Hej på er! Det blev inget inlägg igår. Hade i alla fall en superbra fredag. Först var jag hemma och fixade en massa saker. På kvällen åkte jag till Ebba och hade en riktig myskväll! Ett härligt litet gäng bestående av mig, Ebba, Malin, Frida och Hilda. Vi umgicks och hade det bara riktigt mysigt! Tjejer, det måste göras om! Ha det bra!


En äldre bild på mig och Malin.

Likes

Comments

SABRINA RENT ALLMÄNT

Hej på er! Denna torsdag var oerhört mysig! Jag och Malin var och lunchade på Malins (och nu även mitt tror jag) favoritställe. Vi hade det verkligen trevligt! Sedan mötte vi upp Lilly och Ebba vilket också var mycket trevligt. Slutligen uträttade jag lite ärenden och åkte hem. Verkligen lyckad dag, detta gör jag gärna om tjejer!

​Bild lånad av Malin <3 

Likes

Comments

Jag är helt slut efter dagens event! Idag har jag i samebete med BOB Fusion, Splay och Rackartygarna delat ut saft till barn, vuxna och självaste Rackartygarna! Grabbarna från Rackartygarna och hela deras crew var så oerhört roliga och trevliga. Att få marknadsföra BOB Fusion var också oerhört roligt. Väldigt rolig upplevelse. Lyckat event, lyckad dag helt enkelt!

Nu ska jag kolla på lite Youtube och sen gå och lägga mig, det har faktiskt varit en lång dag! Puss!


Likes

Comments

SABRINA TIPSAR

Hello! Jag sitter just nu och kollar på fotbolls EM vilket jag följer slaviskt. Har hittills kollat alla spelade matcher och vill hålla det så i framtiden också. Men jag ville kasta in ett litet inlägg nu ändå.

Jag brukar inte locka håret så ofta. Men när jag väl gör det vill jag få ut maximal användning av dem. När håret blir lite väl fett och lockarna mer mjuka och inte så fina är mitt tips perfekt! Sätt bara upp håret i en vanlig hästsvans och låt lockarna falla fritt. Blir lite annorlunda och sött helt enkelt! Nu, tillbaka till EM!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har bestämt mig för att blogga igen, YAY! I samband med detta har jag även valt att byta portal och därmed vidga mina vyer. Spännande med något nytt! Så jag tänker försöka blogg så regelbundet jag bara kan.

För er som är nya kan jag berätta att jag heter Sabrina och avslutade idag, den nionde juni tvåtusensexton, mitt andra år på naturvetenskapsprogrammet. Jag är en glad tjej som lever livet och är snart arton år. Du är välkommen att följa min resa och lära känna mig!Likes

Comments

Jag hatar tisdagar. Dels för att jag måste kliva upp strax efter klockan 6 på morgonen. Dels eftersom att jag måste vara på skolan 08:15 -16:15, alltså 8 timmar. 8 timmar för mycket. Fun fact, tisdagar var min favoritdag (om man bortser från helgdagarna) en gång i tiden. Efter skolan så pluggade jag lite (som vanligt), har nämligen rätt mycket nu framöver. Nu ska jag gå och ta det lugnt! Ha det bra! 
 
 

Likes

Comments

Mjukstartar veckans blogginlägg med en lista. Puss! 
 
Vad gör du om...
 
... fem minuter? Återgår till att skriva på mina TVÅ laborationsrapporter. Och försöka att inte fastna i snap-filter.
 
 
Hhaha, jag älskar dessa filter! 
 
 
... fem timmar? Sover, förhoppningsvis.
 
... fem dagar? Om fem dagar är det lördag. Då ska jag jobba och sen så får jag se vad jag ska hitta på. 
 
 
 
 
... fem veckor? Längtar till sommarlov! 
 
... fem månader? Går SISTA året på gymnasiet. Fattar ni, SISTA ÅRET?!
 
... fem år? Studerar eller är klar med min utbildning och bor i Stockholm eller annan frän stad! 
 

Likes

Comments

...och hej från den sämsta bloggaren ever! Uppdateringen av bloggen har inte varit av någon hög prioritet. Har haft fullt upp med annat helt enkelt. Till exempel haft påsklov! Jag var i Limhamn, Malmö och hälsade på min syster. Hann med lite shopping där också! Kanske blir det en liten haul? Sen så har jag inte gjort så himla mycket. Bara chillat, umgåtts med min kära vän Ebba och jobbat. Ett bra lov helt enkelt! Nu ska jag bara ta det lungt, imorgon börjar allvaret igen. Ha det! 
 
 

Likes

Comments

Jag är, minst sagt, helt slut! Jobbade idag igen från tio till två. För er som inte vet så jobbar jag som marknadsförare. Sedan kom jag hem och har sedan dess knappt gjort något. Kollat på lite youtube och skrivit på min dissektionsplanering. Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy! Ha det! 
 
 

Likes

Comments