En såndär dag när man gjort 47 timmar på 4 dagar, kroppen har sagt ifrån och har så mycket jag måste göra på min måste fucking göras lista, men istället ligger jag i mina favorit shorts en godispåse från hemmakväll och ett glas portello och ser Lotta på Bråkmakargatan. Tänk bara om man va där, 4-9 år dröm.

  • 293 readers

Likes

Comments

Oj vad jag har mycket att berätta för dig pappa, saker du skulle skratta åt, och saker du skulle undra vad jag riktigt sysslar med men mest av allt skulle du va stolt.

  • 519 readers

Likes

Comments

Brukar inte ha söndagsångest, men idag har jag både det å bakisångest.

Jobbat hela veckan inte överdrivet aktiv på jobbet rätt lugnt nu när serien inte dragit igång än å det är bygggubbar över allt. Fredags Hamnade jag hos fina julia&frida å deras klasskompisar på party, avslutades på dansgolvet på bryggar mycket trevlig kväll, fina julia.

Familjedag&middag innan jag bestämde mig för att göra det jag gör bäst, dricka vin. Simon fyllde år och mitt i allt när vi sitter där två bord fyllda med vänner, lusikurrar, men framförallt mina vänner bästavänner. Beerpong turnering som senare slutade med verandan, och natten avslutade jag Felix och Hampus hos Lydia hennes nya
mysiga lägenhet.

Söndag och absolut dagen då knopen inte är nått att skryta över, pendlat mellan soffan å sängen.. Drog med grabbarna å gänget på innebandy söndagstraditionen har dragit igång, men ändå ligger jag här å har söndagsångest, brukar inte ha det men det måste vara de som känns, när helgen varit fantastisk och man vill spola tillbaka tiden, en julklapp jag önskar mig- tidsmaskin.

bilden som beskriver lördagsnatten, Felix och Hampus bestiger kyrkan, och ni som känner mig jag är höjdrädd och ja jag fick svindel men tog mig hela vägen upp.

  • 449 readers

Likes

Comments

Från och med idag, lovar jag att bli bättre på att uppdatera, ny energi är jag fylld med och känner att jag bara har roliga grejer att se framemot långsiktigt och kortsiktigt. 

  • 546 readers

Likes

Comments

Första heldagen på arenan sedan uppehållet, träningsmatch mot Luleå som segrade denna match, vi känner att vi gör bort förlusterna när dom ej räckans. Få betalat för att se hockey va rätt ok ändå.

Imorgon ringer klockan alldeles förtidigt, inventering på Ica så blir en tidig kväll, när ska jag hinna va med mina vänner??

  • 503 readers

Likes

Comments

Fick en snap av Anna för nån dag sedan att hon gav sig på tabata fick mig en kick ä tänkte nä nu måste vi börja om så blev två pass core & lår-rumpa vi kämpade oss igenom. Gud vad man tappar med tiden..

  • 542 readers

Likes

Comments

En vecka går för snabbt, en vecka som fick hela mig att slappna av tänka å verkligen inte stressa över onödiga grejer ha lätt för det.
En vecka med min underbara familj släkt å respektive va vore jag utan dessa? Jo jag vet, ingen.

  • 501 readers

Likes

Comments

Jobbar klart innan avgång packat och det känns så skönt att få åka bort en vecka!

Nicke ringde igår, sååå mycket som jag saknar han, men de va skönt att veta att ha nån man inte behöver prata dagligen med men när man väl pratar så kan man prata om allt- han är bra den där Nicke!

Harpuner varit å kollat på 2 lägenheter och busar så det känns mer å mer som att det går framåt nu, men först en vecka i Grekland!

  • 568 readers

Likes

Comments