View tracker

Hejhej nu ska jag sova nu pallar inte jag vänta mer på detta får väll vakna och fixa allt har väntat i flera timmar väntar i 10 minuter till sen lägger jag mig pusspåer.
/s

Likes

Comments

Hej, idag är de lördag ska snart upp och äta sen dra mig till kusiner. Ska va där
Hela dagen' så är det något är social på mobilen , Skype , snapchat , kik , ask , osv.. Puss
Sabrin!

Likes

Comments

hello.

satt o kolla lite runt på youtube, så klickar jag miley cyrus video ni vet den nya och börja bäldra o kolla kommentarerna så ser jag att katy perry hade kommenterat. hahahah dog, inte för jag bryr mig men abow. tänkte ba blogga lite snabbt om de. 

sen idag kommer min älskling hit o ska sova hos mig hela helgen, ska gå hämta henne med zana snart nere vid kampenhof sen ska vi hem och mysa och kolla på film, myspys hihihi. juste, fredag den 13 idag, hihihihihih. ha en fortsatt trevlig dag. aaaajt / allma no noLikes

Comments

Hejhej , ska inte till skolan idag heller , fortfarande lite snurrig osv..men pappa ska ringa rektorn idag och fråga infallnas kan byta klass!!!!!!!!! Och för er som undrar ska byta till 9A jani allmas klass de blir mycket bättre menar inget om 9D de var en fantastisk klass men det funkar inte klarar inte att lära mig något när de är sånt bråk. Men skriver mer om de ifall de gick håll tummarna!!!!!

Likes

Comments

View tracker

Längesen jag bloggade sist men är sjuk tänkte höra av mig ändå för jag tråkar , vet att vi inte är social mer fast vi har tänkt på att ta bort bloggen :( men vi hör av oss snart puss!

Likes

Comments

Hej folket igår kom Allma och ja jag såg henne. Det va tvär skönt att få krama henne igen och träffa henne efter en månad. Och ni som tror vi är Labbar ni kan dra åt helvete raka vägen. Bara för man älskar en brorson som en syster betyder de inte att man är lebb. Iallafall fick min present av henne igår (beat by dr dre) hann inte att va med henne så mycket för skulle till min moster detsamma skulle hon men idag taggar vi varandra hela dagen. Men nu ska jag upp och äta. Ifall någon där ute tråkar så kan ni fråga mig och Allma på ask.

www.ask.fm/sabrinmishelih , www.ask.fm/allmagashi

Likes

Comments

mot sverige nu bitches. ni kanske har saknat mig men snart e jag där. för er som undrar, har ba saknat sabrin inget mer, vill tbx nununu. hajt vi syns / allma😘

Likes

Comments

Tjaaa idag är det lördag och de va inte den lördagen jag hade förväntat mig de är så tråkigt :( men ska försöka hitta på något snart. Vi har inte hört av oss på länge de beror på internet och att vi är upptagna med mycket , men när vi kan hör vi av oss puss!

Likes

Comments

Set gick faktisk bra fick träffa vänner osv..slutade 1 och gör det i morgon också bra lektioner så det gick helt ok nyss duschad tänkte blogga snabbt innan jag sover bloggar mer i morgon på morgonen :*
/sLikes

Comments