Bakade idag, lyssnade på podd, dansade runt i tröja och mystofflor, åt skumtomtar och drack julmust, och mitt i mitt njutande så kom jag fram till så många nyårslöften. Inte sånna där som man säger men räcker i en månad, träna, sluta äta godis, sluta slösa pengar på onödiga grejer. Nä kom på ett sånt bra nyårslöfte att ni kommer trilla av stolen & nästan sno idén lite själv. Håll ut snart ska ni få se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 76 Readers

Likes

Comments

Borde sova, borde försöka inte för att jag verkligen gett det en chans att somna alltså. Långpass imorgon men allt jag egentligen vill här och nu är att få ledigt från allt, livet jobbet vännerna stan allt, så skönt vakna upp 50 mil härifrån inte förevigt, 3-4 dar, eller vara 2. En paus bara.

  • 109 Readers

Likes

Comments

Tar mig några dagar i ensamhet, en vecka eller tills jag hittar något att skriva om, för just idag just nu är jag expert på att göra allt jag inte tycker om.

  • 279 Readers

Likes

Comments

Bästa med mitt jobb, få lön för att umgås med mina kompisar samtidigt som man lyssnar på podd och se hockey.

  • 300 Readers

Likes

Comments

Lever och mår. Ledig på gott och ont, bott på olles legat alldeles för mycket i soffan lyssnat på 12 poddar och tränat fotboll, haft fika med min mamma och blivit firad av fina tjejkompisar, mjölkat massa kor och börjat se en serie som håller mig vaken till 01.00 på natten, och sen ha mina bästisar köpt hus, i hem byn, och oj vad kul spännande och så glad för er. Själv bor jag kvar, och vad jag planerar är vad jag ska göra imorgon om jag ens har planer så långt.

  • 318 Readers

Likes

Comments

Och så var min bästa dag i livet förbi, 24år och exakt just nu börjar jag inse vad man ska uppskatta i livet och vilka man ska ge sin kärlek till, vilka som är dom där lilla extra. igår fixade mina bästisar de jag längtat efter att göra i evigheter, mjölka en ko. Inte bara en utan fick vara med på hela mjölkningen av 100kor och om jag är glad? Även om det är en konstig födelsedagspresent så toppade den listan rätt bra.

  • 367 Readers

Likes

Comments

Torsdag och dagen har helt klart dansat förbi framför fötterna på mig.

  • 379 Readers

Likes

Comments

Onsdag redan, smyg skönt mesta dels för jag ha blivit en fruktansvärd helg människa, och har gått och blivit expert på att göra saker jag absolut inte vill med men helgerna. 

Suttit hela kvällen och spelat Uno fikat och lite underskattat är det att lyxa även på veckodagar. Har börjat lyssna på poddar, alltså utanför boxen, tagit steget och börjat lyssna på inspelade poddar, både och. Blivit i en bubbla, kallar den podd bubblan när jag väl börjar lyssna lyssnar jag på allt, hela tiden.

  • 413 Readers

Likes

Comments

Idag påmindes jag om hur otroligt kul jag tycker fotboll är, det som var min vardag för 4 år sedan, och oj vad en boll kan få en att glömma allt sånt som dagligen tar död på mig.

Och exakt allt jag gör från och med idag, gör jag för sista gången som 23 åring sista veckan, och när jag fyller 24 kanske jag börjar bli mogen, bara kanske.

  • 431 Readers

Likes

Comments

Podd och jag. Jag och dokumentärer, det är det bästa jag vet, promenad och rättegångspodden. men den här, absolut INTE jag och den här.

  • 415 Readers

Likes

Comments