Jag rensade min kamera och hittade massa bilder, så jag tänkte lägga upp lite bilder här :3 Så var redo för bild spammet!


Flytten till Arvidsjaur

Först några bilder från då jag flyttade till Arvidsjaur i Januari (:


Timmie-Poop

Seeen en massa bilder på Timmie <3


Och en på mig för att hålla balansen xP


FM-Lalle

Sen hittade jag massa bilder på våran FM valp Lalle. Mellan Mars och Juni var vi fodervärdar åt en underbar/hemsk/uttröttande valp åt försvarsmakten. Men vi har massa bilder! Här är några :3


Lite bild spamm men de kan vara kul det oxå! Ska försöka fota mer så kanske kommer mer bilder någon gång!

Hejs Svejs (:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte fått något gjort de senaste dagarna då jag har brottats med feber och mag kramper. Idag känner jag mig lite bättre så jag ska försöka ut och gå (kanske till och med jogga!) ett motionsspår i skogen i närhet av där vi bor. Mest troligt kommer jag göra musikintervaller, vilket är där du går i verserna och joggar igenom refrängen.

Sen ska jag försöka umgås med Adde, en kompis från Sthlm, innan han far hem imorgon. Så kanske tar några bilder därifrån vem vet O.O

Allt för nu, hejs!

Likes

Comments

Jag har bestämt att varje dag ska jag ha 5 viktiga mål som MÅSTE uppnås. Klarar jag det inte ena dagen, då glider den över och blir en av de 5 jag kör nästa dag. Detta för att jag inte vill bli begraven i uppgifter utan även om jag har en dålig dag känna att jag kan lyckas nästa dag. Och om jag låter de staplas på så jag plötsligt har 8 saker att göra om jag vill lyckas känns inte stabilt.

Nog med snack!

Dagens uppgifter:

  • Ladda ner mall för CV och börja skriva lite ca 10 min
  • Ut och jogga skogsspåret och anteckna tiden
  • Handla luktprodukter till badrummet
  • Rengör badrummet och plocka kläder från golvet
  • Börja rensa garderoben plocka ca 20 min


Likes

Comments

Jag ska göra en nystart för bloggen. Men den kommer nu bli mer för mig nu. Jag kommer vlogga en gång i veckan men skriva flera inlägg per dag. Kommer sätta upp mål för varje dag och då jag gjort dem så kommer jag lägga upp bild bevis. Detta gör jag för att motivera mig i att faktiskt göra de jag sätter upp. Lite att jag "tvingar" mig själv då jag vet att jag "måste" bekräfta bloggen att det är gjort.

Vill någon följa med och läsa om min vardag så är de välkommna! :) Kommer finnas mycket att läsa! ;)

Likes

Comments