Header

Efter et lille år på Nouw er det blevet tid til at flytte og prøve kræfter på eget domæne igen! Jeg har savnet mit eget udtryk, og en blog jeg helt og aldeles styrer selv! Alle mine gamle indlæg og et hav af nye inspirerende indlæg finder du på min…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

INTERIØR
Findes der noget bedre end en inspirationstur efter nyt til hjemmet? Som I ved, er jeg de næste par måneder ambassadør for ILVA, og jeg vil lige dele et par glimt fra min tur i bolighuset i dag. Indlægget her er helt for egen regning. Min fornemste…

Likes

Comments

DIY´s under 30 min., DIY , DIY CHRISTMAS, DIY TUTORIAL FILM
Sponsoreret DIY: INDPAKNING AF GAVEKORT  Et gavekort i en kuvert? Andre end mig der tit mangler en ide´ til at give et personligt gavekort væk? Du kan nemt droppe den kedelige kuvert og pakke det ind på en ny og kreativ måde. Overrask brudeparret e…

Likes

Comments

MEST LÆSTE INDLÆG

NYE DRØMME: VI GJORDE DET SKU!!!

"Jeg har holdt på en lille hemmelighed, som vi har arbejdet på i et års tid. Vi snakker om en drøm, som ændrer vores liv og tager os ud af h…"

Hverdagsspa med Grohe: Vind et Rainshower Smartcontrol brusesystem!

" SPONSORERET INDLÆG Drømmer du om den ultimative spastemning på badeværelset og hverdagsluksus i høj klasse? GROHE lancerer et nyt og luksu…"

ET ÆRLIGT SKRIV OM MIT NYE LIV. OP OG NEDTURE!

" For en måned siden gjorde jeg noget, jeg aldrig har prøvet før. JEG SAGDE OP! 3 små ord som har ændret mit og min families liv for en stun…"

FØR & EFTER BILLEDER: MAKEOVER I MIT HJEM!

"Jeg har været i gang med at gøre vores hus vinterklar med flotte, nye vægge. Denne gang har både gang, stue og entre´ fået en omgang maling…"

Instagram guldbestikket: Dæk op til 12 mand for under 1000 kr.

" SPONSORERET GULDBESTIKKET DU MÅ EJE!  Jeg har sagt det før! GULDBESTIK kan redde enhver fest og pifte et kedeligt hverdagsbord op på få se…"

NYTÅR 2016: SÅDAN DÆKKER DU ET PERSONLIGT BORD

"Du behøver ikke at afsætte flere timers arbejde for skabe et nytårsbord, dine gæster vil falde bag over af begejstring over! Hemmeligheden …"

Søg