Igår var det dags för min barndomsbästis Linda att gifta sig med sin Robin!
De gifte sig i en underbar klosterkyrka och festen var i en otroligt cool och vacker lokal, åminne bruk! (Tips tips till alla som vill ha fin lokal)

Kocken ramlade i trappan innan festen och gjorde sig ordentligt illa, så ett gäng av gästerna hoppade in och körde på med att laga mat!! Helt sjukt oturligt med de som hoppade in gjorde det bra!

Bröllop är fantastiskt!
Skulle kunna göra bröllopsfester jämt, så kul med allt fix och alla coola lokaler och roliga grejer man kan hitta på!

Likes

Comments

Jag tror alltid det bästa ligger framför, dock älskar jag sommaren och njuter så mycket just nu!


Bada, hoppa från klippor, sola, simma, paddla, njuta, skratta och älska livet!

/s

Likes

Comments

Lämnar Gröndal 11.30 med våran träsnipa, glider genom kanaler och slussar. Goda vänner i en träbåt, hur bra kan det bli? Leslie älskar ljudet av gamla motorn!
Grillade korv på Färöarna och njöt av fina hus och god mat i saltis..
Avslutade kvällen med otrolig fisketur, 4,5 kg strömming i solnedgången!!

Jag älskar sommar och vänner.

Likes

Comments

Fullmåne är liksom en speciell dag i våran familj. Leslie och Robert ska i framtiden alltid göra en övernattning när det är fullmåne, något att se fram emot. För mig är fullmåne = sömnlös natt.

Så jag valde att starta en blogg såhär i nattens timmar.

Jag heter Sabine, är 24 snart 25 år. Min familj består av min man Robert och min 4 månader gamla Leslie! Jobbar inom tv och har tex jobbat med Sveriges mästerkock, vilket jag i år ska göra med en 7 månader gammal bebis. Pirrigt men härligt att Robert ska vara med Leslie och jag ska jobba vilket jag också älskar!
Älskar att styra upp, allt för att kunna hitta på 1000 saker!
Här kommer jag dela med mig av de ena och andra, städa upp för att ta bilder hemma, kanske ett tips ibland och endel av vårt ganska komiska liv med utflykter, jobb, mat, påhitt och endel vanlig vanlig vardag.

Chao!

Likes

Comments