Header

Nemen är de våren som försöker komma fram lite idag? Sol och värme, iof har vi endast varit på altanen än så länge och där är de ju såklart varmare än ute, men ändå.
Jag, Molly och tindra är ute och njuter i värmen iaf. Har dragit ut lite leksaker och ska snart äta lite lunch här ute också. Så härligt !

Idag kommer pappa Olle hem också, han har varit i Jönköping och fiskat. Ska bli skönt att få hem honom igen. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags så skulle vi ha rörelse verkstad i skolan, ombyte gäller då. Att välja kläder tar oftast rätt lång tid, provar och slänger kläder på golvet. Drog fram ett linne och tänkte att idag jäklar ska jag våga ha linne. Jag tycker verkligen inte om mina överarmar då jag tycker de är stora och får mig att se ännu bredare ut. Men tänkte att jag skulle utmana mig lite. För mig är det en ganska stor sak men trodde att det skulle funka. Gick kanske 2 min sen var en T-shirt på istället. Jag vill verkligen komma till en punkt där jag kan vara bekväm i min egen kropp, slippa noja över saker som egentligen inte spelar någon roll! Jag vill inte slösa onödig tid och energi på att känna mig osäker i mitt utseende. Det är ju dock inte så enkelt att helt plötsligt ändra inställning...

Likes

Comments

Såg igår kväll att albogavarvet skulle vara idag, kollade tiden och tänkte att vi nog skulle hinna gå på det. Tänkte att det skulle kunna vara en rolig grej för Molly, springa 300m och sedan få en medalj.
Eftersom vi slutade lite tidigare i skolan idag så kunde jag hinna med en tidigare buss och slippa stressa ihjäl mig för att hinna hämta Molly och sedan ta den rätt långa promenaden upp till Alboga. Lova slutade tidigare än mig och erbjöd sig att hämta Molly så när jag kom med bussen så möttes vi upp och gick tillsammans dit där loppet skulle vara.
Molly tyckte nog att det var väldigt lustigt med så många människor och sen när vi stod vi startlinjen och starten gick så sprang vi typ två meter innan hon satte sig ner och grät, stackars. Det var nog lite läskigt när alla började springa helt plötsligt. Så större delen av loppen så bar jag henne och så sprang vi mindre delar och gick övre mållinjen iaf. Men jag är helnöjd med vår prestation, målet var att vi skulle prova på något nytt och ha roligt tillsammans och skapa ett litet minne. Medalj fick Molly när hon hade gått i mål och tyckte nog fortfarande att hela grejen var lite lustig, men lite korv och festis i magen så var humöret på topp igen...
Hon somnade gott efter en liten stund i vagnen och ligger nu i den varma sängen och sover.
Det är så roligt att hitta på lite speciella saker med sitt barn, jag älskar verkligen att prova nya saker tillsammans med Molly och ser fram emot allt härligt vi kommer att få uppleva tillsammans.

Likes

Comments

Hoppas ni haft en fin påsk allihopa, hur ni nu har valt att fira eller inte fira den.
Här hemma har det varit bra, i slutet av veckan så hade Molly feber under två nätter men var relativt pigg och lekfull under dagarna. Molly fick lite påskägg och jag pyntade med lite fjädrar utanför dörren.
Jag jobbade i lördags, gick bra och var kul att vara tillbaka lite igen, var ett tag sen nu. Dock så hade Molly blivit sjuk under dagen och kräkts samt ätit väldigt dåligt. Så efter jobbet så vart det sanering av bilstol och Mollys kläder, stackars liten.

Igår och idag (söndag, måndag) så har Molly varit hängig, sovit mycket, ätit och druckit lite. Har försökt så gott de går att få i henne något, vad som helst vilket inte varit så lätt. Idag under eftermiddagen har hon iaf ätit lite vindruvor, nästan en hel apelsin och druckit vatten och lite vätskeersättning. Så det är ju absolut ett steg i rätt riktning, hoppas på att hon är lite piggare och mer matglad imorgon. Hur gosigt det än kan vara att få mysa massor med sitt lilla barn så vill man ju såklart hellre att hon ska må bra, kunna äta och dricka.

Likes

Comments

Ja, får man inte låsa in hunden i buren så får man väl låsa in sig själv, tänkte Molly och kröp in o hundburen.
"Lås mamma"

Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet att jag får vara mamma till Molly, underbara barn. Så mycket härliga påhitt och en personlighet som utvecklas mer och mer för varje dag. Jag älskar henne så det gör ont i hjärtat och tårarna ibland rinner av oro för att något skulle hända henne. Jag ska göra allt i min makt för att du ska få en underbar uppväxt och ett tryggt liv.

