View tracker

Ny vecka, börjar dagen med att vara ledig, känns skönt lite små fix att fixa innan vi skriver över gamla lägenheten på tisdag, blandade känslor men känns kul med nytt fräscht och nånstans att börja om.

Förra veckan åkte jag till Kåge med lunch till min bästis. Hamnade i hennes soffa å tog ikapp lite miss i livet, de va pinsamt länge sen jag tog mig tid bland flytten och livet jobbet men ska bli bättre för blir så glad att att vara hos dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 256 readers

Likes

Comments

View tracker

Skulle göra vad som helst för att få sitta vid dig å se hockey, prata strunt och se då du äter din nötmix. Saknar allt med dig, även det jag störde mig på hos dig saknar jag, pappa.

Inget är sig likt utan dig, har svårt att släppa nån nära för det där hålet som ständigt följer mig vart jag än går, Vart jag än går blir jag aldrig av med.

Från dag ett har jag gått runt med en tanke att allt ska bli bra, allt är bra. Det har funkat. Till en viss del. Det har varit bra. Med rätt personer.
Men är väldigt besviken på vissa egenskaper som kommit senaste året. 

Ett stort kontrollbehov som jag inte haft tidigare, rädslan att vara ensam, och föredrar att jobba över att vara ledig med vänner vilket jag jobbar på, försöker verkligen men det är så svårt för det där svarta hålet jag pratar om tidigare följer mig vart jag än går.

Nästa söndag är det fars dag, har alltid älskat Fars dag. Alla kompisar pratar om vad dom ska köpa till sin pappa, jag jag hade vetat direkt, snus Aftonbladet nötmix från Ica. Men hade jag vetat att du en morgon inte skulle orka med längre hade jag skippat alla tjoller paket som man tros uppskattas före friskhet kärlek och familjegemenskapen. Pappa tårarna bara rinner när jag skriver om dig, tror någonstans att det är för att jag HATAR att prata om känslor. Har alltid varit en skrivare. men nu finns det nått jag hatar ännu mer.

Farsdag.

  • 362 readers

Likes

Comments

View tracker

Vilken vecka, jobbat konstant dagtid på ladan och kvällstid på Ica, mesta dels för jag kommer vara ledig lite frammöver, och arbetsdampet inom mig börjar bubbla, men finns mycket annat jobb, tömma lägenheten och såklart Ikea.

Lördagskväll blev mys med mina favoritkillar.

  • 308 readers

Likes

Comments

En såndär dag när man gjort 47 timmar på 4 dagar, kroppen har sagt ifrån och har så mycket jag måste göra på min måste fucking göras lista, men istället ligger jag i mina favorit shorts en godispåse från hemmakväll och ett glas portello och ser Lotta på Bråkmakargatan. Tänk bara om man va där, 4-9 år dröm.

  • 547 readers

Likes

Comments

Oj vad jag har mycket att berätta för dig pappa, saker du skulle skratta åt, och saker du skulle undra vad jag riktigt sysslar med men mest av allt skulle du va stolt.

  • 777 readers

Likes

Comments

Brukar inte ha söndagsångest, men idag har jag både det å bakisångest.

Jobbat hela veckan inte överdrivet aktiv på jobbet rätt lugnt nu när serien inte dragit igång än å det är bygggubbar över allt. Fredags Hamnade jag hos fina julia&frida å deras klasskompisar på party, avslutades på dansgolvet på bryggar mycket trevlig kväll, fina julia.

Familjedag&middag innan jag bestämde mig för att göra det jag gör bäst, dricka vin. Simon fyllde år och mitt i allt när vi sitter där två bord fyllda med vänner, lusikurrar, men framförallt mina vänner bästavänner. Beerpong turnering som senare slutade med verandan, och natten avslutade jag Felix och Hampus hos Lydia hennes nya
mysiga lägenhet.

Söndag och absolut dagen då knopen inte är nått att skryta över, pendlat mellan soffan å sängen.. Drog med grabbarna å gänget på innebandy söndagstraditionen har dragit igång, men ändå ligger jag här å har söndagsångest, brukar inte ha det men det måste vara de som känns, när helgen varit fantastisk och man vill spola tillbaka tiden, en julklapp jag önskar mig- tidsmaskin.

bilden som beskriver lördagsnatten, Felix och Hampus bestiger kyrkan, och ni som känner mig jag är höjdrädd och ja jag fick svindel men tog mig hela vägen upp.

  • 704 readers

Likes

Comments

Från och med idag, lovar jag att bli bättre på att uppdatera, ny energi är jag fylld med och känner att jag bara har roliga grejer att se framemot långsiktigt och kortsiktigt. 

  • 802 readers

Likes

Comments

Första heldagen på arenan sedan uppehållet, träningsmatch mot Luleå som segrade denna match, vi känner att vi gör bort förlusterna när dom ej räckans. Få betalat för att se hockey va rätt ok ändå.

Imorgon ringer klockan alldeles förtidigt, inventering på Ica så blir en tidig kväll, när ska jag hinna va med mina vänner??

  • 752 readers

Likes

Comments