Regn och åter regn. Vi har ingen tur med vädret under vår husvagnstripp. Barnen har badat men värmen finns inte här. Jag däremot har fått mycket virktid, perfekt.

Jag har många beställningar som jag hinner få klara, samt möjlighet att fylla på lagret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Alltså dessa flodhästar, så personliga så jag nästan inte vill sälja dem. De tittar på mig med sina stora svarta ögon.

Jag laddar för fullt för höstens marknader, måste börja fylla lagret nu. Men jag har ju semester och mer tid till att virka😊

Just nu har jag påbörjat mitt hittills största projekt, en bäbisfilt, bild kommer senare.
Jag har även fått lite specialuppdrag att virka, så kul att prova nya saker.

Bloggen ska bli mer levande det får inte gå så långt mellan inläggen, men tiden har inte funnits.

Nu har jag ytterligare en återförsäljare så himla kul att mitt hantverk når flera kunder.

Den påbörjade filten.....

  • 19 readers

Likes

Comments

Go fikat är serverat

Kakor är alltid gott, det blir en kaka för mycket. Just nu är det småkakor som ligger på agendan. Jag har hittat en ny återförsäljare, en nätbutik som vill sälja mina kakor. Det går ganska fort att virka men lite segt när man är inne på sin 20:e Ballerina. Jag letar bilder och inspiration på vanliga kaksorter. Tar tacksamt emot förslag.

Majmånad kommer närmare också då väntar Jamtlis vårmarknad, en supermysig marknad i gammaldags charm. 21-22/5 finns jag som vanligt i Tingshuset.

  • 9 readers

Likes

Comments

Tittade på hela Sverige bakar och blev genast sugen på kakor, rasande eleganta enligt domaren.
Det är tur att dessa inte går att äta, för då hade jag väl rullat fram. Det går ju liksom inte att bara ta en kaka.

Nu ser jag framemot vårmarknaderna så lagret måste fyllas på. Inga ljuslyktor nu blir det disktrasor, grytlappar, girafferna såklart och annat smått och gott.

  • 29 readers

Likes

Comments

Grytlappar

De är såå roliga att virka. Jag kan ju använda vilka färger jag vill. Jag har ännu inte provat dessa själv, de kanske är lite för fina🙊 men självklart så ska de användas, de går ju att tvätta dem.
Jag kan tänka mig att bara ha dem som prydnad i köket.

Det är kul att virka lite annat än djuren och disktrasorna, jag har fått in lite tips från vänner och följare, så håll utkik på sidan och här på bloggen.

Barnfiltar är en sak som jag kan avslöja...

Likes

Comments

Tillbaka efter en skön ledighet, jag har hållit mig frisk men alla runtomkring mig har mer eller mindre haft influensa, den har inte varit lindrig, fy så trist.

Men god fortsättning önskar jag er alla.

Detta år tänker jag ska bli mycket nytt bland mina alster. Skicka gärna förslag på vad jag kan virka, tänk utanför boxen, ju svårare desto klurigare för mig. Jag ska börja med att virka lite frukter och mera mat, men sedan också solhattar, fast det känns väldigt långt borta nu med varm sol.

Jag ser även framemot vårens marknader också.

Likes

Comments

Med 10 dagar till julafton så kämpar jag för fullt för att hinna med alla beställningar. Det ska gå men tiden är knapp. Just nu står flodhästar på agendan. Det är måånga blommor att sätta samman. Jag brukar oftast bli less efter halva, då måste jag virka något annat en stund för att sedan slutföra arbetet.

Jag ser verkligen framemot julen, som ska spenderas med familjen och syskon och syskonbarnen. Det kommer bli fullt hus. Så mysigt.
Det kommer nog slinka in några tillfällen till virkning också.

  • 31 readers

Likes

Comments

Julens marknader är över för denna gång. Jag längtar redan till nästa marknad. Det är såå kul med alla möten med människor. Många uppskattar mitt hantverk medan andra tycker det är onödigt - man kan ju inte äta det, fick jag till mig på marknaden. (Allt går att äta, frågan är hur det smakar) sötsakerna är perfekt till barnen att leka med eller som prydnad i hemmet. De år dessutom både laktos och glutenfria.

Under lördagen var det besöksrekord över 12000 besökte oss, det märktes för det var aldrig tomt i det rummet som jag stod i, så himla kul. Affärerna gick strålande. Lagret som jag hade räckte nästan, det som tog slut har jag fått beställningar på.

Så nu får jag lägga på ett kol, julklappar såklart.
Stressigt men kul.

  • 27 readers

Likes

Comments

En marknad avklarad och en kvar. Det är mysigt med marknader och såå kul att träffa människor. Hoppas snön ligger kvar och att det är några minusgrader, då är det perfekt. Nu lyser flitens lampa ska ni veta, varje ledig sekund jobbar virknålen. Just nu är det hjärtan att hänga i granen eller annan prydnad.

  • 30 readers

Likes

Comments

Nu är vintern här på riktigt. Jag är inte direkt någon vintermänniska, men nu när vintern är här så är det mysigt. Jag testar mig fram att virka hjärtan i olika storlekar och färger.
En envis förkylning håller mig seg och trött. Jag har inte tid att vara sjuk nu när alla marknader drar igång. Första till helgen, sedan blir det 2 helger till i följd.

  • 29 readers

Likes

Comments