Torsdag och dagen har helt klart dansat förbi framför fötterna på mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 63 Readers

Likes

Comments

Onsdag redan, smyg skönt mesta dels för jag ha blivit en fruktansvärd helg människa, och har gått och blivit expert på att göra saker jag absolut inte vill med men helgerna. 

Suttit hela kvällen och spelat Uno fikat och lite underskattat är det att lyxa även på veckodagar. Har börjat lyssna på poddar, alltså utanför boxen, tagit steget och börjat lyssna på inspelade poddar, både och. Blivit i en bubbla, kallar den podd bubblan när jag väl börjar lyssna lyssnar jag på allt, hela tiden.

  • 99 Readers

Likes

Comments

Idag påmindes jag om hur otroligt kul jag tycker fotboll är, det som var min vardag för 4 år sedan, och oj vad en boll kan få en att glömma allt sånt som dagligen tar död på mig.

Och exakt allt jag gör från och med idag, gör jag för sista gången som 23 åring sista veckan, och när jag fyller 24 kanske jag börjar bli mogen, bara kanske.

  • 117 Readers

Likes

Comments

Podd och jag. Jag och dokumentärer, det är det bästa jag vet, promenad och rättegångspodden. men den här, absolut INTE jag och den här.

  • 101 Readers

Likes

Comments

Kanelbullens dag sa dom och vi bakade självklart kanelbullar. Eller mest dom, tjejerna jag kollade på och snacka strunt som vanligt.

Torsdag och de är snart helg hur skönt som helst.

  • 130 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Helg, fredag, bästa känslan. Igår var det match vilket innebär långdag. 8-23 och tråkigt med förlust men blev ändå att ta ett glas vin efter jobbet, jo ni hörde rätt lilla jag begav mig trött som jag redan var på bishops och tog ett glas vin eller egentligen ett glas vin &en öl.

Räknar ner dagar tills jag fyller år, det är no det bästa jag vet. Tätt efter bullens& Cola zero såklart.
Sover dåligt gör jag inte men längtar satt jag nästa inte tänker på nått annat. Fylla år är det bästa jag vet.

  • 188 Readers

Likes

Comments

Du behöver inte bli kär i mig och vi behöver inte vara någonting, typ ihop ungefär. det räcker om du hånglar med mig. och skedar med mig. Och ligger med mig. och håller min hand. och krama mig. och bara är med mig varenda sekund.

  • 228 Readers

Likes

Comments

Söndagsmorgon blev det 10 när dom här stampar in i lägenheten, lunch på stan och lek i lekparken. Och vet inte om jag hade roligast av att gunga eller om grabbarna hade roligast åt mig? Oj vad de är kul att va barn, 12-15 år skulle ja vilja va. Eller bara 16 och åka runt på moppen och lyssna på musik. Ja de va lite bättre förr.

  • 232 Readers

Likes

Comments

I fredags kom denna tös förbi.
Hon som jag jobbat,varit utanför Sveriges gränser med,skrattat, gråtit, bråkat, varit alldeles för full men samtidigt så spik nykter med, men framförallt varit dom alla i stan vet av en söndag på dan.
Och munnarna babblade på för att ta ikapp de tiden isär och just när ja satt och lyssnade på henne tänkte jag: oj vilken fantastisk människa, människor jag har runt om mig.

Och lördag spenderades mesta del på vänster sida av Felix och mittemot 4 motspelare och mitt lag, tjejerna kanske inte alls är så allmänbildade som resterande 5 runt bordet så är spelkvällarna sjukt underskattade, och tacosen såklart. Lördags tacosen.

  • 297 Readers

Likes

Comments