra Sara vann en tävling åt mig.


Nu ska Sara kolla något avsnitt och sedan nana!

Toodles xx

Likes

Comments

Äventyr

Jag har precis lämnat av Malin vid bussen mot Oslo. Det har varit en sjukt rolig helg full av aktiviter och alkohol. Tror först jag har börjat bli nykter idag.
Vi bodde ju tillsammans när jag var i Oslo. Helt otroligt att ingen av oss blivit alkoholister!
Jag kommer såklart sakna henne mycket men vi kommer förmodligen ses igen snart. Och med "snart" menar jag om några månader hehe.

Nu är jag på väg mot donken för att återvända till jobb och verkligheten igen. Så wish me luck!


Mycket toabilder, men det är verkligen en stor del av hur vi umgås.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mondagsspa

Idag ska Malin åka hem igen vilket ju är synd. Vi har haft en fantastisk helg tillsammans. Men verkligheten kallar!

Eftersom det är måndag är det ju perfekt att köra spa tillsammans som ett mysigt avslut. Så idag blev det en annan mask från Lush, vi ska fixa naglarna och kolla på serier enda tills hon ska iväg och jag åker till jobbet.


Likes

Comments

Äventyr

Tjenis penis!

Malin kom ju äntligen igår. Hon la tydligen en timme på att klara min scavenger Hunt! Jag är lagom stolt att jag gjorde den svår nog.

Vi gick ut och åt på pinchos igår vilket ju var otroligt mysigt. Efter det barhoppade vi litegrann. Först utposten, sen vinylbaren och så stannade vi på bishops. Vi ska ändå ut idag så inte lönt att köra all in igår liksom.

När vi kom hem igår låg vi och pratade och kollade på parks and recreation tills vi somnade vid typ 5. Helt magiskt!


Nu ligger vi och vaknar, kanske kollar lite tv. Sen är planen att jag ska ut och visa henne Helsingborg eftersom hon ju aldrig har varit här.

Likes

Comments

Det vardagliga

Godmorgon alla blommor och träd!

Åh vad jag hatar att gå upp tidigt. Jag somnade i god tid så är lagom utvilad, men jag gillar verkligen inte att vakna så fruktansvärt tidigt. Det är inte mänskligt. Det är ju fortfarande mörkt ute! Men ja, inte så mycket att göra - ibland måste man ta en för laget!

Jag ska ta bussen om 45 minuter så har ganska god tid på mig eftersom jag har 3 minuter att gå dit. Snabbdusch, på med jobbekläder och så sticka iväg typ.
Måste visserligen även packa ner vanliga kläder i väskan då jag ju ska vara på mina andra jobb också! Hoppas dagen löser sig smidigt.


Fan asså.. Ursäkta min svordom men det är riktigt tradigt att lämna sängen. Det är verkligen det jag älskar mest i mitt liv.

Likes

Comments