Header

Börjar ni bli trötta på mitt tjat om yoga än? Hehe förstår det, but I don´t care ;)
Det ska bli så spännande att se framstegen, se när rörligheten ändras, när jag blir vigare för nu är jag rätt stel av mig och det märks verkligen att jag är en nybörjare när det kommer det yoga! Men jag känner samtidigt att jag inte ens orkar jämföra mig själv med någon annan när det kommer till rörligheten, jag gör det ju hemma, helt själv så behöver inte tänka på någon annan. En ganska ovan tanke, att inte ens vilja jämföra mig med någon annan, det är inte på många plan som jag tänker så kan jag lova.

Jag har redan känt av en förbättring, jag har bättre hållning när jag sitter, eller jag orkar sitta med rak rygg längre stunder än vad jag gjort tidigare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll så kände jag den där jobbiga känslan komma krypandes, den som gör att man andas lite snabbare, ögonen tåras och man känner trycket mot bröstet. Kom på att jag sett att de finns yoga för oro och stress och tänkte att det kanske kunde hjälpa något. Låg redan i sängen men tog fram klippet med Adriene på youtube och körde passet i sängen. Det hjälpte faktiskt, att ha någon som talar om för en vad man ska göra och tänka i jobbiga stunder. Så med ett lite lättare hjärta lyckades jag sedan somna.
Har jag nämnt att yoga är bra? *blink blink*

Likes

Comments

Lång dag i skolan idag. Först föreläsning vid 8-10 sen nästa föreläsning vid 15:15. Så med andra ord en nedrans lång håltimma på fem timmar. Men de får man se som pluggtid så bara läsa på, vi har ju inte direkt brist på läsmaterial...

Likes

Comments

Nu är Tindra lämnad hos veterinären och vi ska hämta henne i eftermiddag igen. Hon ska dra ut en tand som blivit dålig och som gått sönder lite när hon bitit i något. Kändes lite lustigt att bara lämna henne där, hon har ju inte så mycket erfarenheter från veterinären men hoppas det ska gå bra iaf, med lugnande medel och sånt.

Likes

Comments

Nu ger vi det här en ny chans, vet att jag för rätt länge sedan provade på yogan med Adriene och skulle köra 30 dagar i sträck men höll inte ut alla 30 dagarna. Men nu tänkte jag köra det för nu har jag ändå kört ett par passa de senaste veckorna och jag tänker ge mig fasen på att hålla det igång. Sen efter de här 30 dagarna kanske jag inte kör varje dag men jag vill som sagt se till att det är något jag fortsätter att hålla på med och ser de här 30 dagarna som ett sätt att få det att bli en rutin. Tror min kropp kommer tacka mig efter de här dagarna så jag gör det för min egen skull.

Igår körde jag första dagen så "bara" 29 dagar kvar då...

Likes

Comments

Ja vad gör man när planerna går i kras ? Vi kan ju lugnt konstatera att det här året inte kommer att bli som planerat och hur tufft det än kan kännas så tänker jag inte låta det bestämma hur resten av året ska bli. Vi är ju bara i början av mars och har massor med fina månader framför oss.
För tillfället så kan jag ju erkänna att jag känner mig lite vilsen men jag känner också att det går åt rätt håll och jag vet att det kommer bli bättre.

Så mina nuvarande planer ser väl lite ut såhär:
Försöka hitta tillbaka till mig själv, mycket med hjälp av yoga.
Njuta av världens finaste dotter, hitta på roliga saker och bara ge henne massor med uppmärksamhet.
Fokusera på studierna, försöka strukturera upp det så gott det går och fortsätta göra mitt bästa.
Och självklart inte glömma bort min kära sambo mitt i allt.

Likes

Comments

Idag gick jag och Molly för att köpa lite penslar till målarfärgen hon fick i julklapp (i know, det var på tiden). Köpte även canvas tavlor på dollarstore för 10 kr styck. Tänkte att Molly skulle få måla lite tavlor som vi kan hänga i hennes rum, så får hon själv vara med och inreda tänkte jag. Att måla var iaf en hitt! Nu målade vi med fingerfärg så det vart även lite händer på en tavla och det är ju alltid roligt att få kladda lite. Än så länge är två tavlor målade och ligger på tork, sen finns det ytterligare två att måla någon annan dag.

Likes

Comments

Det är ju inte bara Molly som ska få glida runt i fräsiga skor i vår. Nejdå även lilla mammsen fyndade ett par snygga skor på hm's barnavdelning. Älskar att ha små fötter!

Likes

Comments

Idag är en dag som jag är väldigt bitter, det river i bröstet och det känns som något vill komma ut. Jag ser alla fina gravidmagar runtomkring mig som växer, ÖVERALLT! Jag missunnar ingen deras graviditet, jag är glad för deras skull, riktigt. Men jag är bitter över att jag inte går med en växande mage, känner sparkar och sprudlar av lycka.
Känslan av att längta efter en graviditet, ett till barn, den känslan är så extremt psykiskt påfrestande. Den märks inte av varje dag men det ligger och gnager, den finns där och vissa stunder känns de som att den ska bränna sönder bröstet på mig.

Det är idag en månad sedan vi var inne för behandling av uteblivet missfall, en månad sedan det var över på riktigt...

Likes

Comments

Ljusrosa fina skor kom hem till oss idag. Mollys vårskor. En storlek för stora men då har hon lite att växa i och hon kan ha dom lite längre. Det är ju fortfarande stövelväder så kände att det var bäst att köra på lite större då fötterna växer så fort i alla fall och man vill ju inte att dom ska hinna bli för slå innan dom hinner användas. Molly godkände dom och provgick även en sväng.

Likes

Comments