Det va 10:42 när  jag vaknade av en samtal från en klasskamrat som jag skulle följa hem till våran lärare. Jag va inte redo om allting bl.an. kläder, mina tänder var inte borstade och åt inte frukost asså jag var alldeles slarvig o en sak till jag glömde att vi skulle till kupolen och köpa presenter till lärarna. naturligtvis de va två lärare en kvinna o en man båda de va runt 55 typ. Jag tog en snabbt dusch o borstade tänderna sen klädde jag på mig jeans o svart kvaj jacka men jag hann inte att käka frukost, eeew du vet hur det smakar när man har inte ätit nått o borstade tänderna. iallafall jag tog cykel dit eftersom jag orkade inte gå då. Jag ringde igen till idioterna som inte kom förbi att ge skjuts, jag sa till de att jag står framför donken de ba vi är på väg. jag trodde att de va i skolan men det var i kupolen och köpte presenter till lärarna. Vaah! köpte presenter utan man PAIN IN THE ASS de är asså. jag satte min vid en bänk framför donken och väntade där o jag tänker hur dryga de är FAAN... nu vet jag ingenting om va de köpte samtidigt jag tänker på "jag har inte smak för presenter o så där, skitsamma det spelar ingen stor roll :P jag skulle iallafall hålla på med va än de hade köpt. YAAY!! jag såg de jag ba jag JAG ÅT INTE, ÄR FUCKING HUNGRIG KÖP FAN NÅNTING TILL MEJ!!## stället sa de fuck u cykla till skolan vi är fem pers i bilen 3 tjejer/ 2 killar plus dig bilen räcker inte för oss. guess what jag sa ingenting åt det ba cyklade till skolan medan de köpte blommor till lärarna. Vi ses där motherwakas. läraren skulle vänta oss i skolan men hon åkte redan hem o hade inte tålamod att vänta. nur är vi sex pers med bara en bil Wtf!! den enda personen som har inte plats i bilen är jag :( va ska ma göra... <:-) Bitch please.. gissa vad... jag trängs in mig bakluckan i bilen haha o stängde in mig där. tjejerna vrålade att killen ska inte köra bilen hahah men han vägrade det och när vi skulle precis köra iväg såg vi en lärare, jag hoppade av bakluckan o frågade han kan ge mig skjuts. han va snäll och skjutsade mig som va utan plats men annars skulle jag hade gömt mig i bakluckan o suttit där som en kidnappad människa. faktiskt vi vet inte var läraren bor i men Gps hjälpte oss att hitta dit. Hon bor 15 minuter bort feån Borlänge alltså mellan Falun o Borlänge. Mitt i i skogen liksom. asså damn.. vilket hus vis såg man tror att det är en av dem schweiziska villor. den är gjord av trä stammar asså läcker hus den är.
hon visade oss runt om i huset det va super fint överallt sen satte vi oss på ute platsen o åt mini bröd, sallad och sanbusa tur för mig som inte åt. umm det smakar gott men vädret passade inte så bra. den läraren som skjutsade mig kilade iväg och vi andra gick in i huset eftersom vi frös. som efterrätt åt vi pie, I slutet på varan lilla besök gav vi presenter sen lekte vi (tagen) hahah med lärarna hahaha det va roligt dag iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag kl 06:30 då va jag inte klar med sömnen och ville somna lite till. Men tyvär jag brukar försova lätt och var tädd att missa sista dagen i skolan då  tvingade mig vara vaken till 10:00 jag hade 3 timmar att förbereda mig inför skolavslutningen men det så långt att vara hemma i timmar aif jag steg upp från min sköna sängen som jag kallar "my f*** bitch"haha förlåt för olämpliga språket hursomhelst mamma hade lagat varm korv. jag åt sen klev jag in i duschen o gjorde mig sten ren som en ny född bebis ;) det som jag gillar att göra alltid. klockan går sakta som en snigel det e 07:40. Jag bestämde mig att ta kostym till skolavslutningen asså min favorit kostym ass bra. Den behövde att stryka på lite grar i baksidan samtidigt med byxan oxå. klädde på mig kostymen damn I look sexy today jag gick till skolan o njutade den rena luften men fan det finns inga brudar som gick ute då bara några gamlingar who cares. när jag kom till skolan såg jag att några lärare samlade o stog utanför skolan de  ba du ser stilig ut idag jag ba tack sen gick jag in in där man ska sitta det va fucking varmt, soligt att stå med de på grund av min svarta kosymen sugen i solstrålarna UFFG va varmt det e. läraren gav mig min betyg o jag gick in några foto med några av mina klasskamraterna jag ville fota med alla men en del försvann blick snabbt aif jag hann fota med de viktigaste alla är viktiga för migemen  det finns några som är speciella ;) you know sen jag hängde en kompis som hade en bil vi träffade några till kompisar sen åkte sen vi till IKEA det va så himla kul att hänga med de. vi åt pasta med tomatsås i fred o vilade lite gran maten va bra men vi tyckte inte om istället vi gick ner till centrum och köpte kaffe o tog med oss några bullar som vi köpte från IKEA. Vi satt där ett par timmar o snackade om allt som möjligt tjejer, skolan, tjejer igen, lekte mycket calssy vi var fyra personer en försvann,  han hade skolbal haha det som vi tyckte löjligt haha han va så jävla nervös för han ska dansa framför 100 pers haha stackars han o vi gjorde honom mer nervös HAHAHA fan va elaka kompisar vi var. Då blev vi bara tre som är klädda kändis kostymar LOL gaay vi satt kvar en stund till i kaféet sen körde vi till hem.

