​Hej allihopa! det här är mitt allra första inlägg jag skriver nu, så jag hoppas ni kommer att gilla min blogg :) där ni bla, kommer att få vara med mig om dagarna och se vad jag gör, och ni kommer att få se bilder såklart ;)


ja, idag är det söndag, mina söndagar brukar se ut så att jag sover länge och sen går jag upp och tar en kopp kaffe och resten av dagen bara jag slappar, men idag se´r min söndag annorlunda ut, Jag ska till Emporia där jag möjligen har bokat en tid på en salong där jag ska färga mina bryn och samt trådning. så jag hoppas mina bryn blir fina! ;) efter ska jag gå in på skopunkten och hitta ett par höstskor, jag vill jätte gärna ha stövlar som går nedan för knä skålen, sen ska jag nog hitta ett par lite varmare skor till när det blir lite kallt :)

Just nu  har  jag ingen mobil den har möjligen gått sönder så jag har fått vara utan mobil ett tag nu, saknar verkligen att ha mobil :/ så jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder sedan jag får en mobil då kan fota, men det kan hända att jag kan ta foton med min ipad, men det inns en risk att bilderna inte blir bra.


Ja det var allt jag hade att säga, gå gärna in och läs min blogg, hade bra :) kram

Likes

Comments