Header

Häromdagen fick jag min första box från Stylivery efter att för några veckor sedan börjat prenumerera på deras Busniess casual box.

Idén är super rolig! Man prenumererar på att få hem boxar med kläder under den stil man valt. Det kostar 699:-/månaden med frakt & returer inräknade i priset och då är alltid kläderna man får i boxen till ett värde av 1000:- i butik. Sounds fair to me!

Perfekt för alla oss som inte orkar trängas bland folk i stan och testa kläder :)

Alla som vill testa får 50:- rabatt på första boxen om ni anger "Sabi2016" :)

I samarbete med Stylivery

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jumpsuit:​  H&M Jackan hittade jag på second hand.

Likes

Comments

​Skor:​ Cat ​Byxor: ​Har jag gjort själv ​T-shirt med reflex: ​Solo ​Kavaj:​ Valentino ​Accessoar: ​Fick jag utav Chris! 

Likes

Comments

Tror det här är den enda outfiten jag fick till på bild under semestern. Länge letat efter kläder med fransar och gick förbi den här mocka tröjan på second hand, tror det kostade mig 30:-. Halsbandet är från Diesel & shortsen har jag gjort själv. 

Likes

Comments

Ibland kan jag önska att jag ploppade ur mamma maka cheng cheng vid lite varmare breddgrader så jag kunde ha sommar året runt. Men det gäller att vara tacksam så jag tänker väll att man inte hade "orkat" ha sommar året runt. För vem gillar egentligen när folk är på bättre humör, man kan äta utomhus, ta ett dopp i havet, ha på sig lätta kläder & festa utomhus?!

Haha tröstar mig med en annan tanke: Vi kanske inte hade haft "lika roligt" om vi hade sommar hela tiden. Så nu får man gå runt 300 dagar och tagga till extra för att ens 65 dagar utav sommar blir jävligt värda väntan. 😂

Hursomhelst så kan min sommar beskrivas med ett ord, CHILL. Jag älskar att packa väskan och dra iväg på semester med Chris, vi bara släpper allting och njuter av vad livet har att erbjuda. Men nu börjar löven falla och det är dags att ta tummen ur röven och börja gå tillbaka till rutinerna..

En sak är säker. Jag skall aldrig ner till Balkan igen som oförberedd och lat vegetarian. Alltså, maten är ju så himla billig så latheten säger åt en att det inte värt och slösa tid på att laga mat utan istället köpa. Faktumet är att kött är det enda folk i Balkan äter så det blev pizza med ost varje dag för vår del vilket leder till att jag numera har ett pack runt magen. Mindre kul.

Vänster: Jag & min kusin Armin på Demo festival Höger: Chris & jag på Fresh wave festival.

En dag efter stranden gick denna lilla bruden efter oss hela vägen hem så vi matade henne, tvättade bort alla loppor och bestämde oss senare för att behålla henne. Scooby heter hon och är sååå himla lekfull & glad. Nu tar min mormor hand om henne i Bosnien.

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem till Sverige igen och kan fortsätta min uppdatering utan internetproblem :). Hoppas ni alla haft en bra sommar! Jag tänkte berätta om min i ett senare inlägg.

Såhär såg jag ut idag.

Jag hittade den här kimonon på second hand lika så halsbanden. Guld "bältet" är egentligen också ett halsband och det fick jag från Chris efter hans USA-resa. Hatten köpte jag på Primark i London.

Likes

Comments