Som Rosa Parks sagde engang ' NAH'

Hun sagde det i forbindelse med at hun havde fundet sin plads og her blev hun siddende for det passede hende bedst og det var der ikke én der skulle fratage hende. Rosa Parks var den første kvindelige sorte borgerrettigheds forkæmper og at hendes plads var i en bus i USA, Alabama i 1955 er måske ret vigtigt at nævne men ikke at forglemme at hun tog en chance og gjorde hvad der passede hende. Det kom til at koste hende en del, men hun spekulerede hverken over hvordan andre ville reagere eller over hvad udfaldet ville blive. Hun talte direkte fra hjertet.Det fik mig til at tænke på alle de ting jeg har gjort og kastet mig ud i, og samtidig de ting jeg gerne har villet gennem tiden, hvor jeg istedet for bare at have kastet mig ud i dem så er jeg blevet siddende på min plads og sagt 'nah' jeg tror lige jeg dropper den tanke eller ide igen. Hvorfor? Fordi jeg var bange?Jeg har på nogle områder ikke turdet tage en chance, men på den anden side så har det også gjort at jeg har lært at mærke efter helt indeni mig selv og det gør idag.

Det har ført mig mange veje igennem mit forholdsvis korte liv, og jeg fortryder ikke en eneste ting eller handling.

Jeg er en kvinde der sommetider skal arbejde lidt hårdere for tingene, det bilder jeg ihvertfald mig selv ind. Men kan også komme ud for små mirakler. Jeg er omgivet af mennesker der elsker mig og som jeg elsker og så har jeg det med at brænde for mange ting på én gang. Lidt for mange!

Så det her er en blog om at skulle passe på sig selv gennem livet, de små ting du kan gøre for dig selv.


Se, havde jeg nu for 7 år siden fortsat med min første blog som jeg startede i forbindelse med mine 5 måneder i Australien, ( den må i selvfølgelig gerne læse) så havde jeg helt sikkert siddet idag og skrevet løs. Men jeg holdte altså ikke ved, for den blog var nu også kun i stedet for at skulle skrive post kort non stop månederne igennem. Jeg har nu omsider besluttet mig at tage blog-livet op igen, og jeg vil ikke som sådan definere min blog med et tema eller en gennemgående rød tråd- for det er ikke det der er tanken med min blog. Jeg elsker at skrive, så simpelt er det!.


Jeg kan ligeså godt være ærlig, for i og med at jeg bare kaster mig ud i det her i opstarts fasen så er der sikkert rigtig meget der ikke vil fungere og jeg er ikke ude på at lave en blog hvor det hele skal fremstå perfekt, så feel free til at kommentere og ret , for det er kun måden hvorpå jeg kan blive bedre. Jeg er så vild med ægthed, fejl og det der i min verden er perfekt nemlig mennesker , hver og én samt deres forskelligheder.
Welkommen til min blog - der bliver kun skrevet fra hjertet af!

Likes

Comments