Header

För ett tag sen var lilla familjen på Kolmården. Det var uppskattat som tusan utav oss alla. Riktigt bra investering att välja att sova kvar på hotellet en natt också då man får två hela dagar i parken, tillgång till bad på hotellet och frukost ingår. Man orkar liksom inte stressa igenom hela parken på en dag tycker jag. Vi såg massor med djur och alla var lika spännande tyckte Molly. Vare sig det var grisar, björnar eller tigrar så tittade hon på dem med stora ögon. Vi hade bra väder första dagen men tyvärr lite kallt och regnigt andra dagen vilket gjorde att vi tog en kortare tur i parken då men istället lyxade till det med att även gå till Tropicarium. En riktigt lyckad helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite söndagslyx i form av ansiktsmask och hemmagjord skrubb till ansikte och händer men hade den även på läpparna.
Skrubben gjorde jag av endast socker och kokosolja och det känns så mjukt och rent efteråt.

Likes

Comments

Igår hade vi hemstudier så jag passade på att jobba men nu är det helg! Woho, första lediga helgen på en månad. Ska bli skönt, det är Söderköpings Gästabud under helgen också så vi ska nog ner på stan och se vad som erbjuds.
Olle jobbar dessvärre men nästa helg är vi alla lediga tillsammans och har bokat in en helg på Kolmården så det ska bli skönt.

Trevlig helg...

Likes

Comments

Då var man igång igen, sommar och sommarjobb är över och det är studierna som gäller nu. Känns så roligt, igår var första dagen och jag känner mig redan en aning förvirrad i huvudet men på ett bra sätt. Jag är peppad att försöka reda ut alla frågetecken och hoppas på att det ska klarna upp allt mer ju mer man läser.
Just nu läser vi om barns språkliga utveckling och kommunikation och det är faktiskt rätt spännande, känner att det för min del är en stor fördel att ha barn i åldern där språket allt mer utvecklas och jag kan känna igen en hel del från böckerna när jag tänker på Mollys språkutveckling.

Likes

Comments

Regnet öser ner och det är snart dags att stoppa ner Molly i vagnen och gå mot förskolan. Nu går jag på min tredje jobbhelg på raken men också sista helgen innan skolan drar igång vilket känns väldigt roligt ! Men först, ut i ruskvädret....

Likes

Comments

Helt otroligt men jag längtar faktiskt tills skolan börjar igen, tycker det har varit så spännande det första året och det ska bli intressant att se hur den tredje terminen kommer att se ut. Kommer väl säkerligen längta tillbaka till sommaren när hösten och studierna är igång och det är mycket att hinna med men just nu är jag bara väldigt peppad!

Likes

Comments

Idag har jag och Molly varit lediga. Vi passade på att besöka den nya lekparken nere i stan. Där lekte vi av oss en stund innan vi vart så varma att vi ringde hem och bad pappa packa ner badsaker så vi kunde gå och svalka oss på badet. Vi gick bort till badet och Olle åkte in till stan för att jobba natt.
Det var så härligt att bada i det sköna vattnet och jag vart så överraskad över hur modig Molly blivit. Hon vågade hoppa från kanten ner i vattnet när jag stod och tog emot och hon vågade doppa huvudet. Inte illa alls! Jag har ju för rätt många år sedan jobbat på simskola och har ju då sett hur värdefullt det är med vattenvana för barnen som kommer till simskolan. Har de redan en vattenvana så vågar de lära sig simma lättare än de barn som kanske inte badat så mycket och på så vis kan vara lite rädda för att ens gå i vattnet.

En härlig dag med min lilla älskling med andra ord. Fast kan det vara något annat med den ungen? Nej tror inte det. Nu sover hon gott i sängen medens jag och Tindra chillar i soffan.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och provat göra ostplättar, ett lchf-vänligt bröd typ. Har sett så många göra det och varit sugen på att prova men inte orkat göra det, men idag blev det av och det smakade faktiskt förvånansvärt bra, blir spännande att se vad Olle tycker sen också.
Jag gick efter det här receptet.

Likes

Comments

Igår fyllde den här godingen fem år, oj vad tiden går fort. Tänk att vi hängt ihop i fem år. Vi har gått igenom en hel del och jag har stundtals dragit mitt hår för hur vår relation varit. Men jag är tacksam att vi kämpat/kämpar vidare. Vi älskar varandra och det är det viktigaste, vi har en del att jobba på med det löser sig på vägen.

Likes

Comments

Två veckors semester går mot sitt slut, imorgon är det dags för jobb igen, känns rätt bra även om jag nog klarat av att ha ett par veckor semester till, hehe....

Förra lördagen så åkte jag, Olle, Molly, mamma och Jonathan u till Lundby för att plocka lite jordgubbar och sedan såg vi att det var 25% rabatt på allt så vi köpte med en hel del blommor också. Superhärligt besök och jag uppskattar verkligen att få ta med mamma på lite utflykter. Molly plockade en hel del gubbar hon också och smakade bara på någon som vi gav henne.

Pappa skämde bort Molly med en "liten" leksak, både roligt för Molly men även Olle då man kan styra med handkontroll eller så kan Molly köra själv.

Vi har även hunnit med ett besök på Pinchos, alltså det är ju så gott och Olle hade ännu inte varit där så vi slog slag i saken och åkte dit för att äta en eftermiddag. Alla vart mätta och nöjda. Alldeles lagom stor portioner för en snart treåring också.

i onsdags så åkte jag och Sandra och plockade ännu lite mer jordgubbar, det är ju så gott med färska jordgubbar! Mumms! Den här gången åkte vi till Ringstad gård och det var faktiskt lite bättre jordgubbar där.

Molly har visat rätt stort intresse för flygplan den senaste tiden så vi tyckte att ett besök till Flygvapenmuseumet i Linköping passade bra. Alla tyckte nog att det var lika intressant, massor med flygplan, olika experiment och pysselhörnor.

Kan ju sammanfatta att även om semestern "bara" varit två veckor så har vi hunnit med en hel del till och med att bara ta det lugnt.

Likes

Comments