Jag sitter nu på tåget påväg mot Alingsås där jag ska spendera kvällen/natten med min fina vän Jasmine. Förhoppningsvis kommer jag ta bilder vilket jag verkligen hoppas att jag gör. Hon fyller 18 imorgon så vid 12 slaget inatt ska jag vara den första som säger grattis. Åker hem redan imorgon men den här kvällen kommer nog bli väldigt rolig.
Satte mig på tåget för en timme sen så nu är det bara 4 timmar kvar haha. 

Nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar om fyra timmar och är framme, men skulle tveka på att det blir så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

(bilder från i lördags på gymnasiemässan)

Har inte bloggat på jätte länge, eller ah några dagar. Har varit i skolan och hängt med mina efterlängtade systrar och bara haft det bra. Elsa har varit i Stockholm hela helgen och kom hem igår. Såklart försov jag mig imorse vilket typ förstörde hela skoldagen, så ska försöka sova ganska snart så jag kommer upp imorgon då jag börjar klockan 8.00. Pratar med Linn på Facetime så jag tror inte att jag kommer sova så tidigt haha men ska försöka.

Likes

Comments

Idag slutade jag lite tidigare som var så skönt! Vid två åkte jag hem och fick se att Elsas föräldrar har fixat massor och gjort det fint i lägenheten! Tavlan blev så fin! 

Nu har Elsa och hennes päron varit och handlat det sista och snart blir jag och Elsa själva. Jag ska tvinga henne att kolla på Idol med mig ikväll och äta chipsen hon har köpt. Måste ju lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska på gymnasiemässan imorgon. Längtar tills mina systrar kommer också för dom har jag saknat!

Likes

Comments

Idag är det Torsdag vilket jag tycker är en av dom jobbigaste dagarna på veckan, ingen aning varför. Jag försov mig imorse så jag missade första lektionen. Sen slutade jag runt 3 och åkte hem till städ och fix i lägenheten så nu är den himla snygg! Tavlan kommer upp imorgon, kommer bli sååå bra. Och imorgon är det Fredag!

Det ska bli så fruktansvärt skönt med helg, bara det att jag går i skolan på lördag då det är gymnasiemässa, men det gör typ inget då mina systrar kommer hit. Känns som att jag inte har träffat dom på evigheter, speciellt inte båda två tillsammans så det ska bli svin roligt. 

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma ifrån skolan pågrund av dålig natt och dag idag. När Elsa kom hem så kom hennes föräldrar hit och sen drog vi på shoppingrunda på Ikea. Vi köpte en fruktansvärt snygg tavla som kommer täcka i stort sätt en hel vägg i vardagsrummet. Förut blev det även pizza på balkongen vilket gav mig matkoma haha. 

Nu ska jag försöka sova och ta mig till skolan imorgon som börjar vid 8.10. 

Likes

Comments

Finaste Bella. Esas vovvsing är också och hälsar på och så fort man öppnar balkongdörren så springer hon ut och sätter sig på soffkanten och tittar ut genom fönstret. Så himla gullig!! 

Likes

Comments

Elsas syster Kajsa kom hit i söndags och igår kom hennes andra syster Malin hit. Så dom lagade lite mat och sen satt vi på balkongen resten av kvällen och åt mat och bara myste. Nu har vi precis kollat på Hollywood fruar i soffan och jag äter Nutella, sååå gott! Måste snart gå och lägga mig för jag börjar vid 8.10 med idrott imorgon, usch.

Likes

Comments

Jag har en sån dag idag när jag bara vill gråta utan anledning. Bara skrika och gråta och samtidigt som jag vill ligga i sängen vill jag springa 30 varv runt jorden. Jag skyller på att det är måndag och att det är därför mitt humör är så såhär men jag vet inte vad problemet är.

Jag slutar vid 14.10 idag och då ska jag Elsa, och Elsas syster som är på besök åka ner till stan och kolla lite. Jag ska bland annat köpa en regnjacka, för jag hatar regn. Nu ska jag sluta vara negativ och fortsätta på min historia uppgift, puss hej.Likes

Comments