Vaknade lördagsmorgonen med ett samtal om att vi skulle åka upp till Malå. 30 minuter senare var vi iväg. Och oj vilket väder, grabbarna körde skoter å vi resten grillade, åkte i backen och bästa av allt läste bok. "En man som heter Ove" tredjegången och för varje gång jag läser den så blir de bättre och bättre för varje gång.

Middag med min andra halva som jag med handen på mitt hjärta spenderar alldeles för lite tid med. Och lovar att jag ska bli bättre allmänt till alla.
Slutade upp med att jag återträffade tjejerna som jag glömt hur kul ja har med, vi tog nått glas hamnade på verandan med ungefär halva stan. Och när jag sitter där tittar på er, tänker på exakt alla andra i min närhet. Så sa jag till mig själv: jag ska bli bättre på att umgås med dom som vill umgås med mig. Jag har på senare tid gjort så mycket varit nån ja inte riktigt varit stolt över för att passa in. Signe och Ida vek av tidigare och de var en helt klart minnesvärd kväll.

Söndag och välförtjänt ont i kroppen har man ju. Vi drog tidigt till Kåge för våffeldag med massa gott, och slutade med att vi tog premiär på sommarens första grillning ute. Och oj vad jag återigen blir glad av er alla. tur har jag, som har er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Brukar försöka vara förbi dig på morgonen. Några morgonar i veckan för att berätta för vet att du vill följa med i detta slutspelsruset. Du hade varit så nöjd av att få se matcherna. Men jag berättar för dig så ofta ja hinner.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag saknar dig. Precis allt som har med dig att göra. och jag önska jag kunde berätta för dig allt som händer i mitt liv, alla bra saker och dåliga.
Men allt jag kan göra är att sakna. Sakna dig och precis allt som har med dig att göra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Där vill jag vara, exakt här i livet skulle jag vilja stå ett tag för just nu mår jag så bra.

Likes

Comments

Även om vi somnar med förlust känns det som vinst. Vi är klara för vidare spel, vi får ledighelg, ledig vecka och idag på matchen fick jag två Goa töser som ville vara med den snälla tanten i resturangen. Elsa berättar glatt att hennes pappa springer med nummer 21 där nere. Och Nelly instämmer: ja jag ser han med, vad vore livet utan att få spendera dagarna med små troll?

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag fått alldeles för många förfrågningar om min melodifestivals vecka, detta är dag 1, måndag. Helt ovetande om hur många timmar som väntade mig, och helt ovetande om hur kul & lärorik denna vecka skulle bli. Alla vrån och korridorer i hela våran arena förvandlades till byggplatsen, greenroom och så mycket mer.

Våran guldbar förvandlades till artister&personal och byggarnas trivselrum. Exakt där har jag bott denna vecka bland 200 andra jobbare.

Såhär såg det ut onsdagen innan alla kom och gjorde sin lilla hytt till sitt kryp in, där hela deras team spenderade tid före och efter spelning.

Sen rullade veckan på alldeles för fort. Befann mig på jobbet från 8-22/23 varje dag. Vilket samtidigt gick så fort för varje dag var inte den andra lik. Får ni chansen att jobba med detta ta den alla dagar i veckan. Onsdag vart det mobilförbud då allt skulle vara hemligt till lördagsuppvisningen. Och jag säger er bara att från i onsdags kan man säga att allt man vart med om går inte förklara i ord, hur man får se hur en känd person förbereder sig, hjälpa till med att duka fram, vara deras andra hand det är det roligaste jag gjort.

Lördag efter live uppvisningen blev vi bjudna på efterfesten som höll till uppe på verandan. Efter alla kontroller man var tvungen passera för att äntligen stämpla in sig, kände man sig nästan själv som en kändis. Reporter, Expressen , Aftonbladet kort togs vart man än befann sig.

Mer en mening.

Bästa veckan i hela mitt liv.

Likes

Comments