Kakor är väl gott. Tänk att mina kakor är superbra. Fri från gluten, fri från laktos. Fast kanske en aning hårdsmälta. Jag har anmält mig till ännu en marknad, denna gång på Tinas mysiga adventsmarknad. Så nu är det bråda dagar för mig. Jag är sjukskriven på 50% från mitt ordinarie jobb, jag har något som heter rösttrötthet, vilket innebär att jag ska vila rösten emellanåt, vilket inte är så enkelt i mitt jobb som förskollärare. Men kanske kan det ge mig några extra timmar att virka på. Inget on som inte har något gott med sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Alltså semlor är nästan det bästa jag vet. Mina virkade semlor är kalorisnåla och både fri från gluten och laktos. Perfekt i dessa bantningstider. Jag har redan fått flera beställningar på semlor, vilket gör att jag längtar efter riktiga ätbara semlor.
Jag hör inte till dem som väntar till fettisdag , jag äter min första semla direkt jag ser dem i butik. Något annat som jag längtar och trånar efter är laktritskola, det nästan rinner snålvattnet från munnen av bara tanken. Jag tror att jag har lakritsstång hemma, mm

Mina virkade knäck

  • 10 readers

Likes

Comments

Julen är mysig tycker jag personligen. Men julen kan även vara en jobbigt och ensam tid för många.
Dessa tomtar blir jag glad av, de ser lite hemliga ut.
Jag har gjort dem i olika färger och storlekar. Dessa kommer att finnas till försäljning under julmarknaden på Jamtli. Man kan även beställa via min fb sida

  • 22 readers

Likes

Comments

Åh vad roligt det är med marknad. Vara social och träffa nya människor. Det var en chansning att åka, för jag var inte helt ok i kroppen. Men solen sken över hela Klövsjö och alla var glada och trevliga. Jag fick sälja bra vilket var superkul, samtidigt blev jag lika glad för de produkter som är kvar, så har jag en liten buffert till nästa marknad.😊 nu måste jag börja med julklapparna och fylla på lagret till julmarknaderna.

Karin var med mig i år också, hon sålde hennes fantastiskt fina väskor och snuttefiltar.

  • 35 readers

Likes

Comments

Men en dag kvar till marknad ligger jag halvt däckad i soffan. Ont i kroppen, i halsen i lederna. Det måste vara ett förkylningsvirus. Men jag botar med allt och hoppas att jag kan fara imorgon. Jag har iallafall gjort klart några ufon. För er som inte håller på med handarbete så kan jag förklara vad ett ufo är i detta sammanhang. Det är ett projekt som man lagt åt sidan och tar fram igen. För min del blev det ljusbollar.
Håll tummarna för att solen skiner över Klövsjö imorgon och att jag är piggare i kroppen.

  • 22 readers

Likes

Comments

6 dagar kvar till marknaden i Klövsjö. Virknålen går varm. Det är så svårt att veta hur mycket man ska ha med sig av varje sak. Vad går mest resp minst. Disktrasorna är i nuläget populärast, sedan kommer girafferna följt av flodhästarna.

Jag hoppas att vädret är med oss i Klövsjö. Det är mysigt när nästan hela bygdens befolkning dyker upp. En termos kaffe och trevlig sällskap har jag med mig. Så det kan inte bli annat än trevligt. Hoppas vi ses där😊

  • 14 readers

Likes

Comments

Allting ska ju vara miljövänligt nu. Jag hänger på där. Dessa disktrasor som är virkade i 50% bomull och 50% bambu är verkligen miljövänliga. Du kan tvätta dem i 60grader om och om igen. Bambu är antibakteriellt vilket gör att disktrasorna aldrig luktar surt. De har blivit väldigt populära så nu massproducerar jag för fullt inför marknaderna.

Likes

Comments

Alltså flodhästarna.... De blir som så levande på något vis. Ögonen tittar på mig så djupt. Det är nästan svårt att göra sig av med dem. Dessa tar några timmar att göra, men det är kul att se hur den förvandlas till en egen individ.
Jag gissar att jag virkat ca 25 st flodhästar hittills och fler blir det garanterat. Svåraste är nog att hitta färgkombinationer, kul att göra så många olika som möjligt.

  • 28 readers

Likes

Comments

Frustrationen är nära, jag hinner inte med allt jag vill göra. Beställningarna rasar in, vilket är ett roligt problem. Men tiden saknar. Samtidigt virkar jag så nålen glöder för att fylla på lagret till marknaderna. Jag har en tid nu funderat om jag ska gå ner i tid från mitt "vanliga" arbete, det kanske är dags. Att ha två 100% jobb, funkar inte i längden.
Sedan är det vardagen som också ska fungera, matlagning, tvättning, handling och skjutsning av barn till olika träningar. Nä dygnet har alldeles för få timmar.

  • 40 readers

Likes

Comments

Idag har jag inte rört virknålen, vilket är för mig väldigt ovanligt. Jag virkar någonting varje dag.
Däremot så fick jag nya utmaningar av en vän. Snart kommer en liten bäbis till hans familj. Han önskade en Barnvagnsmobil med katter och hundar. Jag letade efter bilder för inspiration, men fann inget. Så himla tråkigt. Jag gillar verkligen att få utmaningar, istället för att virka samma samma varje dag. Jag var inte på topp idag helt enkelt.
Något som gjorde mig glad idag, var bilden på en ugglemobil av en nöjd kund/vän.
Jag tar nya tag imorgon😊

  • 60 readers

Likes

Comments