I veckan släpptes det vi vetat i några veckor, så imorse samlades alla fast anställda och tillsammans som är vårar ord under taket på skellefteå kraft arena går vi mot en ny säsong nya vinster nya gäster, visst följer du med? Allt är bättre live, nu åker vi men först 6v semester.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 119 readers

Likes

Comments

Ibland vet jag inte varför jag klagar på att behöva jobba, när jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb.
Efter en vecka i Kreta var det tufft att behöva komma på jobbet men det som ger en raketfart är ju att på torsdagkväll går jag på 6v semester? Om jag älskar det? Om jag kommer bli rastlös? Om jag för första gången i mitt liv har betald semester? Jag svarar ja på allt, precis som jag kommer göra i 6v framåt säga ja åt allt.

  • 109 readers

Likes

Comments

  • 116 readers

Likes

Comments

Exakt här i livet vill jag stanna upp, befinna mig på varma breddgrader, med släkten och framförallt inga bekymmer inga måsten inga stress, visst låter det fantastiskt? Det är fantastiskt att vara utomlands.

  • 261 readers

Likes

Comments

Stor dag idag, alltså inte lika stor som i Norge men ganska stor dag idag, beror helt hur man ser det, vem man är och framförallt vart i världen man är men befinner man sig i Sverige så är det Sveriges dag idag.
Vad man riktigt gör är det ingen som vet, eftersom det inte alls är lika stort som i Norge men ganska stort, vi spenderade dagen hos Jenny jag och Sofie innan golfbanan fick sig ett besök.
Och efter middagen blev det minigolf och såklart går man som alltid när man är med dessa filurer i sängs med ett leende på läpparna.

  • 230 readers

Likes

Comments

I onsdags träffades vi alla fast anställda på vitberget för grill&lek efter att haft genomgång om framtiden under taket på Sveriges trevligaste mötesplats.

Fredags åkte vi ut till min stuga spelade spel och åt årets första suring. Åh vad det är gott. Simon kom senare på kvällen och avslutade kvällen alldeles försent.

Lördag åkte vi till Umeå lite senare än planerat men kul, ruggit kul. Så kul att jag absolut inte har tagit en bild. Jag som brukar få kameran att gå varm. Oförglömligt kul hade jag. Med hotellfrukost i magen va vi rätt nöjda över lördagen tjejerna å jag.

Kom hem söndag och traditionen som lever kvar som alltid med favoriterna så domnar jag glatt nöjd över livet. Lite väl nöjd.

  • 247 readers

Likes

Comments

Bästa när man städar på jobbet.

  • 205 readers

Likes

Comments