View tracker

En marknad avklarad och en kvar. Det är mysigt med marknader och såå kul att träffa människor. Hoppas snön ligger kvar och att det är några minusgrader, då är det perfekt. Nu lyser flitens lampa ska ni veta, varje ledig sekund jobbar virknålen. Just nu är det hjärtan att hänga i granen eller annan prydnad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu är vintern här på riktigt. Jag är inte direkt någon vintermänniska, men nu när vintern är här så är det mysigt. Jag testar mig fram att virka hjärtan i olika storlekar och färger.
En envis förkylning håller mig seg och trött. Jag har inte tid att vara sjuk nu när alla marknader drar igång. Första till helgen, sedan blir det 2 helger till i följd.

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Ute faller snön.....
Man börjar få lite julkänsla när snön faller. Passande nog håller jag på med tomtetillverkning i massproduktion.
Julen sägs vara röd, men jag tycker nog att tomteluvorna blir lite charmig i andra färger. Vad tycker ni?
Dessa kommer finnas till försäljning på mina marknader framöver för 60kr st
Nästa projekt blir nog att virka semlor.

  • 9 readers

Likes

Comments

Nu börjar det mörkna ute och snöns första flingor har kommit. Jag virkar ljuslyktor för glatta livet. Dessa ska förhoppningsvis lysa upp i mörkret hos någon. Blåa, svarta, gråa och naturligtvis röda som är julens färg.

Med tre veckor till marknad, känner jag mig lite smått stressad, ingen rast och vila här inte. Men med 5 marknadsdagar kommer det bli en utmaning att få till ett tillräckligt stort lager. Håll tummarna

  • 15 readers

Likes

Comments

Nu räknar jag veckor och dagar. Snart ska jag stå på marknad i totalt 5 dagar. Det innebär att mitt lager måste fyllas på avsevärt. Tiden är knapp. Dagarna och timmarna är för korta. Det är inte lätt att motivera sig att massproducera, kväll har jag gjort 5 cupcakes och 5 dammsugare och påbörjat en giraff. Men har otaliga projekt som är halvklara.

Vissa av mina hantverk måste man ha motivation och koncentration för att göra, medan andra går av bara farten. Nu ska jag titta på Johan Falk och då blir det flodhästblommor som passar.

  • 30 readers

Likes

Comments

Kakor är väl gott. Tänk att mina kakor är superbra. Fri från gluten, fri från laktos. Fast kanske en aning hårdsmälta. Jag har anmält mig till ännu en marknad, denna gång på Tinas mysiga adventsmarknad. Så nu är det bråda dagar för mig. Jag är sjukskriven på 50% från mitt ordinarie jobb, jag har något som heter rösttrötthet, vilket innebär att jag ska vila rösten emellanåt, vilket inte är så enkelt i mitt jobb som förskollärare. Men kanske kan det ge mig några extra timmar att virka på. Inget on som inte har något gott med sig.

  • 12 readers

Likes

Comments

Alltså semlor är nästan det bästa jag vet. Mina virkade semlor är kalorisnåla och både fri från gluten och laktos. Perfekt i dessa bantningstider. Jag har redan fått flera beställningar på semlor, vilket gör att jag längtar efter riktiga ätbara semlor.
Jag hör inte till dem som väntar till fettisdag , jag äter min första semla direkt jag ser dem i butik. Något annat som jag längtar och trånar efter är laktritskola, det nästan rinner snålvattnet från munnen av bara tanken. Jag tror att jag har lakritsstång hemma, mm

Mina virkade knäck

  • 17 readers

Likes

Comments

Julen är mysig tycker jag personligen. Men julen kan även vara en jobbigt och ensam tid för många.
Dessa tomtar blir jag glad av, de ser lite hemliga ut.
Jag har gjort dem i olika färger och storlekar. Dessa kommer att finnas till försäljning under julmarknaden på Jamtli. Man kan även beställa via min fb sida

  • 28 readers

Likes

Comments

Åh vad roligt det är med marknad. Vara social och träffa nya människor. Det var en chansning att åka, för jag var inte helt ok i kroppen. Men solen sken över hela Klövsjö och alla var glada och trevliga. Jag fick sälja bra vilket var superkul, samtidigt blev jag lika glad för de produkter som är kvar, så har jag en liten buffert till nästa marknad.😊 nu måste jag börja med julklapparna och fylla på lagret till julmarknaderna.

Karin var med mig i år också, hon sålde hennes fantastiskt fina väskor och snuttefiltar.

  • 41 readers

Likes

Comments

Men en dag kvar till marknad ligger jag halvt däckad i soffan. Ont i kroppen, i halsen i lederna. Det måste vara ett förkylningsvirus. Men jag botar med allt och hoppas att jag kan fara imorgon. Jag har iallafall gjort klart några ufon. För er som inte håller på med handarbete så kan jag förklara vad ett ufo är i detta sammanhang. Det är ett projekt som man lagt åt sidan och tar fram igen. För min del blev det ljusbollar.
Håll tummarna för att solen skiner över Klövsjö imorgon och att jag är piggare i kroppen.

  • 28 readers

Likes

Comments