Header

Ledig helg, Molly och Olle är hos farmor och jag har precis varit ute på en långpromenad helt själv. Det var så länge sen jag faktiskt tog en promenad helt själv, bara jag och lite musik i öronen. Det fyller verkligen på energin och jag får chansen att rensa tankarna ordentligt. Happy Happy. Så ny energi och mer motivation.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag skrev för två veckor sedan att jag skulle försöka ändra mina vanor med socker och energidryck under mina två veckor på vfun. Hur har det gått då?
Nja sådär, har väl minskat energidrycken med 60% iaf, godis är väl på något mindre än tidigare men absolut inte bra. Har tagit med några bra saker från vfun bland annat så har jag börjat äta gröt till frukost, något som jag gjort varje dag under praktiken och även några dagar på helgen också. Hopps de kan hålla i sig för de är mättande och jag har faktiskt börja gilla de rätt mycket. Jag har även rört mig lite mer än när jag är i skolan, helt naturligt med ett rörligt jobb såklart.
Så jag har väl inte gjort så bra ifrån mig som jag hade hoppats men en bit på vägen och jag får jobba vidare.

Likes

Comments

Idag är det en dag för barnen här i Söderköping. Alltid roligt när det händer något speciellt. Tyvärr startade dagen men att jag vaknade på helt fel sida, tjurig, deppig och blä. De dagarna vet Molly precis hur hon ska göra för att driva mig till vansinne så vi var lite osams under dagens första timmar. Men det blev bättre när vi väl kommit iväg ner mot stan och började med lunch, följt av popcorn som delades ut. Vi har tittat på massor olika djur, letar efter skatter i sand och tittat på assistanskårens bilar. Olle mötte upp oss efter jobbet och då åkte vi till Sofies gård för att kika på lite djur.
Så även om dagen började dåligt så vändes den till något bättre. ❤️

Likes

Comments

Ja ni ser ju, skrämmande att hela pantpåsen under diskhon är full med tomburkar från energidryck?!
Helt galet hur många jag har druckit, det har verkligen klamrat sig fast som ett riktigt dåligt beroende! Fy! Har tänkt ett flertal gånger att jag måste sluta med det då det inte direkt är hälsosamt och visst man kan absolut dricka det någon gång men i den mängd jag dricker så är det absolut inte bra. Har flera gånger mått dåligt efter jag druckit och det är väl absolut ett tecken på att göra något åt skiten.

De kommande veckorna så kommer jag ha praktik (ska bli superspännande) och då är ju det ett ypperligt tillfälle att vänja sig av med energidrycken. Kommer ju äta mer regelbundet eftersom frukost, lunch och mellis kommer intas på praktikplatsen, bestämda tider och det var så himla skönt under förra praktikperioden. Så tänker verkligen ta vara på den möjligheten.

  • 475 readers

Likes

Comments

Nemen är de våren som försöker komma fram lite idag? Sol och värme, iof har vi endast varit på altanen än så länge och där är de ju såklart varmare än ute, men ändå.
Jag, Molly och tindra är ute och njuter i värmen iaf. Har dragit ut lite leksaker och ska snart äta lite lunch här ute också. Så härligt !

Idag kommer pappa Olle hem också, han har varit i Jönköping och fiskat. Ska bli skönt att få hem honom igen. ❤️

Likes

Comments

I fredags så skulle vi ha rörelse verkstad i skolan, ombyte gäller då. Att välja kläder tar oftast rätt lång tid, provar och slänger kläder på golvet. Drog fram ett linne och tänkte att idag jäklar ska jag våga ha linne. Jag tycker verkligen inte om mina överarmar då jag tycker de är stora och får mig att se ännu bredare ut. Men tänkte att jag skulle utmana mig lite. För mig är det en ganska stor sak men trodde att det skulle funka. Gick kanske 2 min sen var en T-shirt på istället. Jag vill verkligen komma till en punkt där jag kan vara bekväm i min egen kropp, slippa noja över saker som egentligen inte spelar någon roll! Jag vill inte slösa onödig tid och energi på att känna mig osäker i mitt utseende. Det är ju dock inte så enkelt att helt plötsligt ändra inställning...

