Har fått ganska många frågor på senaste tiden och tänkte absolut svara då jag kan.
Här är svar till en anonym som ville veta vad jag hade för appar på mobilen.
Har nyligen bytt mobil så har inga onödiga kvar dom som går flitigast är såklart instagram,houseparty,snapchat, anteckningar och såklart Facebook&sms!

Kul med spontana och otippade frågor.

  • 167 readers

Likes

Comments

Kl 07.45 i lördags befann jag mig på templet, eller som ni läsare kanske känner till det vid namn Sveriges trevligaste mötesplats. Vid 21 tiden viker vi in landa hemma hos mig där vinet var på kylning, after work måste vara det bästa nån kommit på.

Söndag och de va några söndagar sedan, jag befann mig på Ica men den här söndagen kl 10 stämplade jag glatt in och saknar miljön, tjejern&pojkarna stämningen som finns på moröhallen och vid 16 tiden hamnade jag på kebabtallrik hos syster min i Kåge. Mysigt, söndagsmiddagar med nära och kära, var ett tag sedan och det kanske är så i den åldern man är i idag, uppskattas familjs&släktmiddagar mer än var det tidigare gjort. Men myskänsla till hundra procent.

Sen åkte jag och cokki till from och söndagtraditionen var igång. Till er som missat, "innan vi dör" slå på den dämpar söndagsångesten.

  • 161 readers

Likes

Comments

Fredag i all ära. Den här fredagen var jobbig, både psykiskt fysiskt och alla olika sinnen kroppen kan delas upp i. kompisarna drog ihop tacos hemma hos mig, stjärnor. Ahlbin och cokki mötte upp oss och vi spenderade 3h i badmintonhallen, fredag var det. 23 år är vi. Men fysjutton vad kul det är att leka 16år & obrydda om omvärlden. Kom till final i rundbadminton, andraplats i barkemo och mitt lag kom sist i handikappbadminton (en gren vi glatt kom på ikväll som kan bli stor om vi hittar rätt sponsorer) & mitt i allt får jag ett lyckorus.

  • 240 readers

Likes

Comments


Förut var jag en som längtade till att bli vi, tsm med någon, bor i en stad där exakt alla längtar till att bli vi med nån, men det finns ibland inget bättre än att inte vara i ett förhållande. Man har tid till att tvätta, friheten att spela dålig musik riktigt högt, dansa runt i tröja och trosor, se usla kärleksfilmer, baka kladdkaka sent in på småtimmarna. Men det bästa är att man har mycket tid till att träffa sina vänner.

  • 251 readers

Likes

Comments

Dansar runt och kl är 06.47 och i hörlurarna spelas den nya favoritlåtar om och om igen, diskat bort, dammsugit och dammtorkat, vilken morgon.

  • 211 readers

Likes

Comments

Alla säger att detta är en speciell dag, jag kallar det fortfarande tisdag. Helt vanlig tisdag.

  • 274 readers

Likes

Comments

Lördag kom kågegänget på brunch, så mysigt. Slutade med att vi slappade i soffan innan jag for på middag i Kåge.
Landade med ett glas vin hemma hos from å cokki, och tvingade med mig cokki ut på brygg. Så mycket folk tur hade vi VIP biljetter så vi slapp stå i kön de måste vara det jobbigaste med brygg det är alltid så lång kö.. slutade med att vi åt på max och sen lämnade jag grabben å gick hem. Skönt att bo nära stan slippa ta taxi hem varje helg. From hämtade upp mig i söndags så hämtade vi cokki å for och bakiskäkade, och landade i froms soffa.

Grabbarna åkte och spelade match och jag for till graven och skvallrade till pappa om det tusen grejer som snurrar runt, både bra,spännande, tråkiga och förbannade grejer som maler mig i skallen, men de roligaste som väntar är Melodifestivalen på jobbet och att jag fått artistansvar gör mig glad i hela själen, så kul att jobbet ser hur mycket man brinner och lägger ner lyckorus.

Slutade söndagkvällen med hemmagjorda hamburgaretallrik hos from efter cokkis träning, och söndagsångesten hann aldrig komma.

  • 317 readers

Likes

Comments

Kommer sova dåligt inatt, 3 orsaker.

• vet inte om jag gillar färgen i sovrummet eller om jag avskyr den..
• träningsvärk kan inte ens vända mig i sängen utan att vilja ångra alla träningspass jag gjort i veckan.
• att jag ska vara på jobbet kl 06.00 på en fredag. Men dock väntas ledighelg.

  • 381 readers

Likes

Comments

Började dagen på jobbet, hamnade på lunch core. Satte igång några tvättar, och landade i soffan för lite film.

Eftermiddagen besökte jag det stora gula huset igen, snabbt duscha sedan till Kåge för födelsedagsfika för Elsa som bara blir större och större. Tiden bara flyger iväg och jag blir mer å mer nervös för varje gång jag tänker på det.

  • 335 readers

Likes

Comments