Den finaste och bästa som finns är du Molly. Du förgyller våra liv varje dag.

Likes

Comments

I helgen var det riktigt fint vårväder, speciellt i lördags. Så varmt att man till och med kunde ta av sig jackan när vi var ute på promenad. Härligt!
Igår (söndag) var det lite blåsigare, men då passade jag och Molly på att göra det lite vårfint utanför vår dörr. Planterade lite fina blommor tillsammans, var dags att fräscha upp den krukan nu.
Jag gillar färska och fina blommor så mycket men inomhus är det helt omöjligt att hålla dem vid liv (för mig alltså). Tycker att det är lite lättare ute, då vattnas de ju oftast naturligt utav regnet och behöver ändå inte så mycket underhåll, passar mig perfekt!

Likes

Comments

Vilken helg. Den har gått galet fort men varit väldigt fin. Lördagen startade vi med jordgubbar till frukosten, väldigt uppskattat av både mig och Molly.

Sedan fortsatte vi dagen med ett besök till en lekpark. Senast vi var vid den parken var nog ett år sedan eller så. Så det var även det väldigt uppskattat. Lite kyligt men vi höll oss varma av buset.

Sen har vi degat ett par gånger under helgen också. Har aldrig gjort play doh förut men efter att de gjorde de på min vfu plats och jag då såg hur lätt det var så var jag bara tvungen att prova det hemma. Och det är ju riktigt roligt att sitta och leka lite.

Idag tog spenderade vi lite tid med syster Lova. Promenad ner till stan och på vägen hem somnade en väldigt trött Molly i vagnen. Det var så varmt och skönt på altanen idag så hon fick sova där och jag satt också där ute och njöt av den sköna luften, hörde vinden men det var helt vindstilla på altanen. SÅ skönt!
Så som sagt jag är väldigt nöjd med helgen och laddar nu inför den andra veckan på praktiken, känns lite pirrigt konstigt nog, nu har jag ju ändå varit där en vecka. Men det ska nog bli bra. Jag är ivrig att lära mig mer och det ska bli roligt att komma tillbaka.

Likes

Comments

Hallå!
Nu har jag precis avslutat den första veckan på praktiken. En jobbig start då jag alltid blir så blyg och osäker innan jag känner barnen eller pedagogerna men det har gått bättre för varje dag och jag vågar ta för mig lite mer för varje dag också. Jag har hamnat på en riktigt bra praktikplats och känner att jag kommer kunna lära mig riktigt mycket här och har redan lärt mig massor under bara den här veckan. !
Har varit på småbarnsavdelningen och trivs så bra där, tror det är den avdelningen jag vill jobba med sedan. Men det är ju långt kvar innan det är dags för mig att jobba på riktigt så det kan ju såklart ändras flera gånger om.

En riktigt stor sak som praktiken bidragit med på hälsoplanet är att jag typ inte har något sockersug alls. Har ju ätit så bra och regelbundet nu efter som allt serveras regelbundet och bra vilket jag aldrig lyckas med på egen hand. Så jag tror det hjälpt mycket för att ta bort småätandet och sockersuget. Det tackar vi för! Bara försöka hålla det så även efter praktiken sen.

Likes

Comments

Börjar ni bli trötta på mitt tjat om yoga än? Hehe förstår det, but I don´t care ;)
Det ska bli så spännande att se framstegen, se när rörligheten ändras, när jag blir vigare för nu är jag rätt stel av mig och det märks verkligen att jag är en nybörjare när det kommer det yoga! Men jag känner samtidigt att jag inte ens orkar jämföra mig själv med någon annan när det kommer till rörligheten, jag gör det ju hemma, helt själv så behöver inte tänka på någon annan. En ganska ovan tanke, att inte ens vilja jämföra mig med någon annan, det är inte på många plan som jag tänker så kan jag lova.

Jag har redan känt av en förbättring, jag har bättre hållning när jag sitter, eller jag orkar sitta med rak rygg längre stunder än vad jag gjort tidigare.

Likes

Comments

Igår kväll så kände jag den där jobbiga känslan komma krypandes, den som gör att man andas lite snabbare, ögonen tåras och man känner trycket mot bröstet. Kom på att jag sett att de finns yoga för oro och stress och tänkte att det kanske kunde hjälpa något. Låg redan i sängen men tog fram klippet med Adriene på youtube och körde passet i sängen. Det hjälpte faktiskt, att ha någon som talar om för en vad man ska göra och tänka i jobbiga stunder. Så med ett lite lättare hjärta lyckades jag sedan somna.
Har jag nämnt att yoga är bra? *blink blink*

Likes

Comments