Likes

Comments

Såg igår kväll att albogavarvet skulle vara idag, kollade tiden och tänkte att vi nog skulle hinna gå på det. Tänkte att det skulle kunna vara en rolig grej för Molly, springa 300m och sedan få en medalj.
Eftersom vi slutade lite tidigare i skolan idag så kunde jag hinna med en tidigare buss och slippa stressa ihjäl mig för att hinna hämta Molly och sedan ta den rätt långa promenaden upp till Alboga. Lova slutade tidigare än mig och erbjöd sig att hämta Molly så när jag kom med bussen så möttes vi upp och gick tillsammans dit där loppet skulle vara.
Molly tyckte nog att det var väldigt lustigt med så många människor och sen när vi stod vi startlinjen och starten gick så sprang vi typ två meter innan hon satte sig ner och grät, stackars. Det var nog lite läskigt när alla började springa helt plötsligt. Så större delen av loppen så bar jag henne och så sprang vi mindre delar och gick övre mållinjen iaf. Men jag är helnöjd med vår prestation, målet var att vi skulle prova på något nytt och ha roligt tillsammans och skapa ett litet minne. Medalj fick Molly när hon hade gått i mål och tyckte nog fortfarande att hela grejen var lite lustig, men lite korv och festis i magen så var humöret på topp igen...
Hon somnade gott efter en liten stund i vagnen och ligger nu i den varma sängen och sover.
Det är så roligt att hitta på lite speciella saker med sitt barn, jag älskar verkligen att prova nya saker tillsammans med Molly och ser fram emot allt härligt vi kommer att få uppleva tillsammans.

Likes

Comments

Hoppas ni haft en fin påsk allihopa, hur ni nu har valt att fira eller inte fira den.
Här hemma har det varit bra, i slutet av veckan så hade Molly feber under två nätter men var relativt pigg och lekfull under dagarna. Molly fick lite påskägg och jag pyntade med lite fjädrar utanför dörren.
Jag jobbade i lördags, gick bra och var kul att vara tillbaka lite igen, var ett tag sen nu. Dock så hade Molly blivit sjuk under dagen och kräkts samt ätit väldigt dåligt. Så efter jobbet så vart det sanering av bilstol och Mollys kläder, stackars liten.

Igår och idag (söndag, måndag) så har Molly varit hängig, sovit mycket, ätit och druckit lite. Har försökt så gott de går att få i henne något, vad som helst vilket inte varit så lätt. Idag under eftermiddagen har hon iaf ätit lite vindruvor, nästan en hel apelsin och druckit vatten och lite vätskeersättning. Så det är ju absolut ett steg i rätt riktning, hoppas på att hon är lite piggare och mer matglad imorgon. Hur gosigt det än kan vara att få mysa massor med sitt lilla barn så vill man ju såklart hellre att hon ska må bra, kunna äta och dricka.

Likes

Comments

Ja, får man inte låsa in hunden i buren så får man väl låsa in sig själv, tänkte Molly och kröp in o hundburen.
"Lås mamma"

Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet att jag får vara mamma till Molly, underbara barn. Så mycket härliga påhitt och en personlighet som utvecklas mer och mer för varje dag. Jag älskar henne så det gör ont i hjärtat och tårarna ibland rinner av oro för att något skulle hända henne. Jag ska göra allt i min makt för att du ska få en underbar uppväxt och ett tryggt liv.

Den finaste och bästa som finns är du Molly. Du förgyller våra liv varje dag.

Likes

Comments

I helgen var det riktigt fint vårväder, speciellt i lördags. Så varmt att man till och med kunde ta av sig jackan när vi var ute på promenad. Härligt!
Igår (söndag) var det lite blåsigare, men då passade jag och Molly på att göra det lite vårfint utanför vår dörr. Planterade lite fina blommor tillsammans, var dags att fräscha upp den krukan nu.
Jag gillar färska och fina blommor så mycket men inomhus är det helt omöjligt att hålla dem vid liv (för mig alltså). Tycker att det är lite lättare ute, då vattnas de ju oftast naturligt utav regnet och behöver ändå inte så mycket underhåll, passar mig perfekt!

Likes

Comments