Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det bästa med gymmet är att basta efteråt, man är helt slut i kroppen efter ett skönt och hårt pass sen bara sitta inne i bastun ett tag. Det är bästa känslan!

Likes

Comments

Att äta god mat är jag nog proffs på nu haha, älskar att gå ut och äta på restauranger och dessutom prova på något nytt. Igår åt jag gott kalvkött och på hade de lagt kräftstjärtar. Det var en perfekt kombination och väldigt utsökt kött dessutom. Kan inte få nog av kalv!

Likes

Comments

Hola!
Jag har precis kommit hem efter ett viktigt möte inför framtida planer och det gick hur bra som helst. Jag är förväntansfull och längtar efter hösten för jag tror det kommer vara en händelserik tid. Ska snart iväg för att jobba lite och sedan möta upp en god vän för en skön promenad. Önskar er en fortsatt fin dag, xoxo

Likes

Comments

Snacka om att sommaren är över, jag var ute med familjen och åt igår och använde min svarta polotop som jag använder under hösten vanligtvis. Augusti har verkligen inte varit en vanlig sommarmånad eftersom det är riktigt kallt nu sena kvällar och det går inte ens att gå i klänning om man ska ut någonstans. Så himla tråkigt!

Likes

Comments

Körde ett ryggpass idag, tänkte att det skulle bli ett lugnt pass men körde ändå hårt och 15 min innan passets slut så valde jag att köra cardio. Ska börja testa att köra 15 min cardio i slutet av mina pass varje gång, ska se om det passar mig bra.
Efter gymmet var det jobbet som kallade och det var verkligen hektiskt. Det känns så skönt att vara hemma i sängen igen, är dessutom ledig i 2 dagar så jag är verkligen tacksam över det! Godnatt på er nu, kramis

Likes

Comments