Likes

Comments

idag efter skolan hade jag sovit 2 timmar. det kändes skönt när jag vaknade. Efter det åt jag pannkakor sen vilade jag lite till eftersom jag hade träning och min träning skulle börja om 1/30. Jag hade ingenting att åka till träningen, inte ens cykel ingen förälder som ger skjuts som jag drömmer men tyvärr har de ingen körkort och  jag hatar att ta buss det e min värsta mardröm, min enda hopp va att ta min brors cykel jag frågade honom om jan kan låna ut det. först han lekte svårt som han ofta gör.
iaf han gav mig nycklarna när det va dags att gå till träningen var cykeln borta!! fan jag blev förbannad o sur helvete det e samling om 20min jag tillbakas in i huset o frågade honom vart e cykeln han ba "vet inte" gick ut igen o letade efter en olåst cykel. gissa vad vilken jävla tur precis båta lägenhet hittade jag en olåst .jag cyklade till träningen oh God thank u och efter träningen lämnade jag cykeln där jag baxde haha. 

Likes

Comments

kl var 23:20 jag hade precis sett filmen LOL jag låg på min säng o hade inga planeringar utan att diska och jag avskyr de. Några scener från filmen fortfarande snurade runt i mitt huve asså jag tyckte om hela filmen o skådespelarna men de va lite löjligt o lite oförståeligt ibland typ i filmen när en scener som är en mama ropar sin dotter till maten blir den nästa scenen likadant det kallar jag old fashion asså seriöst såna här scener finns i 70/80 filmer hursomhelst några grabbar dök upp på den tiden och jagvälkomnande de i mitt rum o bjöd dom på saft, vi snackade lite bullshita snack bla.a  filmer, skådespelar, va ska de göra i sommaren osv hahah båda dem heter Ahmed o de är 97:or.  Det som va svårt ibland var när jag ville berätta en av dem för nånting andra tror att jag pratar med honom haha dem va så roliga när Ahmed xavi visade mig en bild som han screenshotade av Ahmed özil som säger "bror kommentera min  nya bild på fb haha då Ahmed Xavi svarade "SUCK MY DICK"riktigt LoL walla denna screenshotade chatten låg på instagram Ahmed Xavi taggade till mig men jag märkte inte det va min mobilens fel den borde visa mig för länge sen, fucking Samsung, jag har en galaxy s4 som jag jag tänker byta ut näst år :p så långt orkar inte vänta. Tillbaka till grabbarna Ahmed xavi säger att Ahmed Özil skrev till honom o Özil vägrar att han skrev stället skyller han på Ahmed xavi som och han säger at Ahmed xavi facerepade mig asså han säger att han tog fram min mobil o öppnade min fb och skrev till hans facebook "bror kommentera min nya bild på Facebook"  :/ vet inte vilken ska jag lita på.  De diskuterar som Putin o hans vän Obama jag försökte byta ut ämnen till nånting annat va som helst men  de går inte deras fucking prat är starkare än mig o då låter jag dem att diskutera.  Det va lite roligt att Özil fick Hi5 på ansiktet han skämdes lite det märker man på hans ansikte men jag jag fortfarande vet inte vem som säger sanningen. Det va många som kommenterade bilden även jag, och skrev HAH GAAAY dem tog  paus från skitsnacken och anntligen Tack vare Gud de byte diskussionen.

Likes

Comments