Hey hey, boys and guuurl<3

Som man lidt kan regne ud med selve overskriften, har jeg valgt at skrive et blogindlæg om seksualitet.
Tænker det er et rigtigt vigtigt emne og noget der fylder i et ungt liv, at der kan ske meget forvirring, desperration, stress osv. omkring hvad man er til og hvad man ikke er til.

Folk tænker nok: "Hvorfor skriver du om det her, når du er så ung og intet forstand har?"
Jamen så kan jeg sige det på den her måde, ved godt jeg ikke er en ekspert, men har nu fået lidt erfaring igennem mit liv, hvor jeg er kommet "Ud af skabet".

Min historie:
Jeg kender til at føle sig alene, at være mega forvirret, have desperation og alt det der..
Men det var kun fordi jeg ikke vidste det 100% og at jeg selv ikke rigtig kunne indse det. Det hele fandt jeg ud af, da jeg mødte en helt fantastisk pige, som fik mig til at indse der ikke var noget galt med mig, at jeg var normal, men bare med en anden seksualitet end andre piger.

I starten følte jeg mig helt alene, men det var kun fordi jeg gik rundt med sådan en stor ting som det. Havde ikke sagt det til mine forældre og havde heller ikke fortalt dem at jeg havde fået en pige kæreste. Var sygt bange for at fortælle dem det, men til sidst indså jeg, at jeg bare ville få det dårligere og gå psykisk ned, hvis jeg ikke kom ud med den store knude jeg havde i maven.

Det endte med at jeg ringede til min mor, med tårer i øjnene og min næse der løb som et sindsygt vandfald, der ikke kunne stoppe.
Jeg havde i hovedet, at jeg havde tænkt mig at sige det der. Havde tænkt på alle de ting jeg vil sige til hende, men lige i øjeblikket hun tog telefonen, kunne jeg ikke holde tårene tilbage, eller få alle de ord ud, som jeg havde lyst til at sige til hende.
Følte inderst inde at jeg var ved at blive kvalt i mine egne ord, mine egne tårer og mit eget spyt. Min mor spurgte hvad der var galt, men kunne ikke svarer hende. Det endte til sidst at jeg fortalte det, og jeg godt kunne mærke på min mor at det var en kæmpe mundfuld.

Hun spurgte om jeg var sikker på om det var det jeg følte, man kan på en måde sige hun tvivlede på mig og spurgte om jeg ikke skulle prøve og tage til psykolog, like ligesom om hun mente jeg var mærkelig eller at der var noget galt med mig. Men det er der nok også en grund til, hun er meget kristen og ifølge den tro ryger man jo i heleved bla, bla, bla.

I starten hadede hun jeg var til begge køn, men nu er hun begyndt at vænne sig til tanken, og håber inderst inde at hun til sidst vil acceptere det 100% og elsker mig som den jeg altid har været, har bare en anden seksualitet jooo.

****
Men det jeg føle mit budskab er med det her indlæg, er at alle er ligemeget vørd uanset hvad!
Hvis du en dreng der er til drenge, pyt! Du er ligeså meget værd som alle andre mennesker.
Kan godt være folk synes det er lidt underligt, at f.eks at tænde på sit eget køn, men de synes kun det er mærkeligt fordi de ikke ved hvordan det er, og de ikke selv kan sætte sig ind i dit spor.

Man skal ikke være bange for at vise hvem man er. Nu mere du lever bag en løgn/facade, nu mere deprimeret ender du med at bliver. Så nu du er klar til at fortælle folk dit "Sande jeg", synes jeg 100% du skal gøre det, knuden i maven man går rundt med, forsvinder ligeså stille når man har fortalt det.
F.esk kunne man starte med at fortælle det til sine tætteste venner, hvis nu at forældre er en alt for stor mundfuld for dig. Det hjælper at tage det stille roligt og i små bider, så det ikke bliver for meget for en selv.

HUSK er ikke ekspert, men bare efter mine egne erfaringer, håber man kunne bruge det lidt til noget..

Kysss Sabine.


Likes

Comments

Hey hey, boys and guuurls.

Det første jeg nok kan starte med at skrive, er nok at jeg er ny herinde. Så ved egentlig ikke rigtig så meget om at "Blogge" endnu.

Fik egentlig min inspiration på at starte en blog fra den skønne Louise Madsen, føler man kommer ud med ting af at have en blog, man kommer ud med sine meninger (Hvori det nok godt kan være befriene nogle gange).

Føler lidt med jeg kan starte med at fortælle om mig selv:

Hedder Sabine. :)
Er en helt normal 14 årig pige, der går i 8'ende klasse, hvori 9'ende efter sommerferie.
Jeg kan vel allerede starte ud med at sige jeg er biseksuel, så det ikke kommer som et chok for nogle.
Går til dans.
Og bruger nok det meste af min fritid på mine friends.

Håber egentlig i vil tage godt imod mig.
Kyys Sabine.Likes

Comments