Header

Jacka från Monki, köpte den dock förra vintern!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Guys, I don't know what you're wearing on Sundays men det här blir min Söndags outfit varje vecka haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna jackan är så skön och håller mig varm, köpt för 20kr på Emmaus Björkå. Läs mina tidigare inlägg för att se alla mina kap jag gjorde för 20kr!

Likes

Comments

När det kommer till shopping är jag expert, när det kommer till jackor är jag ännu mer expert. Jag brukar fastna i olika perioder där jag blir besatt av ett klädesplagg, t ex jackor och vill inte ha något annat än just olika jackor så nu har jag två garderober fulla med alla möjliga typer av ytterplagg.

Iochmed att jag oftast inte hittar kläder som riktigt passar mig i butiker handlar jag ofta på second hand och i sommaras gick jag in i Emmaus Björkås för att mötas av en utförsäljning, jackor för 20kr!!! Jag gick ju lös och köpte hur mycket jackor som helst i massa olika färger. Fattar ni vilket kap eller!

Jag tänkte jag skulle visa lite jackor kommande dagar som jag köpte för just 20Kr. Denna jackan kommer från Jofama!

Likes

Comments

HAY GUYS! Nu har jag preparerat en massa inlägg för att den här bloggen skall uppdateras dagligen så nu mina vänner är många inlägg tidsinställda så det verkligen blir av att inlägg kommer upp trots att jag är upptagen. Äntligen lite rullians! :)

Jag var hos Nike i Tisdags och hittade två skor to die for. Gick med ett utav paren i stan igår och folk kunde inte släppa sina blickar haha! En kille kollade så mycket att han gick åt fel håll och upptäckte det när han nästan gick in i en bil.

Jacka och skinnbyxor: Zara Skor: Nike

Likes

Comments

Häromdagen fick jag min första box från Stylivery efter att för några veckor sedan börjat prenumerera på deras Busniess casual box.

Idén är super rolig! Man prenumererar på att få hem boxar med kläder under den stil man valt. Det kostar 699:-/månaden med frakt & returer inräknade i priset och då är alltid kläderna man får i boxen till ett värde av 1000:- i butik. Sounds fair to me!

Perfekt för alla oss som inte orkar trängas bland folk i stan och testa kläder :)

Alla som vill testa får 50:- rabatt på första boxen om ni anger "Sabi2016" :)

I samarbete med Stylivery

Likes

Comments